HANNA KAN STYLA!

Hallå på er! Sitter i köket och har ätit mellis, kom hem från skolan för ett tag sedan. Har träning ikväll vid halv sju, så jag hinner blogga lite innan det :)

Har haft en bra dag i alla fall! Skolan var helt okej, t.o.m. idrotten var kul! Fast det var bara för att vi inte hade någon orientering eller kondition (äntligen!!).
Vi hade faktiskt himla kul! Alla tjejer delade upp sig i två lag och körde lacross! Det var så kul, för ingen av oss - förutom Emma - är särskilt duktiga på sporten. Eller, vi är ju inte hur dåliga som helst, men inte superbra heller. Iaf, det var det som gjorde allt roligt! Det blev mycket misstag, som ledde till skratt, t.ex. när Ida skulle passa bollen, fast istället kastade hon upp bollen i luften. Hon tittade runt, runt men kunde inte hitta den fast den låg bakom henne, haha! Det var ju inte korkat eller så, men det såg bara så himla kul ut!
Så den lektionen var i alla fall lyckad :)

Hanna orkade inte göra nåt, så vi stack hem till oss själva. Hann iaf ta några bilder när vi cyklade. Jag sa "Hanna, gör en konst!" Och det gjorde hon också, titta bara:

 

Bra där! Hannas skills: 1. Ut med båda benen. 2. Cykla UTAN HÄNDER!!



En fin bild jag också tog. Det blev så fint med trädet och dess färger... gillar´t!

Kommentarer
Postat av: Cassandra

sv: tack dsm :D

2010-10-21 @ 17:43:24
URL: http://cassandrabjork.blogg.se/
Postat av: Kulan

Ahh sista bilderna med sol på, snyft..

2010-10-21 @ 20:48:36
URL: http://kulansplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0