Todays outfit

Visar bara lite snabbt vad jag har haft på mig idag!

                   

                    

                   

                   

Grå trlja med mönster - Monki
Gamla nylontights
Väska  - Esprit, köpt i London (mammas gamla)
Armband med berlocker - Thomas Sabo
Gamla örhängen

Nublir pappa sur, han vätar på att jag ska gå och lägga mig, hehe ;)

Så nus ka jag go to sleep, puss och godnatt, ses imorrn!! :D


Dagen

Var hemma hos Vendela idag som sagt. Vi pluggade lite och så. Vi brukar ofta gå hem till henne, men Hanna kúnde inte följa med eftersom hon var lite små-sjuk :(
Jag gjorde parti-testet, vilket parti i valet man är! Blev inte så glad över valet... jag blev Sverigedemokraterna! Usch, gillar dom inte alls! Några där är ju typ rasister och så... Blä! Men jag fattade typ inga frågor...
Vilket parti är ni? Gå in på aftonbladet.se och titta vettja! ;)

I övrigt har det varit en väldigt bra dag! Jag har mått jättebra! Lite konstigt eftersom jag bara har sovit lite mer än sju timmar inatt... bloggade alldeles för länge igår :S
Något som så många inte vet om mig, är att, det här är lite konstigt, jag mår bättre ju snyggare jagtycker att jag är! Helt sjukt! Så om jag tycker att jag har jättesnygga kläder och ser snygg ut, så blir jag gladare och piggare automatiskt! Så det gäller väl att klä sig snyggt varje dag så att jag känner mig mer positiv :)

                     

                     

                     

                     

                                      Bilder från idag på väg till Vendela. Älskar dig!

                     

                      
                     


Matlagning

Idag är det tisdag och det betyder att jag och Adam står för middagen!

Ikväll blev pasta med köttfärssås. Väldigt komplicerat, jag vet, men gott blev det iaf! Mamma och pappa var MYCKET imponerade (not, haha)!

Det är så kul när vi ska laga mat, för pappa vill att vi ska klara av det HELT själva, medan mamma är raka motsatsen. Hon går runt och försöker typ "smyghjälpa" oss, så att inte pappa ser. Hon har såna väldiga modersinstinker, haha! Jättegulligt :)

Det blev svettigt i köket och så här såg det ut:


                    

                    

Lite suddig bild, men aja, ville mest koncentrera mig på matlagningen och inte på kameran (dålig ursäkt, Sara! ;) )

Visst ser det gott ut?? ;)


Cash!

Ska ju börja med barnbidraget och eftersom det är September imorrn...

                    
                   

                   

Pengar!!!!!! Wohoo! Nu släpper jag ut shopaholicen inom mig!!!!!

Okej, lite överdrivet... men seriöst, jag är så dj** glad! Eftersom jag har varit pank ett tag så är det jätteskönt att äntligen ha lite pengar. Nu kan jag börja fundera på alla mina "Dagens vill-ha"-inlägg, vad jag vill köpa land dom plaggen! 

Ville bara säga der, hehe. Puss! ♥


FRIDA

Hej!

Sitter och läser min nya Frida-tidning. Har gjort skol-testet på s. 26-27 och jag har kollat igenom alla bra mode-och skönhetstips! På skoltipset blev jag "Ambitiösa Anna" och "Blyga Bea" (två röster på båda). Gillar också spa-tipsen om hemmagjorda spa-produkter och frisyrguiden! Tycker Frida är en jättebra tidning, vi skickade in en bekräftan på prenumeration igår, så det blir bra! :)
Man får ju också en liten X-tra tidning om bara killar, hihi... Står jättemycket som: hur du fångar ditt span i klassen", "blir det du och han?" och sådana saker. Lite tråkigt, eftersom jag faktiskt inte är kär i någon just nu och jag har inte varit ihop så mycket. Singel och sökande = jag i ett nötskal! Nej skoja bara, men det är faktiskt skönt att va singel! Har typ vart det i nästan hela mtt liv, haha... Kommer dö ensam! Nej, nu får jag sluta skämta ;)

                      

                                                                 Haha :P

                      

                                                           Min raka motsats!

                      

                      

                      

                      

                                                             Snygg frisyr!

                      

                                                          Söta klänningar

Hos Vendela! :)

Hejhej!

Är hos Vendela nu, jag gick hem till henne efter skolan. Vi slutade så himla sent idag, tio i fyra!! De suger, och sista lektionen var slöjd :( tycker att det är så himla tråkigt...

Men idag hände en jättehemsk grej! Vår musiklärare (han äger) hade jättestort hår och jättemycket skägg förut, men nu har han rakat bort allt! Det är inte fult, men det var så himla charmigt med hans skägg! Om man sa: du vet den där läraren med skägg..." då fattade typ alla vem han var. Men inte nu längre... :( aja, han kunde ju inte ha kvar det för evigt!

Nu ska vi plugga lite (blööö) och sedan ska Vendela på skytte. Vendela är grym på skytte! Och det är himla kul också, följde med henne några gånger och det gick jättebra! Man känner sig så himla cool när man står med ett luftgevär i handen, haha.
Iaf, när hon ska dit så cyklar jag hem. Ska köpa med en FRIDA-tidning på vägen hem, ska låna pengar av Vendela så får hon imorrn :)

Har ingen träning ikväll, så då blir det mer bloggning. Måste gå nu, puss o kram!! ♥

(Det blir inga bilder nu, hinner inte :S )

Till skolan

Godmorgon!

Tänkte göra ett lite längre inlägg mn nu ser jag hur bråttom jag har.

Ville bara önska er en bra dag, bloggar när jag kommer hem från skolan!

Puss o kram! ♥

                 


Dagens vill-ha

Ligger i sängen nu med datorn i knät och ska snart sova. Tänkte bara blogga lite först!
Träniningen gick förresten bra, vi körde inte så hårt idag så det var skönt. Annars är det meningen att vi ska köra match-tempo hela träningen och vem orkar det liksom?

Tänkte visa "Dagens vill-ha"!

Ett av alternativen på min shoppinglista är en vit sjal! Har en vanlig svart nu, men Anna har en vit och jag tycker att det passar så himla bra till en skinnjacka! Här är nåt som jag skulle kunna tänka mig:

                            

En vanlig vit sjal med fransar vid kanterna - perfekt! Ungefär en sådan här som jag har fast i svart (min svarta är köpt i Schweiz). Från ellos.se, 149 kr!

                             
En annan variant från ellos - 499 kr. Lite dyrare, ska nog satsa på nåt som liknar det första alternativet. Skulle nog inte lägga så mycket pengar på en sjal, men det ger er lite mer alternativ iaf!

Guuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad jag har vart uppe länge. Tänkte visa en stickad tröja som dagens vill-ha, letade i typ en timme men hittade inget. Ska visa upp det någon annan dag, nu måte jag verkligen sova!

Stora godnatt-kramar! //Sara ♥

Dagens outfit

Slänger upp dagens outfit också innan jag släcker lampan!

                  
            
                   

                  

                  

                  

                  

                  

Lavendelblått linne med spets - En liten butik på Öland
Min kompis Annas gamla jeans :)
Väska - Mammas gamla (köpt på Esprit i London)
Skinnjacka - H&M
Örhängen - Ginatricot
Låga converse - affär i Grekland

Håller på med Dagens vill-ha-inlägget här, men det kommer upp snart. Hej så länge!


                  

Got to go!

Oj vad mycket klockan blev! Nu måste jag skynda mig, men efter min träning, som slutar halv tio (seent!) så bloggar jag mer. Måste gå nu, pussar! ♥

                  

En till bild från idag på mig. Trodde att jag hade publicerat det första inlägget tidigare, men det hade väl blivit nåt krångel :S

Pannkakor till lunch :)

Hejsan! ♥

Första dagen i skolan denna vecka! Helt normal... förutom att jag råkade ta sönder en termometer på NO: n, det var lite pinsamt. Men jag hade lite tur, för innan jag sa det till min lärare så var det en kille i min NO-grupp som tappade en glasbägare med massa vatten som gick sönder. Så min olycka noterades nog som ganska liten jämfört med hans! Tycker dock synd om killen, gud vad pinsamt! Man ba: ja, ehehehehe.... typ.

Haha, idag så hade vi håltimme på lunchen och då skulle vi gå hem och äta hos nån (Jag, Hanna, Vendela och Hannah). Vi gick till hem till Hannah och gjorde pannkakor. Och precis när vi hade ätit upp våra pannkakor som var stekta i alldeles för mycket smör så kom Vendela på en god blandning: Margarin och socker. Haha, vi åt det (alla utom Hanna som avskyr smör), men efteråt kände vi oss som tre stora fetton och vi mådde så himla illa! Hahaha.

Jag har träning ikväll, kl 8, så jag lägger iaf upp dagens outfit och dagens vill-ha. Puss o kram!    

                    

                                                         Bild från idag



Veckorevyn

När jag var och handlade med mamma så köpte jag en tidning: Nya numret av Veckorevyn. Har inte hunnit läsa så mycket i den, men jag fastnade för en sak: Dom listar snyggaste höstjackorna och det fanns några som var riktigt snygga! Kanske inget för mig, men ändå. Här är min topp 3-lista!

                                                             På 3: e plats...

                      

En vanlig, men ändå skitsnygg skinnjacka! Gillar färgen, ibland kan det vara lite tråkigt med vanliga svarta jackor. Då är denna perfekt! 

                                                           På 2: a plats...

                      

Ännu en supersnygg jacka. Fräsch med den vita färgen och nitarna är som pricken över i. Inte så mycket krims-krams, men den är fortfarande långt ifrån tråkig. Tycker att modell-tjejen passade jättebra i den (hon passade iofs bra i alla jackor!) :) 

                                                       Och 1: a-platsen går till...

                      

... Zebrajackan!
Riktigt cool! Den sticker ut, men på ett bra sätt. Finns inte så mycket mer att säga, mer än att jag gärna skulle ha den på mig! Men priserna på dessa jackor gör det väl nästan omöjligt (för mig), haha. Drömma går ju...  

Där har ni iaf min lista!

Nu ska jag verkligen släcka lampan, även om jag har sovmorgon imorrn. Det är så viktigt att man inte sover för lite, annars blir man på dåligt humör och det förstör dagen samtidigt som det smittar av sig på andra. Så minst nio timmars sömn försöker jag hinna med!

Stora godnatt-pussar och kramar från Sara♥

ICA med mamma!

Efter mina blogginlägg efter matchen så hade jag himla tråkigt. Försökte mig på lite design på bloggen, men jag är så himla dålig på det! Någon som har några enkla tips angående bloggdesign helt allmänt så får ni mer än gärna berätta ;) 

Så när mamma frågade om jag ville följa med henne och handla så gjorde jag det! Mamma tycker att det blir så himla mycket roligare när någon följer med henne, hihi. Inget speciellt, bara vanlig "mat-handling" elr vad man ska säga. 

Det kommer ett inlägg till efter detta, sedan måste jag verkligen sova!

                    

                    

                    

                                         Hittade faktiskt en spegel i mataffären, haha!

                     

                    


Leopardmönster

Har precis duschat och fått i mig lunch (lite sent?). Lyssnar på Adam Lambert "If I had you", jättebra låt! Lyssna på den på typ Youtube elr Spotify, ni som inte har hört den ;)

Det blir en lugn kväll, min förkylning har nästan gett sig, men lite finns den kvar allt. Ska göra det sista med läxorna ikväll och, självklart, blogga!

Så nu tänkte jag göra ett Dagens vill-ha-inlägg!

Har funderat ett tag och jag har besämt mig: jag skulle vilja ha en topp med leopardmönster! Jättesnyggt, men äger inget sånt plagg.


http://bikbok.com/en/collection/Category/Tops/Cameronbody2/

http://bikbok.com/en/collection/Category/Tops/Aninetop/?TabID=3

Eftersom man inte kan kopiera bilder från BikBok så gör jag såhär ist. Dessa är två alternativ, väldigt fina! Skulle vara kul med lite färggladare också, men dessa duger gott och väl :)

Nr 1 kostar 129 :- och priset för tvåan är 199 :-.

Om någon ser nåt liknande plagg så får ni jättegärna kommentera och berätta :)

Jaa, vad ska man hitta på nu då... Dricka varm saft, haha. Vi hörs snart igen, puss! ♥


Match igen

Godmorgon!

Är på mitt rum och lyssnar på Kent (någon som hört "Mannen i den vita hatten 16 år senare"? Grym låt!) på Spotify. Spotify är så himla bra, man kan ju söka på vilken låt som helst! Stolt svensk, haha.

Vaknade för någon timme sedan, men log kvar i sängen och slumrade ett tag. Så är det alltid! Jag vaknar alltid innan jag borde vakna och så ligger jag kvar i sängen och försöker somna om tills jag är tillräckligt pigg för att gå upp. Detta gäller ju bara på helger dock.. Hanna är helt tvärtom, när hon vaknar på lediga dagar (vilket brukar vara vid typ 8) så studsar hon upp ur sängen! Haha, gullig hon är...

Idag är det match! Vi vann inte våra matcher förra helgen, så nu ska vi kicka rumpa! Hoppas att jag inte blir ännu mer förkyld efter matchen, borde ju egentligen ta det lugnt idag... men Hanna (vi spelar i sama lag) hade feber igår och hon ska spela, så då får man väl själv ställa upp!

Nu ska jag äta frukost. Samling om lite mer än två timmar så jag hinner nog med ett inlägg till. Jag är nog hemma vid 4, så då blir det mer bloggning! Vi hörs då ;)

Förresten, hade ni en bra lördagskväll igår? :)

Pussar o kramar! //Sara ♥










Alltid lika het på morgonen! Haha


Bröllopsfotografen

Jag och familjen sitter i vardagsrummet och tittar på "Bröllopsfotografen". Haha, den är ju riktigt bra! Så himla rolig, eftersom Robin är så olik från alla andra och beter sig på ett helt annorlunda sätt. Skön kille! Är i typ mitten av filmen nu. Men jag hatar filmer när det går så dåligt för dom man hejar på. Han har ju inga pengar och står i skuld till typ alla... okej förlåt, ska inte berätta hela filmen ;)

                       

Gjorde läxor förut, som jag sa i början av dagen. Elr ja, jag gjorde hela matteläxan förutom ett tal som var skitsvårt! Pappa fick hjälpa mig men jag fattar fortfarande ingenting!. Det är så skönt när man har gjort klart nåt skolarbete, blir så himla stolt över mig själv, haha. 
Matte och NO, det var mina hatningsämnen förut, men nu tycker jag att det är ganska kul, eftersom vi har en så himla bra lärare nu! Han är pigg och glad hela tiden, ungefär som när man har fått en liten sockerkick. Ibland pratar han så fort att man inte hör vad han säger! Men han äger som sagt, rolig och sjyst.
Men det förändrar inte min åsikt för läxorna... BLÖÖÖ, vad tråkigt, man vill ju typ somna...

                

                

                

Drack varm saft mot förkylningen. Är inte så jätteförtjust i varm choklad och te är inte heller min grej så varm saft är gott och bra!

                

                                                         Läxor... snark

                 

                 

                


Dagens vill-ha!

Nu ska jag göra ett inlägg i min nya kategori!

Dagens vill-ha är en jeansskjorta! Har tittat runt lite och jag hittade nåt till slut:

        

Från Ginatricot (förlåt att jag bara tipsar om Ginatricot hela tiden, men det var det ända stället där jag hittade nåt!) Vet ej om denna är i jeans, men den var den bästa jag hittade! Har kollat runt jättemycket men inte hittat nånting. Vet annars att Monki har en jättesnygg modell, precis en sån jag är ute efter, som jag såg när jag var inne i en av deras butiker för några dagar sedan.
Denna var kanske inte precis en sådan, men nära! Bara en aning ljusare (och i denim, om den nu inte är det) så är den perfekt :) 249 kr kostar den!

Vad är eran "Dagens vill-ha"?


Ny kategori!

Sitter i min soffa och bara slöar. Har ringt runt till alla, men ingen kan göra nåt! Hanna är lite sjuk (det blir hon nästan alltid... stackare), Vendela och hennes familj ska få gäster ikväll, så dom fixar tll kvällen och Anna ska till landet.
Men när jag tänker efter så är det nog inte så bra om jag är med någon idag, för jag har blivit ännu mer förkyld och är ganska trött. Surt sa Räven om rönnbären, jag vet, men ändå!

Så idag ska jag göra sånt som jag inte hinner göra annars (elr inte vill göra, haha). T.ex. läxor (blää) och fixa  med bloggen! Ska blogga mer än vanligt idag och göra matten, spanskan m.m. Kanske spela lite gitarr också... inte så jätterolig dag, men det är nog lika bra att jag vilar så att jag blir frisk!

Nu till något roligare! Jag hade tänkt införa en ny kategori här i bloggen! Den ska heta "Dagens vill-ha" och kommer handla om t ex ett speciellt plagg elr nåt smycke som jag vill köpa. Ska göra den efter detta inlägget!
Senare, när jag har pengar igen och har börjat shoppa lite smått, så kommer jag nog också göra en "Saras shopping"-kategori också! Kul :)

Nu tror jag att min kamera har laddat tllräckligt för att jag ska kunna föra över några bilder och lägga upp. 

Hej så länge! 

                

                

                

    Har på mig gamla jeans och t-shirten kan ni ju gissa vart jag köpt den... helt rätt, New York!

Även om jag bara slappar hemma så tycker jag om att ändå klä mig lite halv-snyggt, om jeans. Gillar det bara, ändå om det är mycket skönare med mjukisbyxor! 
Jag har alltid varit en jeans-tjej. Från ettan så har jag haft på mig dessa byxor varje dag (förutom på somrarna då jag oftast hade shorts)! Har just nu fyra par hema + två jeansleggings, men vill köpa ett par svarta jeans också (som jag har sagt i ett tidigare inlägg). Älskar jeans, så himla snyggt! Fast jag använder bara stuprör, gillar det mer. Jeans kan man ju använda året om (förutom på somrarnas varmaste dagar!) och det passar till nästan allt! Den som kom på jeans måste ha varit ett väldigt stort geni! 


Blir så glad!

Jag gick precis in och kollade om jag hade fått några nya kommentarer på min blogg. Och det hade jag, 8 st! Asså visst, det låter ju som jättelite, men jag blev så dj* glad! :D Mest kommentarer per inlägg hitills! Och ni är så snälla, jag blev jätteglad av det ni kommenterade! ;) Tack, tack, tack!
Sedan gick jag in på statistik och jag trodde kanske 10 st hade läst min blogg igår. Men det var typ 25! Blev helt utom mig av lycka, haha. Började klappa händerna och viska (eftersom alla i min familj fortfarande sover): jaaaaaa!!! ;)
Vet att jag kanske låter lite överdriven, men jag måste bara få skriva av mig :)

Juste, till tjejen som undrade hur mycket tunikan från Monki kostade: Jag köpte den precis innan sommarlovet, så jag är inte helt säker, men jag tror att den kostade ca 250 kr, men då var den på rea, halva priset, 125 kr! Vet inte om den finns kvar i butikerna dock, men det kanske den gör! :)

Nu ska jag gå upp och tvätta håret. Ska nog ta det ganska lugnt idag, eftersom jag har blivit lite förkyld :( Men jag måste träffa någon, annars blir det baara tråkigt. Kommer fortsätta blogga under dagen!

Stora pussar och kramar! //Sara ♥¨

              
                 
                                            Ser ut som jultomten, haha

Om igår

Godmorgon allihopa! ♥

Vaknade för ungefär en timme sedan. Sov som en stock! Vi hade ju gäster igår och jag var med Lovisa och Desirée! Dom är ett och två år äldre än mig. Vi hade jättekul, tittade på film (bl.a. Life of Brian!) och spelade pingis samt kollade på helt galna Youtube-klipp. Men vid ca 02.00 sov alla på soffan, medan Adam (min storebrorsa) spelade tv-spel. Pappa kom och väckte mig och sa att det var bättre om jag gick och la mig (hatar att bli väckt precis när man somnat och får veta att man måste ta bort allt smink och borsta tänderna INNAN man ska gå och lägga sig...). Så det var bara att tvätta bort allt spackel och borsta tänderna, innan jag kröp ner i min skööna säng!
Tog tyvärr inga bilder, glömde helt bort det! Kom dock på det när typ alla hade somnat, men det kändes lite för sent då...

Det kommer ett till inlägg, ska bara avsluta detta först. Kram!

                      

                                                                  Just nu

                      

                                                                Puss på er!


Randig + prickigt = Monki

Våra gäster är här om en halvtimme, så detta blir formoderligen det sista blogginlägget för ikväll. Tänkte visa vad jag ska ha på mig!

Jag kunde inte riktigt bestämma mig, skulle jag ha:

...Randigt

                   

...eller prickigt?

                   

Kunde inte bestämma mig, så det fick bli båda två!

                   

                            

                              Skippar örhängena, så får vågorna i håret göra jobbet!

                  

Tunikan är från Monki, glanstights (heter det så elr är det bara jag? :P) från Ginatricot och skärpet har jag köpt USA på Armani Exchange!  

  Nu ska jag gå och hjälpa min familj med det sista. Puss o kram, ha en jättebäst fredagskväll! ♥


Leggings

Sitter i vardagsrummet och lyssnar på Markus Krunegård. Någon mer som lyssnar på honom? Det är en lite annorlunda musiksmak, men enligt mig så ÄGER han! Lyssnar igenom ett av hans album "Prinsen av Peking". Love it :) just nu lyssnar jag på hans låt "New York", KUNGEN AV LILLA ITALIEN ÄR JAG INAAAAAAAAATT!!!!!! :D

Jag har inte kunnat shoppa på ett tag eftersom jag har shoppat upp för alla mina pengar. Dessutom var jag skyldig några personer pengar GUD jag kan inte skriva! Bara skriver fel hela tiden och rättstavat blir det verkligen inte... haha.
I alla fall. Nu har jag ju fått lite pengar eftersom jag har klippt gräsmattan. Men nästa vecka är det september och då blir det pengar. Jag ska skippa månadspengen och ta barnbidraget ist. Visst, det kanske inte låter så jätteskönt, man måste ju betala typ ALLT själv (förutom mat hemma då). Men det ändå bra för mig, det lär mig bl.a. att ta ansvar för pengar och så. Kommer iaf inte shoppa för 1 050 i månaden, haha!

Är en riktig shopaholic (btw, någon som har sett den filmen, "En shopaholics bekännelser"? Riktigt bra!). Precis innan jag slutade sexan så var jag och Hanna och shoppade. Handlade för mina 2 000 kr som jag hade fått i födelsedagspresent. Haha, det var första gången jag var inne på Monki, köpte för ca 650 kr! Vilken är min favoritaffär för tillfället. Där kan man alltid fynda! Rekommenderar!

Men när pengarna hittar tillbaka till mig så måste jag köpa en masssa saker, bl.a. snygga leggings/strumpbyxor! Har sett några fina på Ginatricot:





Skitsnygga! Snygga leggings kan ju piffa upp en outfit ordentligt och jag typ bara helsvarta. 79 kr och 199 kr kostar dom. Ge mig pengar!!

Vet att jag har lagt upp ganska mycket bara från Ginatricot, men dom har ju så snygga saker just nu! 

Nu ska jag städa mitt rum och göra mig iordning inför kvällen. Puss! ♥ 



27 augusti

Hej bloggen!

Kom hem för ett tag sedan. Har ätit mellis och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra! Hanna och Vendela är typ lite småsjuka så... Kanske ringer Anna?

Juste, vi hade ju skolfoto idag! Tror att det gick gaanska bra på klassfotot, men porträttet... F*n säger jag bara. Mitt hår stod ut oh jag såg helt störd ut men man fik typ 3 chanser, sedan var det nästas tur. Varför blir jag ALDRIG bra?? Har hänt typ en gång och det var i tvåan.. Haha.

Ikväll får vi gäster, halv sju. Det är kräftskiva! Bra, älskar kräftor!! :) På lördag har jag ingen aning omvad jag ska göra, men på söndag sk jag iaf spela match!

Hej så länge! ♥

 
                    

Nu sticker jag iväg till skolan...och skolfoto

Godmorgon!

Hade lite tid över nu på morgonen, så jag tänkte bara blogga lite snabbt.

Skolfoto idag! Jag tog alt 1, det kändes bäst. Har övat några dagar på min fotomin, haha. Därför att jag har blivit bra EN gång på skolfoto och det var i femman. Då hade jag övat på min fotomin i typ en vecka innan, så jag gör samma sak i år så att jag inte ser HELT sjuk ut på fotot. Hehe...

Nu måste jag gå. Ha en bra dag, Puss o kram! ♥

Today

yEftersom jag lovade att visa dagens outfit så gör jag väl det, även om jag måste gå och lägga mig nu egentligen. Här är den:


                   

                   

Tröja med massa små stenar (plast såklart) - BikBok
Svart linne under - Marwin
Vita jeans - ? (köpta i USA) (Dock inte på outleten som jag har berättat om)
Armband med berlocker - Thomas Sabo (ej med på bilderna)



Målade mina tånaglar i samband med mitt lilla spa! Fin färg :)

Nej usch, nu ska jag gå och lägga mig så att jag inte ser ut som en zombie på skolfotot.

Stora godnatt-kramar! //Sara ♥

Skolfoto-kläder

Som jag sa så är det ju skolfoto imorrn och jag valde mellan två olika stilar: Lite mer "uppklätt" elr bara något väldigt enkelt, som jeans och en tröja. Jag valde rättare sagt mellan detta:

                                                         Alternativ 1

                  

                  

Ljusturkos oversize m ficka på bröstet - Ginatricot
Flätat skärp - MQ
Gamla tights
Armband från Pondus (det bruna) och en FRIDA-tidning (det mintgröna)!

Hoppar stora örhängen och halsband, vill helst vara lite diskret på skolfoto, så att ingen lägger märke till mig. Anledning: Blir ALDRIG bra på skolfoto!
Juste, armbanden matcher väldigt mycket till kläderna har jag kommit på! Det bruna till skärpet och det mintgröna till tröjan. Haha..

                                                             Alternativ 2

                    

                    

Båtringad, randig topp - JC
Ljusa jeans - Ginatricot

Inga accesoarer till. Det här är alltså det "mer diskreta" valet.

Vad ska jag ta? Får bestämma det imorrn. Nu ska jag visa dagens outfit och sedan gå och lägga mig!


Sovmorgon!

Hemma från träningen! Det blev inte halv nio som jag bloggade, en halvtimme senare... Precis det som hände på träningen: jag kom dit en halvtimme senare. Anledningen: Hade helt enkelt ingen koll, jag var helt inställd på att edn började sju, ist för halv sju. Inte smart Sara!

Kom på att jag glömde fota min outfit idag! Bajs, men jag visar er senare vilka plagg jag har haft på mig idag.

Imorgon är det skolfoto! Vet inte ens vad jag ska ha på mig, men jag har några alternativ, som jag också kommer att visa sedan ;)

Nu ska jag duscha och sedan börja fota. Sovmorgon till 09.20 imorrn så det är jätteskönt! Slutar en kvart senare pga skolfotningen. Blööööööööööööööööööö. Men skitsamma, har börjat tycka att det är så himla skönt med sovmorgon! Beror nog på att vi började 8 varje dag i 6: an (förutom en dag då vi började FEM över 8, haha). Nu har vi sovmorgon typ alla dagar, men vi slutar iofs ganska sent...

Visar bilderna från spaet så länge. Hej så länge! ♥

                    
                                         
                     Lite spa-material: hårinpackning, body butter, fransk manikyr m.m.

                      

                                                            Mina naglar

                    
                      
                 Inte så jättelyckat, särskilt inte tummen... men jag får öva mer helt enkelt!

                    

Träning!

Hej bloggen!

Vendela har varit här, men hon har precis gått hem. Vi hoppa studsmatta och så, inne på facebook. Vi slutade 10 över tre, men vi kom hem typ kvart i fem! Det tar typ en 10 minuter-en kvart annars! Men jag, Hanna och Vendela var med några killar i typ en timme. Lite tröga haha...

Har inte så mycket att skriva om, men jag hinner ändå inte det, för nu måste jag byta om. Träning ikväll! Den slutar åtta, så jag kanske bloggar vid... halv nio? Vi säger det. Då blir det roligare bloggning, lovar!

Bjussar på några bilder så länge. Puss! ♥

                      
                                                        
                                                        Idag

                      

Relaxing

Nu har jag spaat! Fy f*n vad skönt det är, känner mig som en helt ny människa. Vi har en pool hemma hos oss med två duschar och en bastu så det är ett perfekt spa-rum! Först simmade jag 10 längder i vår pool, tror att en längd är ca 10 meter så 100 meter! Duktigt, sedan tvättade jag håret, hårinpackning, ansiktsmask, hudkräm över hela kroppen och till sist fransk manikyr! Mer hann jag inte, skulle ha velat målat tånaglarna också, men dom får vänta ;)

Skönt. Men jag berättade ju förut om att jag bara var deppig för typ ingenting (den känslan är som bortblåst nu), men några småsaker var det allt. Dagen började med att jag skulle platta håret och använda mitt nya värmeskydd, som är en spray. Men när jag har sprayat in det i håret så blev det bara en stor rufsklump! Jag kan inte borsta ut håret igen och åker till skolan med skitäckligt hår. Dj** skitsaker!! F*n vad arg man blir! Har lagt 130 djävla spänn på det där värmeskyddet och då vill ma ju ha kvalitée!

Sedan så fanns det några jobbiga personer som jag störde mig på, det regnade hela dan så man blev blöt (HATAR det) och jag tappade mitt armband. Ändå var jag inte sur och gnällig, bara lite deppig...

Men nu ska jag gå och lägga mig och imorrn ska det f*n bli en bra dag! Jag ska sova ut (sovmorgon till 09.00, wohoo!), komma i tid så jag inte får dåligt samvete (Hanna är en riktig tidspessimist så om jag kommer försent till våran "mötesplats" så får jag betala typ en krona, haha) och vara glad och positiv!

Nu blev det ett långt inlägg här... hehe men i fortsättningen blir det nog kortare.

Sweet dreams! ♥


                 

                 


Dagens outfit

Bjuder på dagens klädsel:

                 

                 

                 

                 

                 

                 

Rutig skjorta - Banana republic (köpt i USA)
Gamla shorts - Lindex
Rosa ballerinaskor - Skopunkten
Skinnjacka - H&M (köpt i USA)
Armband - Pondus (det var ett sådant armband jag tappade bort idag :()

Jag har väldigt många plagg där jag skriver "(köpt i USA)". Jag och min familj var där i påskas och då åkte mamma, min brorsa och jag till en JÄTTESTOR outlet utanför New York. Grymt stor med många dyra märken som Gucci, Prada, D&G, men också vanliga som GAP och sånt. Där köpte jag iaf jättemycket kläder, bl.a. skjortan där uppe och mina beiga, höga Converse. Kommer minnas den dagen hela mitt liv, haha!

Nu ska jag ta ett spa, så att jag fräschar upp mig lite. Puss o kram! 

//Sara ♥
                
                  

                 


Deppig

Förlåt för att inläggen kommer så sent, men direkt efter skolan så var jag hos Hanna och där kunde jag inte blogga för datorn hade inget batteri. När jag kom hem så skulle jag äta och sedan stack jag ut och cyklade och letsde efter mitt armband som jag tappade bort idag :( Hittade det inte :*(

Idag har jag haft en riktigt dålig dag. Lite ovanlig känsla, för det var inte så att jag vaknade på fel sida, jag var faktskt väldigt glad imorse. Men under dagen så hände det såna där små, irriterande saker som gjorde mig jättedeppig (haha just nu lyssnar jag på "All the small things")! Helt sjukt, men sånt händer ju under tonåren, man är deppig för typ ingenting. 

                      

                Svartvitt - typ så jag känner nu... vad deprimerande det där lät haha

Idag har jag på mig det här

När jag ändå är inne på datan och blogg.se så tänkte jag visa dagens outfit!

                 

                 

                 

                 

                 

                 

Svart Burberry-topp (förfalskad)- ? (Köpt på Kreta)
(Svart linne under toppen - H&M)
Vita shorts - BikBok
Gamla nylontights
Höga Converse - Converse (köpta i USA)
Vit väska - NIKE
Armband med berlocker - Thomas Sabo
Skinnjacka - H&M (köpt i USA) (Lol, varför går man in på H&M i Usa??)

Förlåt för två saker:

1.
För sjukt dåliga mobilbilder, men jag hade ej tillgång till kameran just då och jag behövde ändå föra över bilder från mobilen till datan.

2.
Förlåt för att inläggen kom så sent, men jag skulle föra över bilder från min mobil till datorn och lägga några av dom bilderna i mitt första inlägg idag, men det gick SÅ SEGT! Asså jag ska börja ta så lite bilder med min mobil som möjligt i fortsättningen för allting blev bara kaos. Pappa fick till slut hjälpa mig och då gick det. Men med mobilen går det så ortoligt segt. Med min kamera går det på ett ögonblick! Me like :)

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Dröm sött! ♥

Middag a la syskon

Adam, min storebrorsa och jag har lagat middagen idag! En pastarätt med räkwok, den var grym! Vi lagar typ aldrig mat själva, men idag hade vi inga träningar så mamma och pappa tvingade oss typ, haha. Här är receptet:

För 4 personer:

- ca 1 kilo oskalade räkor, 300 g skalade
- 1 purjolök
- 100 g sötmandel
- ½dl sesamolja
- 1 msk curry
- 150 g färsk spenat
- ½ dl stark grönsksbuljong, av fond eller tärning.

Servering:
4 portioner nykokt pasta, t ex tagliatelle.

Gör såhär:

1. Skala räkorna och skär purjon i 1 cm breda bitar.

2. Skålla, skala och klyv eventuellt mandlarna på längden. Fräs dem i sesamolja i wok eller stor stkpanna ett par minuter på måttlig värme och tillsätt curryn.

3. Öka värmen, tillsätt purjon och fräs någon minut. Vänd ner spenat och räkor, häll i buljongen och låt allt hastigt bli genomvarmt.

4. Servera genast mer nykokt pasta.

(Jag har kopierat receptet från våran kokbok)

Jag rekommenderar verkligen den här rätten. Den är supergod och lätt att laga, mycket lättare än man tror!

Bjuder på lite bilder från matlagandet:


               


             

             

              

             

              

              

             



Klantarsel!

Hej!

Kom hem för några timmar sedan. På tal om ingenting, jag har ätit väldigt nyttig mellis både idag och igår, bestående av bl.a. vindruvor, nektarin och banan! Idag tog jag också en riskaka och lite exotic snacks. Gott!

Inte så rolig dag i skolan idag heller, men inte helt bedrövlig ändå. Vi har en ny lärare i matte och NO och en i musik. Båda ÄGER! Så himla bra, älskar lärare som gör ett ämne roligt. Älskar dessa ämnena numera...

Måste bara berätta om en sjukt klantig grej jag gjorde idag. Jag skjutsade Vendela och jag hade glömt att ta på mig min hjälm. Då cyklar vi förbi vår spanskalärare och hon får ju inte se oss, för det är ju egentligen olagligt både att skjutsa och inte ha hjälm. Så Vendela viskar: Karin! till mig med stressad röst och jag fattar inte vad är med det så jag ropar glatt: HEJHEJ!! till vår lärare. Precis när jag sa det så fattade jag. Hahahahha!! Hon påpekde direkt att vi var olaglagliga. Nu kommer våra betyg nog sänkas lite, hehe. Sedan så kommer förstås våran SO-lärare också med samma reaktion. Min unstreetsmarta sida har gjort det igen! Gud va jag och Vendela garvade efteråt, hahaha.

                                 


Svarta jeans

Nu ska jag snat byta om, fotbollsträning snart. Gud, vilken tråkig eftermiddag. Har inte varit med nån efter skolan, Hanna hade dans och Vendela simning. Men ganska skönt att bara vara hemma också :)

Jag önskar att jag hade jättemycket pengar, jag vill bara shoppa hela tiden. Det borde jag inte göra, men drömma går ju, haha!
Men ett plagg som jag faktiskt behöver är: svarta jeans! Jag tittar runt på nätet... kanske någon av dessa?





Två typ exakt likadana jeans från Ginatricot, 249 kr resp. 199 kr. Snygga och till riktigt bra pris!

Nu måste jag skynda mig. Tror inte jag bloggar efter träningen, den slutar ganska sent så...

Puss och godnatt! ♥



Dagens outfit

Detta har jag haft på mig idag (tänkte göra det här inlägget innan jag gick till skolan imorse, men jag hann inte):



             
              
             

Blått linne - BikBok
Svarta leggings - Ginatricot
Stort halsband - H&M
Stora örhängen - Ginatricot
 + Väska
    Rosa ballerinaskor
    Skinnjacka

Nu ropar pappa att maten e klar. Got to go, pussar! ♥


Skola...

Hej bloggen!

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Haha det har varit lite stressigt idag. Precis när vi hade slutat så var jag och Vendela tvungen att skynda, skynda, skynda (!) eftersom jag hade lovat henne att jag skulle skjutsa henne på cykeln till bussen, som gick om typ fem minuter...
Så jag fick cykla uppför den eländiga uppförsbacken flåsandes medan Vendela skrek: Kom igen Sara, du klarar det här!! Hahaha ;) Men vi hann! Blev tvingad att köpa en bulle och dricka till henne på macken bredvid också (för hennes pengar). Vad som fick mig att gå med på det var att "om jag har tagit bussen och jag inte är kvar när du kommer tillbaka så får du bullen själv". Vem tackar nej? :)

Första skoldagen med schemat! Inte så speciellt.. Men en sak suger: jag har tappat bort min SKÅPNYCKEL!! F*n, d*** h*e!! Min väska och typ alla skolsaker är där, så jag fick ursäkta mig för lärarna...

Ja,vad ska man hitta på nu då? Göra den ända SO-läxan kanske, så har man den gjord.. Blää. Ä, vi får se.

Massor av kramar! //Sara ♥

                                                      
                

                                   Från i lördags - Jag och Vendela =)

Mini-spa!

Anna och jag har powerwalkat/joggat! Innan så tänker man bara: blöööööööööö jaaaaaaaag oooooorkar iiiiiinteeeeee. Men när man kommer igång så är det ju ganska skönt. Och min kondis var mycket bättre än jag trodde (dvs. mindre sämre än vad jag trodde, haha)! Fast vi sprang inte så långt, men ändå... Bättre än ingenting!

Har precis ätit middag, så nu är det dags för lite mini-spa. Jag ska duscha, tvätta håret + hårinpackning och fixa mina NAGLAR!! Usch, dom vill jag helst inte prata om. Mina tånaglar är typ gröna, eftersom jag gjorde ett litet misstag: klippa gräset i flip-flops. Okej förlåt, too much information, hehe ;)
Jag tar ner några tidningar också. Skönt, avkoppling är precis vad jag behöver just nu!


                                           

                                    

                                    

                                    


Powerwalking!

Äntligen klar! Eller, jag har inte hållt på med gräsklipparn ändå tills nu, men nu är allt klart iaf!

Myskläderna är på och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Hanna borde komma hem snart, hon har varit hos sin mormor... A, vi får se vem jag ringer...

Nu ringde min kompis Anna och frågade om jag ville ut och ta en joggingtur med henne. Egentligen så har jag ju redan spelat match idag, men jag MÅSTE verkligen få upp min kondis! Så jag gör väl det

Nej, nu ringde jag henne igen och sa att jag inte orkade ta en springtur, men då kom hon med förslaget att jagkan powerwalka istället! Bra idé, det gör jag!

Så nu ska jag bli fit! Hörs senare ikväll, kramar :) ♥








In action!





Just nu, men nu ska jag byta om till träningskläder!


Klippa gräs... -.-

Hejhej!

Nu har jag kommit hem från match nr 2 denna helg. Det gick inte så bra, 1-1. Fan! Vi var så nära på att vinna! Men men, det var första matchen efter sommarlovet för många, så det var väl helt ok spel iaf..

Jag och Vendela hade skitkul igår! Vi åt tacos (mums!) och tittade på "Love happens". Lite konstig film, ibland fattade man typ ingenting, men den var väl helt ok. Sedan spelade vi poker med godis istället för marker. Det gick väl inte så bra, i slutet struntade vi i poker och åt upp godiset ist, haha. Vi somnade till en film i vardagsrummet vid typ... halv 3? Nåt sånt. Vendela väckte mig (jag var tvungen att gå upp 9 för att hinna till matchen) med hennes hemska alarmsignal. Hämnd!

Nu ska jag klippa klart gräsmattan. Mamma sa att jag inte var klar så jag får inte mina 150 :- än. Så u ska jag slita hårt, är ju helt pank som sagt...

Puss på er! ♥

                                       

                              

                              

                                                                     Bilder från igår

                                        



 

Hemma igen

Hej igen!

Nu är jag hemma igen från matchen, har duschat och bytt om till myskläder. Snart ska jag packa och sedan bär det av mot Vendela. Vet inte om jag sa det förut, men jag ska sova över hos henne! :)
Angående matchen så förlorade vi tyvärr med 2-0, men laget som vi mötte hade kommit tvåa i Gothia Cup (typ världens största ungdomscup i fotboll) och dom ledde serien. Vi hade iaf jättebra försvarsspel förutom de där skitmålen..

Nog om det. Måste till Vendela nu, annars blir hon galen.. haha skämta bara ;)

                              

                              

                              

 Just ni har jag på mig en tröja från Red Star (mamma köpte den i Serbien) och mjukibyxor från min skola, haha.

Puss!


I´m off now

Nu sticker jag iväg till min match! Jag hinner inte lägga upp några bilder, för nu har jag bråttom.

Btw, jag har precis klippt vår gräsmatta! Ja, inte frvilligt förstås, för den är ganska stor. Jag får en liten summa för det, närmare bestämt 150 kr. Bra, jag är helt pank (jag har tom MINUS pengar, eftersom jag är skyldig min kompis Hanna 50 kr och Vendela 19). Puh, det var ganska jobbigt faktiskt.. men det var värt det, helt klart.

Nej, jag kommer hem vid 5-tiden. Jag bloggar då innan jag drar till Vendela.

Puss puss! ♥

:)

Match

Hej bloggen!

Nu sitter jag bara framför datorn och tar det lugnt. Är inne på Ginatricots hemsida och kollar på allt snyggt som finns där (finns jättemycket jag vill ha!). Ska borsta tänderna och göra mig iordning snart, ska bara göra ett litet inlägg först!

Idag ska jag spela match! Lite ovant, flera månader sedan sist. Men idag ska vi allt vinna! Efter matchen ska jag till min kompis Vendela, Jag ska sova över hos henne. Hon vill dygna (hehe), men det går nog inte eftersom jag har match imorrn också. Men nästa gång som vi sover över ska vi dygna, hon har aldrig gjort det och det är så himla kul! Jag har dygnat två ggr, en gång på min födelsedagsfest och en gång när jag inte kunde sova, haha.

Men nog om det nu. Jag gör ett inlägg igen innan jag åker till matchen.

Puss o kram! //Sara ♥

                                       

                                                                   Jag just nu :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0