TAYLOR SWIFT

Just nu spelas Taylor Swift för fullt. Har ni lyssnar på hennes nya album "Speak now"? Om inte, gör det! Dom flesta låtarna är riktigt grymma, enligt mig iaf! Har inte lyssnat på henne så mycket - tills nu! Hittar bara massa live-videos på youtube, så det blir bara en låt så länge:

"Mine"



P.S. Har startat en ny kategori: "Bra låtar (enligt mig)"




FRIDA

Har varit hos farfar på sjukhemmet. Han var riktigt glad och pigg idag, var så jävla kul att se! :) Han log, skrattade, skämtade och så. Självklart är han fortfarande seg och orkar inte mycket, men jag blev himla glad. Och han ska få komma hem på tisdag! Så kul! Jag frågade vad han gjorde på dagarna. Han svarade att han mest tittar på den långsamma, tickande väggklockan ellerbara stirrade in i väggen. Jag tyckte att vi kunde sätta bilder på oss så han kan titta på oss istället för en vägg. Det tyckte han var en jättebra idé! :)
Sedan hälsade på på farmor också. Pappa hjälpte henne att ta bort en tröskel; När farfar kommer hem kommer han sitta i en rullstol hela tiden och då blir det väldigt jobbigt med trösklar. Han kan ju inte gå..

Men nog om det! För några dagar sedan damp en ny Frida-tidning ner i brevlådan och sidan som jag fastnade för var frisyr-sidan. Tre kändisar (Whitney Port, Vanessa Hudgens och Kate Bosworth) som visade en frisyr på fest och en vardagsfrilla. Perfa ju! Dessutom tar det inte så jättelång tid att göra heller, så det är ju bra.
Har ju testat en av dom, Kate´s festfrilla. Det jag hade igår: En knut i nacken, fast jag hade mittbena istället för snebena. Kommer nog testa någon annan av frisyrerna snart! Kanske nu i veckan?









Fastnade också för några suuupersnygga kilklackar: Två par från Jeffrey Campbell med massa nitar! Bloggaren Kenza har ju som svarta och det var första gången jag såg dom. Älskar dom!


VOLUME MILLION LASHES

I tisdags så köpte jag ju en ny mascara, men jag har inte haft tid att blogga om den. Så det tänkte jag göra nu!

Jag visste vad jag ville ha när jag gick in på H&M: Volume million lashes, 169 :-. Anna har den, och den verkade väldigt bra! Dessutom har den ju en grej så att man får lagom mängd mascara på borsten, vilket är bra för då blir det inga klumpar.

Har haft den några dagar och jag tycker faktiskt den är värd priset! Älskar borsten som man applicerar mascaran med, den är tjock och piggarna är många och mjuka. Resultatet är faktiskt riktigt bra:

Jämförde med min gamla mascara, och det syns ju skillnad!



Och med V.M.L:



Mycket bättre resultat! Rekommenderar den ;)

MYSKVÄLL

Igår ville jag inte vara ensam hemma på en fredagskväll, så Elsa sov över hos mig! Först gick vi hem till henne, tog lite mellis och så. Sedan cyklade vi till OK-macken och köpte godis. Åh herregud, vill inte höra talas om sötsaker... köpte alldeles för mycket lakrits, mådde ganska illa igår.. Hehe, också köpte vi ett Ben & Jerry´s paket, men det orkade vi inte äta upp! Båda åt för mycket godis, så vi orkade inte..
Under kvällen tittade vi på Idol och var inne på datorn. Kollade på gamla "Bela & Tyra show" från i våras. Till sist tittade vi på Harry Potter 1. Varför: Vi hade tänkt dygna först och då passade  det ju bra med H.P-marathon! Men vi såg knappt klart ettan, haha.

Igårmorse badade vi också i min inomhuspool! Jätteskönt med ett morgondopp. Hade det jättekul, tog en massa hoppbilder också! Haha, vissa blev lite failade, men vissa blev också väldigt lyckade:



Det här var den coolaste av alla! Just med det plaskande vattnet som solen lyser på.. skithäftig!



Jag...



...och jag igen!

P.S. Det här är mitt första tidsinställt inlägg! DEt är jubäst att blogg.se har börjat med det, kommer nog behövas mycket i fortsättningen!


3 LÅTAR

Godmorgon! Eller ja, godmorgon kanske inte passar nu.. så god eftermiddag!
Anna sov över hos mig och vi vaknade halv 1 imorse.. Men det var himla skönt att få sova ut. Vi kom i säng runt kvart över 3 inatt, så vi behöved sömn. Och nu är det ju vintertid! Slltså fick man sova en timme mer! Perfa! 9 timmar ist för 8 :)
Vi hade det bra igår iaf. Först när Annas familj kom så hade vi lite tilltigg elr vad man ska säga, lite snacks och alkohol/pommac till barnen. Sedan var det 3-rätters, så vi satt vid middagsbordet hela kvällen faktiskt, Anna och jag gick inte iväg! Pratade om allt möjligt.. När middagen till slut var klar satte sig alla vid datorn och Spotify och valde sina favoritlåtar. Så härligt att bara sitta ner och lyssna på bra musik! Anna visade en låt som alla tyckte om och den var verkligen grym: Monday morning - Melanie Fiona



Hade faktiskt aldrig hört den förut. Den akustiska versionen var också himla bra :) Jag spelade också en av mina f.d. favoritlåtar. Kommer ihåg att jag verkligen var beroende, lyssnade på den minst 20 gånger per dag: My heroine (acoustic) - Silverstein



Det är så svårt att välja en absolut favoritlåt. Får nya hela tiden, kan aldrig bestämma mig! Men denna är ett alternativ: Highway man - HOFFMAESTRO


 


Nu blir det inga fler låtar ;) Ska städa mitt rum! Herregud så stökigt..

Hade ni en bra kväll igår? ♥

BOWLING + KVÄLLENS OUTFIT

Hej igen! Gud, det blev inte som planerat med inläggen idag.. Jag, mamma, Anna och hennes mamma hade bowlingtid klockan 4. Men det visste inte jag och innan vi åkte så frågade jag mamma NÄR vi skulle ÅKA. Men mamma trodde att jag menade när vi skulle VARA DÄR, så hon sa 4. Så jag trodde vi skulle åka 4. Så jag satt lugnt och bloggade 10 i fyra. Då kommer mamma och skriker: SARA, VAD HÅLLER DU PÅ MED?!! VI SKA JU ÅKA NU!!!!! Och jag var ju jätteförvånad, men lämnade datorn på och sprang ner till hallen. Hahaha. Missförstånd händer...

Vi hade iaf jättekul! Glömde tyvärr kameran, eftersom jag fick bråttom. Men jag var himla dålig idag! Brukar ändå vara ganska okej på bowling, men icke sa nicke.. Haha, det var lite kul. Vi gick fram för att säga våra namn till farbrorn i kassan och så. Då frågar jag: "Juste, hur blir det med galler?" Han och de andra i vårt sällskap bara skrattade. Han ba: "Jag tror ni kan klara er utan galler!" Och jag var typ: Men..men.. varför inte?? Haha.. Men jag skulle verkligen behövt galler idag! Tror jag klarade en gång att träffa någon käglorna båda gångerna. EN. Mammorna vann, men jag kräver revansch!

Snart kommer Annas familj på middag! Ska bli kul. Och såhär ser jag ut ikväll:



Halsbandet är från Lindex och det är även klänningen...



...med supersnygga axlar!



Kör på en enkel frisyr; en knut i nacken. Enkelt, men väldigt fint just nu, eftersom jag tvättade håret tidigare idag.
Ha en grym lördagkväll! ;D





HÖSTLOV

Hej på er!

Förlåt för dålig update igår, men det var fredag och igår fick vi LOV! Tänkte göra ett inlägg på SO-lektionen igår, men jag hann inte.
Ja, äntligen är det HÄSTLOV! Kom ihåg för några veckor sedan när alla räknade ner veckorna till ledighet. Och så är den nu här!
Fan vad glad man är! Det skönaste med höstlovet är ju att man får sova ut på mornarna. Ska vara hemma hela veckan. Känns lite ovant, vi brukar ALLTID åka iväg på loven. Förra året seglade vi i Kroatien med några kompisar. Dom hade en jättestor och fin segelbåt, vi åt trevliga middagar på restauranger och så. Hur mysigt som helst...

Men detta åt blir det annorlunda! Visst, vi är hemma, men det behöver inte vara tråkigt för det! Anna är hemma, så jag, mamma, Anna och hennes mamma ska göra lite grejer i Stockholm! Kanske kolla på teater, shoppa lite och så. Jättehärligt! Och ändå får man sova ut på mornarna. Hur härligt?
Någon dag ska vi förmoderligen också gå på ett spa! DET är någonting som jag behöver: avkoppling. Massage (thank God!) och bara ta det lugnt. Så jag känner på mig att det kommer bli en bra vecka! Visst, en liten bränna hade ju inte vart fel, men.. det blir semester i hemlandet istället för utmomlands!





















Från seglingen i Kroatien för ett år sedan. Det var verkligen vackert!

KVÄLLSPROMENADER

Godmorgon alla bloggläsare! Sovit gott? Jag har sovit som en stock och inte drömt någonting. Skönt! Redo för en ny dag :)
Justja, joggningen igår gick superbra! Sprang 3 km på 14.30! Är faktiskt riktigt nöjd, känner att jag har fått upp min kondition väldigt bra nu. Efter sommaren kände jag mig ju som största fettot som aldrig sett ett par träningsskor förut. Men nu har det blivit ändring på det!
Och jag har kommit på en grej: jag tycker det är mycketmycket härligare att ta en promenad eller en springtur när det är mörkt ut! Asså nästan kolsvart. Vet inte varför, men på dagen känner jag inte lika mycket för det.. Ska nog börja en kvällspromenader oftare. Det är ju jätteskönt att rensa tankarna, eller att inte tänka alls genom att ha musik i öronen. Man stressar ju ner också och stress är väl bland det jobbigaste som finns?

Nej, nu måste jag gå. Fredag idag!! Då blir det förmoderligen myskväll ikväll. Men vi hörs i eftermiddag!

Ta hand om er ♥




Såhär såg jag ut igår!


JOGGING

Har pluggat ganska mycket matte, så nu sticker jag ut och springer! Vi hörs när jag kommer hem, då kommer dagens outfit och lite annat upp. Pussar! ♥  



Kommer ihåg när man kunde ta en joggingtur i shorts och t-shirt.. Nu blir det underställ och tjocktröja istället! 


THE LAST AIRBENDER

Hej allihopa!

Ligger i min soffa och håller på att dö. Är så himla trött så det inte är sant. Får börja sova mer på nätterna, 9 timmar är tydligen för lite.. Och det värsta är att jag snart ska springa 3 km! Vi har det i Idrottsläxa, för vi hade ingen idrott idag. Hellre en lektion än att springa 3 km! Men det är inte allt: vi får inte bara sticka ut i ett spår och springa, utan vi måste gå in på hitta.se, mäta ut en sträcka som är 3 km, springa den sträckan, skriva ut pappret med kartan, skriva tiden där och hur det kändes! Det är vår läxa! Och så har man so-prov och mattediagnos imorrn också. Mysig fredag..

Efter skolan stack jag, Hanna och August till gateau. Hanna åker till USA imorrn, så det blev som en avskedsfika :) Kommer sakna min uggla! :( Saknar min mussla nu också, men hon vill väl inte komma hem. Hon ligger väl på en strand och pressar just nu.. Eller förresten, nu sover hon tror jag. Det är natt på Bali nu så.. Om hon inte är uppe och festar, höhö..



Haha, ni vet i Avatar, inte dom blåa gubbarna, utan programmet på Nickolodeon, "The last airbender". Luftbändaren Ang har ju en pil på huvudet. Hanna har en teori om den pilen: Den visar vägen han ska gå! Så han måste gå framåt hela tiden! Haha...



...men hur skulle det bli om pilen pekade åt sidan? Då hade han gått runt i cirklar hela tiden, hahahahahahaha! 

 

Tror det var August som hittade den här pilen i sin väska. Vi hade himla kul åt den.. Det var några småtjejer som satt och skrattade och viskade till varandra medan dom tittade på oss. Tyckte nog att vi va helt sjuka i huvet. Bra förebilder!




PARAMORE

Ligger i sängen och lyssnar på Paramore. Har pluggat lite, gjort mig iordning och s. Men nu ska jag gå och lägga mig! Vi hörs imorrn, sov så gott! ♥

Hoppas ni hade en fin kväll :)



The only exception - Paramore. NJUT - perfekt avkopplingslåt.

1-1

Hemma igen! Gaaah, det blev 1-1!! Faktiskt så bettade jag att det skulle bli oavgjort, brukar aldrig ha rätt i sånt! Men Sverige var riktigt duktiga faktiskt, bättre än tyskorna.. Tycker jag iaf.

Vi var ett litet gäng tjeje och vi hade jättekul! Skrattade och flummade, tog lite bilder. Åkte på isbanan för utebandy och lekte konståkare, haha. Älskar er tjejor, har så himla kul med er!







Kiana och Emma på hals is! :)


 

VI HÖRS IKVÄLL!

Varma kläder på och jag är redo att gå - nu sticker jag iväg till matchen! Vi hörs när jag kommer hem, men det blir tidigast halv 10 elr nåt tror jag.. Då ska jag nog visa min nya mascara som jag köpte igår!

Ha en bra onsdagskväll, för det ska jag ha ♥





Har på mig min vita Adidaströja, linne och jeans, samt min svarta sjal. Ska ta på mig tjocka vinterjackan också, det kommer nog bli himla kallt!
Hade egentligen strumpbyxor idag, men nu tog jag på mig jeansleggingsen över. 

ROMEO & JULIA

Hallå! Vad har ni för er då? Själv har jag precis ätit mellis och tar det lugnt. Men vet ni vad jag ska göra snart? Jag ska se en landskamp med mitt lag! Fotboll då och Sveriges U18-lag ska möta Tyskland! Ska bli jättekul :)

Har haf en bra dag iaf! Haha vi har jättekul på svenskan (ja, faktiskt!). Nej, vi håller inte på med grammatik eller nåt sånt tråkigt: Utan teater! Och vi ska spela Romeo och Julia! Fast det ska inte vara precis som i den riktiga pjäsen, utan vi ska göra en egen tolkning typ!
Haha, vi har skitbra idéer. Julia ska vara en fjortis och heta Jonsson i efternamn. Romeo en brat och heter Romeo Robinsson. Dom ska träffas på en fjortisfest istället för en bal. Och familjerna i den riktiga pjäsen bråkar ju, Montique och Capulet. Men istället ska en kille från Robinson kasta en sten i förnstret hos en Jonsson. Och så ska Jonsson-killen kolla ut genom förnstret och skrika: "Vem var det?!! Vem var det som kasta?!!!!!) Hahaha! Ska bli så himla kul att spela upp. Men det går rykten om att föräldrarna ska komma och kolla! Det får bara inte hända, det ska jag se till... nej men gud vad pinsamt! Men vi ska spela upp pjäsen för 7C också... scaaaary!! Usch, kommer skämma bort mig totalt, haha.. 




GODNATTHÄLSNINGAR + TODAYS OUTFIT

Tänkte faktiskt säga godnatt nu! Börjar 8 imorrn, så jag måste gå och lägga mig. Sov gott nu, menar det verkligen. Hatar att vakna upp av att man är stentrött. Finns det nåt värre?
Men imorrn kommer Hanna till skolan! Hon har varit sjuk i några dagar :( Men nu är hon frisk igen! Eller ja, man kan ju aldrig riktigt veta med Hanna... Ibland när hon har varit sjuk och kommer till skolan så kan jag fråga om hon har feber. Då blir svaret ofta: "Asså jag har 38.. hehe. Men jag måste till skolan, jag ligger efter!" Ja, men lilla gumman; Du presterar inte bra även om du är i skolan med feber! Men hon skyller på att hennes medeltemp är 38. Det kan nog stämma faktiskt, haha. 

Och jag och Ida har kommit fram till en sak: HANNA ÄR SUPERMEGA-ALLERGISK MOT GODIS!! Det borde stämma! För att: Hanna har haft godisförbud hela 7:an. Hon har inte varit sjuk på hela 7:an. Godisförbudet tog slut för en vecka sedan. En dag senare åt hon två godisbitar. 3 dagar senare BLEV HON SJUK!! AVSLÖJDAD UGGLAN! (Ugglan är Hannas smeknamn, har sagt det förut tror jag, men Vendela är "Musslan", jag är "Pandan (kallas det av Vendela) /Räven (kallas det av Hanna, dom kunde inte komma överens om mitt smeknamn!) Och Hanna är som sagt Ugglan. Ska berätta mer om dessa smeknamn en annan gång!)
IAF. DO YOU SEE MY POINT? Det låter ju logiskt, eller hur? ;D

Godnatt fina ni, vi hörs imorrn! ♥



'

Körde på samma outfit som för några veckor sedan! Hade min vinterjacka, vita stickade halsduken och skinnbootsen också. 


HÖSTSKOR NR 2

Som jag har sagt förut så har jag två par höstboots. Har visat mitt ena par
(http://saaaaaras.blogg.se/2010/october/hostskor.html), mina mockaskor. Så nu blir det dom andra!

Köpte dessa samtidigt som dom i mocka. Lite högre, nästan upp till knät. Älskar höga skinnstövlar! Dessa är dock inte i riktigt skinn, vilket är lite dåligt, men det fanns ju inga snygga i riktigt skinn! Så det fick bli dessa:






Dessa kommer också från Dna som sagt. Benvärmare passar också perfekt till dessa skor!


HAFT EN BRA DAG?

Hej på er!

Haft en bra dag? Min har varit helt okej. Började 9 imorse, så det var skönt med lite sovmorgon. Men sedan hade vi träslöjd... så himla tråkigt, haha. Men jag har bara en lektion kvar för hela sjuan! I vår klass så var det många som tog tröslöjd, så några personer ska totalt ha syslöjd i tre veckor och jagska ha det v. 47, 48, 49. Chill! Fast jag är så jäkla dålig på syslöjd, så jag vet inte riktigt hur det ska gå heller..

Var nära att få underkänt i det ämnet förra året! Vi skulle lämna in en necessär som vi hade gjort en viss dag och jag hade glömt min hemma. Så hon (min lärare) ba: "Sara, vart är din necessär??" Jag: "OJ, jag glömde den hemma!" Hon: "Ja.. då blir det väl struket betyg för dig." Jag: "NEJ MEN VA??!! Men jag kan cykla hem och hämta den!!" Hon: "Ja, men då missar du ju resen av lektionen.." *Funderar*.. Hon: "Men lämna in den i mitt fack på måndag då. Men om den inte finns där innan klockan 5 på måndag så får du underkänt." Jag: Ehh, VISST, ABSOLUT!!!" Haha.. behöver jag säga att hon inte gillade mig? ;)

Efter skolan stack jag till centrum för att köpa en ny mascara. Visar sen! Efter det gick jag hem till Elsa. Glömde såklart mina muffins igår.. Haha. Chokladmuffinsen är grymma, men blåbärna hade klumpat ihop sig lite smått. Hehe. Men mamma är i Danmark med jobbet nu, så när hon kommer hem efter den hiskligt långa flygresan blir nog glad för muffins! För en nätt summa pengar dårå ;)




Elsa bakade tigerkaka när jag kom dit. Det bästa när man bakar är ju att smaka smeten! Agreed? ;)



En bild jag tog på vägen hem. Så himla mörkt! Klockan var typ 10 i 6 elr nåt!


HA EN BRA DAG!

Nu sticker jag iväg för ännu en dag i skolan! Hinner inte blogga så mycket nu. Ville bara säga att jag lever och hälsa er en bra dag! Ha det bäst, puss puss ♥


IDAG HAR JAG HAFT PÅ MIG:



Har haft på mig en rosa V-ringad tröja fån Tommy Hilfiger (köpt i USA), gult linne under och jeansleggings från Gina.



Gamla örhängen :)

Enkel och bekväm, men ändå så snygg outfit! Älskar min Hilfiger-tröja, färgen är så fin!


MUFFINS

Hallå allihopa!

Förlåt för sen uppdatering, men jag har haft fullt upp i eftermiddag, haha! Vår klass ska göra en klassaktivitet och vi har bestämt att vi ska åka till Boda Borg! Skitkul, det är som olika rum med hinderbanor. T. ex. att man ska hitta olika saker, eller klura ut någonting, eller inte nudda marken. Lite sådana grejer! Låter skittråkigt när jag berättar om det, men det är verkligen jättekul! Har varit där med familjen och med mitt gymnastiklag för några år sedan och det har vari så himla roligt. Ska bli kul att åka dit igen! Vi ska vara där en hel dag. Längtar!!
MEN - självklart finns det ett "men" - så får det inte kosta pengar (någon skolregel i Sverige). Så alla ska samla in 160 kr per person till på fredag. Då sa klassföräldrarna att vi kan sälja bullar elr nåt liknande. Men jag och mina kompisar orkar inte gå runt och knacka dörr - skulle aldrig själv köpa bullar av några 13-årstjejer! - så vi ska sälja till våra föräldrar :) Haha, men mamma köper i alla fall! Haha..

Lättare sagt än gjort. Dom första muffinsarna blev ganska bra, bara att blåbärna sprack så alla blev helt blåa. Tempting.. Men chokladmuffinarn var det vi skrattade åt! Det kan man verkligen kalla FAIL. Kolla bara:

INNAN ugnen:

 

I ugnen:







Just det, detta var våra fina blåbärsmuffins (vars smet som jag och Hannah åt upp halvt):




Ända ganska lyckade iaf!

Så, vilka hade ni valt: våra fantastiska muffins eller Fokis cupcakes?? ;)

BAD BOYS

Lyssnar på min nya favoritlåt just nu. Jag byter favvolåt typ hela tiden. När jag hittar en bra låt så lyssnar jag på den 20 gånger i rad, sedan tröttnar jag och byter ;) Haha, härligt..



Mamma och jag har iaf beställt Uggs nu! Det blev dom med knapparna, fast på en annan hemsida, uggstore.cc. Det är ju så svårt att hitta en hemsida som man kan lita på, men vi chansar på att denna säljer äkta!
Ååååh, längtar tillls mina skor kommer! Tror dom kommer om en vecka eller nåt... har så himla dåligt tålamod, men jag får hålla ut!



Haha, som jag har sagt förut så skoj-bråkar jag och Emma VÄLDIGT mycket! Det börjar med att hon irriterar mig och då slår jag till henne så att hon slutar. Vad groteskt det där lät, haha. Men ni vet, på skoj ;) Då gör hon tillbaka. Då gör JAG tillbaka, osv. Men ibland kan det gå lite vääääl långt. Som igår:



Ser ni mitt, typ, JACK! Har ett himla ärr eller vad det är i pannan! Anledning: Emma tryckte in sin tumnagel i min panna himla hårt. Inte fint, kommer säkert ha kvar det hela livet och kommer förmoderligen få sminka över det varje dag. Okej, lite att överdriva, men seriöst: Det gick lite för långt, hehe.. Asså jag är ju inte arg på henne, men ni kan ju förstå att det låter lite sjukt..

Ska iaf städa rummet nu och kanske ta en promenad efter det. Måste komma ut, har suttit inne sedan 12.. Behöver frisk luft!

VINTERJACKAN

Har berättat det förut, men kan göra det igen. Min vinterjacka fick jag när jag fyllde 13 av min brorsa. "Oj, det var generöst!" kanske ni tänker. Men det var nämligen hans gamla jacka, hehe. NU kanske ni tänker: "Vaddå, har hon en killjacka?" Men grejen var att han råkade köpa en dammodell, haha! Han blev ganska förskräckt när han fick reda på det.. Och så hade jag sagt att jag jättegärna ville ha den, för den var så snygg och mysig!

Jackan är från Everest, vet inte hur mycket kostade. Men han köpte den förra året så.. Älskar den! Som sagt är den riktigt gosig, som en "mini-fjällräven" ungefär. Nu kommer jag iaf inte frysa i vinter ;)






Jag med min jacka:





AVSLUTNING MED LAGET

Hejsan! Hemma igen från avslutningen med fotbollslaget. Asså måste bara säga: Fy fan vad kul vi hade!!

Vi var på en tjej i mitt lag och hennes pappas (vår tränare) lantställe! När vi kom dit bytte alla om till fotbollskläder och så körde vi match! Och det var det snö också, så det blev match blandat med snöbollskrig. Sedan skulle jag och Lollo vara siamestvillingar, vi satt ihop i händerna. Och ni kan ju tänka er hur det gick när vi skulle springa åt var sitt håll... hahaha!

Skitkul iaf. Men det var inte det bästa: det bästa var när vi skulle bada! Dom bor precis vid en sjö, så vi sprang ner till det 6-gradiga vattnet, doppade oss till slut några gånger och bastade emellan. Det var så läskigt, för vi badade vid 7 på kvällen ungefär och då var det ju jättemörkt! Jag har verkligen skräck för att bada i hav eller sjöar när det är mörkt, så jag var ju livrädd.. Och det var ju så kallt! När jag hade hoppat i kom tjejskriket automatiskt och jag flög uppför stegen och sprang det snabbaste jag kan till bastun. Sedan så rullade vi oss i snön också.. Har börjat känna mig lite förkyld faktiskt. Konstigt?
Jag, Lollo och Fia satt kvar i bastun efter att alla hade gått upp och pratade om allt möjligt. Eller skrattade kanske man skulle uttrycka det! 
Efter middagen (hamburgare, mums!) tittade vi på gamla bilder från säsongen, tidigare cuper och träningsläger. Tror det fanns typ två normala bilder, ingen var ju beredd på att någon stod och fotade.. Haha, så vi skrattade mest åt bilderna.

Vi somnade till slut i alla fall, vid ett kanske. Alla snackade, skrattade och höll på, särskilt Lollo och Fia haha, så man kunde ju inte somna direkt om man säger så. Kanske vid ett nån gång.. Men Emma och en tjej till gick upp 5 på morgonen och gjorde styrketräning! Och så gick alla upp 9.. Trött!

Jag blev så himla sur på mig själv. Min kaera hade inget batteri, så jag kunde hann ta typ 5 bilder elr nåt. Sedan dog den och jag blev så jäkla sur, jag ville ju fota massa!



Trött kicka i bilen...



In action!



Det var typ dom bilderna jag hann ta... tyvärr, blir så arg!! Måste se till att ha kameran laddad nästa gång..

Det var iaf himla kul. Älskar vårt lag! ♥


UGGS - I´VE CHANGE MY MIND

Hej på er! Tänkte egentligen lägga in ett inlägg om avslutningen, men min kamera har inge batteri så jag kan inte föra över bilder. Det inlägget kommer upp när kameran är laddad! ;)
Kom hem för någon timme sedan, sitter och lyssnar på musik. Just nu lyssnar jag på Oskar Linnros. Favoritlåten är ju såklart "Från och med Du". Vet, den är sönderlyssnad, men man kan ju ite låta bli att älska den!



Men det var inte det jag tänkte blogga om! Utan om mina Uggs.

Vi bestämde att jag ska få mina uggs i julklapp, för mamma tyckte det passade bra. Fast jag kan få dom lite tidigare då.. och hon tycker att vi ska beställa från nätet. Jag gillar egentligen inte att beställa, eftersom man inte kan prova, det kan lätt bli fel med storlek och så, eller så är färgen inte om man tänkt sig - och framförallt så kan det ju vara en sådan där skitsajt med falska Uggs. Vill verkligen ha riktiga, fejk verkar ju gå sönder efter några veckor...
Men det är ju så mycket billigare, minst 1000 spänn tjänar man på vissa ställen. Hon hittade en riktigt bra sajt: http://ukuggsboot.net/ Det är ju så svårt att veta om dom säljer äkta Uggs, men mamma tror att den här sajten säljer riktiga. Dom har ju inte bara skorna, utan accesoarer och massa annat!
Först ville jag bara ha vanliga Uggs, mellanhöga modellen i valnötsfärg. Alltså dom här:

http://ukuggsboot.net/index.php?main_page=popup_image&pID=25 (gick inte att kopiera bilder. Fan!)

MEN nu kanske jag har ändrat mig. För nu har jag blivit lite sugen på dessa!

http://ukuggsboot.net/index.php?main_page=popup_image&pID=3

Dom med knappar! Egentligen är det inte så mycket min stil, men just dom här har jag gått och kärat ner mig i. Tycker dom är ett roligare alternativ än vanliga Uggs! Så det blir förmoderligen dom, i färgen "Chestnut" som sagt. Så snygga!!

Vilka tyckte ni var snyggast? Dom klassiska eller med knappar? Be honest! ;) 

SES IMORRN!

Nu sticker jag iväg! Vårat fotbollslag ska ha en liten avslutningsfest, så det kommer bli skitkul! Det ska ägentligen vara en "okänd destination", men alla har listat ut det. Förutom Emma och en tjej till, haha!

Vi sover över där, så vi ses imorrn! Ha det så bra, puss & kram! ♥





Såhär såg jag ut igår! Tjocka jackan, halsduk och mössa - ovant!


MYSKVÄLL + GÅRDAGENS OUTFIT

Hade en riktig myskväll igår med Anna och hennes mamma! Haha det var lite kul, det här var typ Annas och min konversation:

Anna: "När börjar din klippning?"

Sara: "Klockan 5."

Anna: "Så, när är du klar då?"

Sara: "Hur lång tid brukar det ta för en klippning.. kanske 45 minuter?"

Anna: "Ah, det är nog rimligt. Så då kanske du är hemma vid... 6 kanske?"

Sara: "Ah, det är jag nog. Vi ses ca 6 då!"

MEN GISSA när jag kom till Anna? 20.00. Haha! Visste inte att mamma också skulle klippa sig och hon skulle tona, toppa och lägga i slingor.. Hyra film och handla skulle vi ju också hinna med. Haha.. Anna hade försökt ringa mig 1000 gånger, men jag hade ju inte mobilen med heller.. Duktigt Sara!

Vi tittade iaf på Idol och Cirkus Möller (Haha, älskar cirkus möller när dom gör parodi på olika program. Typ "LILLA lyxfällan och så.. igår gjorde dom parodi på Idol, "Lilla idoljuryn.. Skitkul!) och sedan på filmen vi hade hyrt.
Det blev "En shopaholics bekännelser". Både Anna och jag hade sett den förut, men det var ett tag sedan och den filmen kan man ju se hundra gånger om!
Somnade vid 12 ungefär. Men vi skulle upp ca 8, för Anna och hennes mamma skulle iväg på öppet hus på Annas skola. Så jag kom hem lite efter nio imorse när alla andra låg och sov, hihi.

                                                   


Såhär såg jag ut igår förresten:





Randig tröja - Ginatricot
Svart linne under - Marwin
Jeanseggings - Ginatricot
Midjeskärp - Armani Exchange - (köpt i USA)
Benvärmare - Ginatricot (första gången på länge som man får anledning att använda benvärmare!)
Gamla örhängen - Köpta på Kreta

KLIPPNING

Som jag sa förut så klippte jag mig ju igår! Gjorde inget speciellt eller "wow!". Toppade bara håret och klippte upp det lite. Gud vad det behövdes, senaste gången jag klippte mig var i maj, alltså ca 5 månader sedan! Egentligen ska man ju toppa håret var 8: e vecka, eller var tredje månad. Nej, får börja ta hand om mitt hår mer! Vill ju h långt hår, men om man bara sparar så måste man ju ändå klippa av allt slitet sedan. Långt men samtidigt friskt hår tar lång tid...

BEFORE:



Tråkigt, rakt hår. Slitna toppar.

AND AFTER:



Fullt med glans, allt slitet borta och uppklippt. Fräscht helt enkelt!

Haha, okej kansk överdrev lite på slutet, men det är faktiskt så det känns! Älskar att gå till frisören, det är som ett hår-spa! Och efteråt känner man sig så vacker ;)

Håller ni med mig? Känns en klipptid helt fantastiskt underbart eller mer som en mardröm?

HÖSTENS VACKRA FÄRGER

På vägen hem från Gateau igår var jag tvungen att ta fram kameran och fota alla fina höstfärger. Trots snön igårmorse så smälte det mesta bort, så många fina höstlöv finns kvar. Och tur är ju det! Fick några fina bilder, det är ju så härligt att vara ute i naturen och göra nåt kul samtidigt! Som fotografering. Gillar att fota med min kamera också. Den är så himla liten och tunn, så man kan bära med sig den i fickan. Och så tar den riktigt bra bilder! Det finns en massa inställningar och igår använde jag bl.a. "höstlöv".







Älskar den här bilden. Så vackra färger!





Och med detta inlägg så startar jag en ny kategori: "Foton".


VÄNNER & GATEAU

Godmorgon!

Förlåt för att det inte blev någon mer bloggning på eftermiddagen, men jag hade helt enkelt inte tid. Efter skolan stack jag, Hannah och Elsa till ett fik, Gateau. Var väldigt längesedan jag var där faktiskt, i femman var vi ju där nästan varje dag, haha... Sedan kom Petra och Anna, Petra skulle vara med Hannah och Anna skulle ju va med mig. Fast jag hade inte berättat för Anna att jag skulle klippa mig - och det har jag inte berättat i bloggen heller kom jag på nu! Gör det sedan -, så medan jag var och klippte mig var hon med sina kompisar.

Vi hade iaf det jättetrevligt på fiket! När vi var där allihopa blev det mest skratt och flumm, men sedan var bara jag och Elsa kvar. Då pratade vi faktiskt väldigt länge. Elsa är en sådan person som man verkligen kan prata med, vi tycker olika om många saker, men samtidigt är vi ganska lika. Så vi satt där och mumsade på våra bakelser och pratade om allt möjligt, från bloggerskor till kusiner och släkten. Haha och så tog vi lite bilder såklart! ;)





Haha kolla mina armar!








FÖRSTA SNÖN

Godmorgon! Härligt det är att sova va? Älskar´t! Men inatt drömade jag en massa konstiga grejer... bl.a. att jag, Hanna, Elsa och Emma skulle få vara med på ett bröllop, vi fick vara med på en film för det var personer som gick runt och filmade på bröllopet. Det skulle vara någon av våra föräldrars bröllop, men det var en tjej i min parallellklass föräldrar! Sjukt..
En annnan var att jag var med i en typ skräckfilm. Jag och en några andra tjejer var på ett nytt ställe där vi skulle bo. Där hade dom massa konstiga övningar för oss. T. ex. så skulle jag oc en annna tjej bli jagade av en björn med konstiga kläder på. Vi fick försprång och så skulle vi akta oss för att björnen inte skulle komma ikapp döda oss! Och lärarna stod och tittade på med glada miner medan vi sprang runt och skrek på hjälp. Hahaha! Det var mycket annat också, men det kommer jag inte ihåg... 
Men gud vad drömmar kan vara sjuka?  

Men imorse hände en hemsk grej! Jag vaknade upp, ganska utvilad och rullade upp rullgardinen. Vad ser jag? DET SNÖAR!! Marken är täckt med ett tunt lager snö och flingorna bara faller. NEEEEEEEEEEEEEJ!!! Det får inte vara sant! Jag sa ju igår att "tänk om man vaknar upp och så snöar det en morgon". OCH DET ÄR PRECIS VAD DET GÖR. Snö i oktober, det är ju värre än förra året! Och nu snöar det mer än förut... Vad hände med hösten? Vad hände med alla fina, färgade löv? Dom är borta nu pga vintern! 
Så det blir på med samma outfit som jag provade igår: Tjocka vinterjackan, halsduk, mössa. 
F*n vad ledsen ja är... Håller ni med mig eller tycker ni tvärtom




Såhär känner jag mig just nu



Vad f*n?? 

Nu måste jag till skolan, men vi hörs i eftermiddag. Om jag inte förvandlats till en snögubbe eller om jag bara blivit begraven med snö... 

FAILADE HOPPBILDER

Haha, ibland när man ska ta hoppbilder så blir ju oftast 99 % failade. Känner ni igen er? Så blir det såklart väldigt ofta för mig. Som idag, när jag la upp min hoppbild:



Haha, fast mina armar är alltid uppe! Och seger-tecknet! Och titta på min ena sko (till höger), ser ju skitcool ut ;)



Lovar, det här var inget försök till en bra hoppbild (SÅ dålig är jag faktiskt inte). Men jag trodde att någon gick förbi och såg vad jag gjorde, så jag tittade med smått skrämt uttryck åt det hållet. Som tur var såg ingen på! Menar, det är ju lite pinsamt om jag står själv framför en kamera och försöker hoppa och göra en pose!

Det var sista inlägget för ikväll. Nu ska jag gå och lägga mig! Börjar 09.20 imorrn, så dt ska bli skönt.

Puss & kram på er! Sweet dreams ♥


VINTERUTSTYRSEL

Okej, jag har faktiskt börjat inse det nu: snart är vintern här. Och jag kom på att en dag när man vaknar upp kanske det är snö och minusgrader ute. Då kan det nog lätt bli "Shit, min höstjacka är för kall, VART ÄR MIN VINTERJACKA?!!" ungefär. Och det är ju inte så kul.
Så därför bara "förberedde" jag mig lite idag om det skulle hända. Så jag letade upp min vinterjacka (som jag aldrig använt, fick den av Adam när jag fyllde 13. Faktiskt så var det hans jacka, men han använde den knappt. Det var en dammodell, fast det hade han inte fattat, haha! Nog därför jag fick den...), min halsduk och en mössa. Kändes så himla sjukt. Sommaren var ju här för några veckor sedan! Måste den ta slut så snabbt...?

Ja, tänk när man får stöka ut sig såhär varje dag:




Men ni får ju erkänna - visst ser det mysigt ut? ;)

HEMMA IGEN

Träningen gick bra, det blev flummigt igen, hahah! Fast Emma är så jäkla jobbig! Idag på bilden så berätta en kille i min klass att första gången han hade en bildlektion var i sexan. Då skulle jag säga: "Va, hade ni bild första gången i sexan?!" MEN det blev istället: "Va, hade ni sex första gången på bilde..." Och sedan fattade jag att jag sa fel, blandade ihop sexan och bilden. OCH SJÄLVKLART måste Emma höra det också och börja reta mig. Typ: "AHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHA SARA HAR HAFT SEX AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAH!!!!!!!" Nu hotar hon mig med att sprida ett rykte om det, haha.. Hon är konstig hon..
Asså bara så ni vet så är det inget seriöst bråk, vi bara skojretas. Vi är jättebra kompisar, bara att Emmas största hobby är att irritera mig och förstöra min dag. Okej, det där lät lite fel men så är det faktiskt! Hahaha.

Tänkte gå och lägga mig snrt, men jag hinner nog med nått inlägg till.




Tog en liten hoppbild också:



Haha, blev faktiskt ganska nöjd ;)





SÅHÄR HAR JAG SETT UT IDAG





Har haft på mig ett fint linne som jag köpte på Lindex i somras. Älskar ryggen! Till det hade jag jeansshorts från BikBok, ribbade strumpbyxor från Åhléns och min nya fransväska från Lindex!
Fina höstjackan och beiga höga converse också :)

HANNA KAN STYLA!

Hallå på er! Sitter i köket och har ätit mellis, kom hem från skolan för ett tag sedan. Har träning ikväll vid halv sju, så jag hinner blogga lite innan det :)

Har haft en bra dag i alla fall! Skolan var helt okej, t.o.m. idrotten var kul! Fast det var bara för att vi inte hade någon orientering eller kondition (äntligen!!).
Vi hade faktiskt himla kul! Alla tjejer delade upp sig i två lag och körde lacross! Det var så kul, för ingen av oss - förutom Emma - är särskilt duktiga på sporten. Eller, vi är ju inte hur dåliga som helst, men inte superbra heller. Iaf, det var det som gjorde allt roligt! Det blev mycket misstag, som ledde till skratt, t.ex. när Ida skulle passa bollen, fast istället kastade hon upp bollen i luften. Hon tittade runt, runt men kunde inte hitta den fast den låg bakom henne, haha! Det var ju inte korkat eller så, men det såg bara så himla kul ut!
Så den lektionen var i alla fall lyckad :)

Hanna orkade inte göra nåt, så vi stack hem till oss själva. Hann iaf ta några bilder när vi cyklade. Jag sa "Hanna, gör en konst!" Och det gjorde hon också, titta bara:

 

Bra där! Hannas skills: 1. Ut med båda benen. 2. Cykla UTAN HÄNDER!!



En fin bild jag också tog. Det blev så fint med trädet och dess färger... gillar´t!

GLÖM INTE BORT HÖSTEN!

Godmorgon allihopa! Hoppas ni har sovit gott? Det har jag, sov i nio härliga timmar. Känner mig ganska utvilad och redo för en ny dag :)
Idag blir det skola som vanligt, bl.a. SO-läxförhör och idrott sista lektionen. Vi ska vara ute på gympan idag... blää, det är ju så jäkla kallt! Och jag hörde igår att det har snöat i vissa delar av Sverige! Nejnejnej, det här får ju inte hända!! Snö ska komma i december, på VINTERN! Har ingen förstått det?? På vintern. Nu är det ju för f*n mitt i hösten! Hallå, det är faktiskt en årstid mellan sommarn och vintern, glöm inte det.



Måste gå nu, men vi hörs efter skolan som vanligt! Och idag ska det bli uppdatering, det lovar jag ♥


DAGENS OUTFIT



Min vanliga skinnjacka från H&M, svart sjal från Schweiz och stövlar från Dna.



Tröja från Monki, jeans från Ginatricot, gammalt bälte och min nya väska från Lindex.



Halsband från Lindex, armband med berlocker från Thomas Sabo och gamla örhängen.


TA MIG TILL EN STRAND OCH +30

Hejhej! Förlåt för att jag inte har bloggat idag, men jag har bara inte orkat. Vissa dagar är man ju helt enkelt inte så bloggsugen och så måste det ju vara...
Längsta skoldagen idag och vi var tvungna (Jag och Hanna) att plugga när vi kom hem. När vi tyckte att vi var klara med studierna så bestämdes det att Hanna skulle äta middag här! Så vi satte oss med gårdagens gulaschsoppa framför "Back to the future part 3". Som alltid såg Hanna inte klart den, men när hon hade gått hem satt jag kvar i soffan hela filmen ut. Vad bra dom är, dom där filmerna...

Och jag är avundsjuk just nu!! På VENDELA! Vet ni vad hon ska göra imorrn? Sätta sig på ett flyg med familjen och åka ner till BALI. Varma, härliga, soliga BALI. ÅÅÅH, vill också dit! Till stränderna, solen, vädret, temperaturen... Hur härligt? Och hon kommer ju vara brun som en bränd pepparkaka när hon kommer hem också! Haha, hon tänkte köpa någon liten present till mig och Hanna där nere och när hon frågade om önskemål så sa vi att hon skulle ta med sig två extra brännor hem till oss :) Innan det hade vi föreslagit en bil, hihi!



Vill tillbaka till Italien!! ♥


IN A HURRY!

Godmorgon på er! Sovit gott? Min natt var piss, var alldeles för pigg för att sova.. så jag läste och så, släckte lampan vid halv tolv elr nåt och skulle upp halv 7... blööö, hatar sånt!

Och nu har jag lite bråttom här egentligen. Ville bara önska er en bra dag! ♥







Såhär ser jag ut idag! :)


TODAY´S OUTFIT




DETTA REGN...

Hej på er! Haft en bra dag? Min har varit sådär, hade nog varit bättre om vädret tillåtit. Verkar ju ha regnat jättemycket i hela Sverige!
ÅÅÅÅH, hatar regn! Man blir så ledsen och deppig (om man inte heter Hanna och tycker det är "mysigt" när regnet öser ner, det är typ 1 plusgrad och så ska man cykla hem..), humöret försämras verkligen.

Så, om man är som jag; varför hatar man regn? Jo, för det kommer innan för dina kläder så man får kalla kårar, det är ofta superkallt när det regnar och då VILL man knappt ha vantar eftersom dom också blir blöta och då fryser man om händerna istället. Kylan och det kan leda till förskylning, om man har smink så vet ni ju själva vad som händer, när man ska cykla så har sadeln hunnit bli riktigt blöt, håret blir helt cp, blöta strumpor är typ bland det värsta som finns...
Anledningarna är många. Solen är väl tvärtom för mig... Så underbar. Den värmer, man blir himla glad för ingenting - vilket är bland dom härligaste känslorna som finns, det blir ljust och vem kan motstå en snygg liten bränna? ;)

Vad är ni? Regn och höst-människa, eller sol och sommarmänniska?

Liksom, snygg jackan och håret blev när man cyklat hem i detta hemksa väder:



Efter regnet:



Hemskt, haha.

Bjuder på en ganska uppiggande låt, som man alltid blir glad av! :)
 


MONKI

Gissa vad jag gör nu? Sitter i soffan och äter godis... knaprar på en morot. Haha, vi har ju Linas matkasse den här veckan så mamma kom in i vardagsrummet och sa stolt "Linas matkasse! ÄT!" Tycker själv att råa morötter är bland det mest osmakliga som finns och jag äta en HEL morot... Har tagit en tugga på typ fem minuter...

Men det tänkte jag inte prata om nu, hehe. Utan om Monki!

Sista dagarna innan skolavslutningen 2010 var jag och Hanna och shoppade i ett stort centrum. Innan hade jag fått 2000 kr i födelsedagspresent för att just shoppa. Efter den dagen var alla tvåtuden slut, haha.
Det var då jag klev in i en Monki-affär för första gången. Hanna hade berättat innan hur fantastiskt det var - och det var det verkligen! Visst, vissa plagg för ju helt sjuka! Men dom flesta var samtidigt riktigt snygga. I provrummet var det ungefär: "Amen den här var ju skitsnygg! Den tar jag! Men den här var ju också himla fin...den tar jag... och den här med..." Haha, kom ut därifrån med 5 plagg, gick på 680 sänn eller nåt.
Och nu tänkte jag visa alla mina plagg från Monki:
 
 

Min absoluta favorit! Trodde att den inte skulle se klok ut på, men med ett stort skärp i midjan blir det himla snyggt! Hade detta på skolavslutningen bl.a. Älskar den!

 

Det här fastnade jag också för, tyckte det var lite gulligt. Ja, det är faktiskt krusbär på det! Lite weird, men riktigt skönt på sommaren! Snyggast till korta shorts och låga skor, som på den övre bilden.



Åh, den här kändes som sommarens mest använda tröja! Så otroligt skön och man kan ha dom till ett par enkla jeans utan att outfiten blir tråkig.



Den här är också en favorit. Mönstret var tydligare förut, innan tvätten.. Blev iaf snyggast på sommaren istoppad till korta shorts, helst svarta. Annars funkar det med ett smalt bälte till midjan också! Gillar´t :)


 


BÄSTA SOMMARLINNET!
PERFEKT till shorts! Bredare och kortare modell. Antingen älskar man det eller så hatar man det. Jg älskar den stora fickan och materialet är perfekt på sommarn. Ett sånt plagg som man bara drar över bikinin på väg ner till stranden.

Ojojoj, måste sticka till min träning nu. Puss, vi hörs imorrn!








CLUB CAN´T HANDLE ME

Älskar den här låten! Hörde den för någon vecka sedan när Adam spelade den på Spotify och blev kär direkt! Love it, särskilt refrängerna. Vad tycker ni?


By Flo rida


ORIENTERING => GICK VILSE...

Hallå allihopa!

Skön dag idag, samtidigt som den var hemsk. Som jag sa igår, så har vi haft idrottsdag idag. Orientering. Jaaa. Så himla tråkigt. Och det gick skitdåligt också! Fast det var lite kul samtidigt, haha..

Jag sprang med Vendela och vi är ... bra på orientering, men inte superbe direkt..
Haha, man skulle först ta 3:ans kontroll, sedan 5:an direkt och SEDAN fyran. Men det glömde vi såklart bort! Så vi tog trean, fyran, femman och sedan när vi hade kommit på det så skulle vi gena genom skogen. Och ni kan ju tänka hur det gick.. vi gick vilse! Och jag var så himla dum! Jag höll kartan och då tänkte jag "Hm, det ska tydligen finnas ett träsk här någonstans... hoppas vi inte kliver i det." Nästa steget jag tog klev jag RAKT NER I SUMPMARK.
Hahaha, Vendela ba: "AAAAHHHH!!!!!!!" Men faktiskt, det var ju så j** äckligt, och vi kom aldrig ur det! Vi trampade och trampade och TILL SLUT kom vi bort från det.
I alla fall, vi var ju riktigt förfärade, vi visste ju inte vart vi var och tiden gick... Typ "krama ett träd och klä en gran"... Nej men det var ingen kul känsla direkt.
Så vi sprang ut ur skogen och sprang runt nästan hela banan igen. Fick en ganska dålig tid, men vi var faktiskt inte sämst. Tur det..

Vi slutade ju när vi var klara, så vi åkte ju vid ca 11. Är hemma själv nu, men jag orkade verkligen inte göra nåt med nån. Har ju träning ikväll, har ingen aning om hur jag ska orka.



Spelar lite gitarr, det får mig på bättre humör känner jag :)



"YEAH!!" ;) 



USA 2010

Påsklovet 2010. Då åkte jag och familjen till underbara USA.
Efter den långa flygresan hyrde vi en bil och åkte till Washington DC, där min pappa bodde när han var 10-14 år tror jag. Det var härligt i Washington, fast jag trodde det skulle var mer "city" där faktiskt. Men det var ganska skönt.. Vi såg det där berömda tornet som jag glömt namnet på (bild finns där nere!), jag blev kär i alla blomande körsbärsträd, vi åkte och tittade på huset där pappa hade bott och besökte andra fina platser.



Våran supersnygga bil som vi hyrde och åkte runt med



Åååh, vad hette det där tornet nu igen?? Coolt var det i alla fall.





Ett band som spelade ang. "Cherry blossom"-festivalen



"Tornet"...



Blommande körsbärsträd är så himla vackert!



Kommer inte ihåg vad det här var heller, men det var någonting häftigt... haha



Vita huset!







Haha, ett fint porträtt med vackra blommor... och så ser man några feta amerikanare i bakgrunden ;)




Efter Washington DC bar det av till typ världens häftigaste stad - New York! Enligt mig var NY ett mycket coolare ställe än huvudstaden. Det var all neon, all city-känsla, människorna, dom höga skyskraporna, alla reklamskyltar öveerallt som blinkade i massa färger... Det var som i en film, sånt man bara ser TV-program! Det fascinerade mig och jag blev kär direkt. Sedan var ju shoppingen en bonus, hehe... Hittade knappt någonting i WDC. Vi åkte ju också in till en jääättestor outlet en timme utanför NY! Den var... amazing, haha. Massa affärer från Converse till D&G och Prada. Där shoppade vi loss och det var en av dom bästa dagarna på resan.







Empire state building!



80 j** våningar!!



Uppe i byggnaden! Asså det går inte att beskriva känslan. Dels rädsla - jag är höjdrädd och var livrädd, skojar inte. Men självklart var det ju riktigt häftigt också! Utsikt över hela stället och människorna såg ju ut som små myror...



Hur i *** vågade jag ta en bild rakt ner? Craaazzy...



Och så skulle vi ännu högre upp! 





Frihetsgudinnan



Vi var inne i en M&M-affär... 3 våningar och helt överdrivet var det!



Vi såg även en hockeymatch på Time´s Square Garden - New York Rangers vs. Toronto. Rangers vann! Wohoo, go Rangers!



Vi hade ju en svensk i det vinnande laget! Målvakten Henrik Lundqvist och han var riktigt grym i målet!



Sista dagen slappade vi på en liten avskild del utanför NY. Strand, det trodde vi inte att vi skulle hitta!





Vi besökte också Abercrombie & Fitch! Häftigaste affären nånsin! Det var som ett disco - några få lampor, musiken dunkade (bl.a. svenska Agnes!). Det var en halvtimmes kö för att få komma in i butiken och när man kom in var det två fotomodeller som hälsade en välkommen. Sjukt. Verkligen. Köpte ett par mjukisbyxor, en skjorta och en gul tjocktröja :)



Min efterrätt när vi var i Little Italy. Det var faktiskt lite som att vara i Italien. Bara italienska restauranger med massa pasta ;)

Det var en underbar resa och jag vill verkligen tillbaka till USA, till något annat häftigt ställe. Gran Canyon kanske?








  




TRÅKIG SÖNDAG?

Jaa... vad ska man göra av den här söndagen? Messade Hanna precis, men hon ska fika med familjen hos sina kusiner. Vendela är på simtävling... Anna är upptagen med nåt... Fast Hanna kommer hem vid 5 skriver hon nu, så vi ska förmodligen göra nåt då. Kul! Skulle egentligen vilja ta en promenad och ta lite hoppbilder, det kanske vi kan göra sen!

Så... vad gör man nu då? Ska nog ta fram kläder till imorrn och packa väskan. Ska inviga min nya fransväska... Nej juste, det ska jag ju inte alls! Imorgon gör vi nämligen något hemskt i skolan... FRILUFTSDAG. Och inte vilken friluftsdag som helst: ORIENTERING.
Kan det bli värre? Liksom, det räcker med att det bara är idrottsdag, det är hemskt nog. Men nej nej, dom ska förvärra allt med orientering också. Varför måste skolan inrikta sig på den tråkigaste sporten av alla (förutom schack då)? "För att orientering innebär kondition!" Amen va fan, fotboll då? Det är ju också kondition! Det är säkert för att man ska lära sig hur en karta fungerar... hatar kartor. Haha ;)

Har i alla fall tvättat håret med inpackning, aniktsmask, body butter och hela köret. Så nu känner jag mig riktigt fräsch! Men som sagt, vad ska man hitta på... Just det. Läxor. Två prov nästa vecka. Kill me slow.





Jag just nu :)

Vad tycker ni förresten om min snygga vägg? Som ni kanske märkt är jag lite av ett fotbollsfreak, eller det var jag förut i alla fall. Självklart tycker jag fotboll är kul fortfarande, men inte lika mycket som förut. Var helt galen i affischer! Och det kan ni ju se...

Okt. 17, 2010

Godmorgon allihopa (eller ja, "godmorgon" kanske är lite sent)!

Kom i säng lite innan tv igår, så imorse vaknade jag ca 10, men som vanligt låg jag kvar i sängen och slumrade i någon timme. Så är det ALLTID på lördag eller söndagmornar för mig: jag vaknar tidigare än jag borde och så är jag för trött för att gå upp. Så då ligger jag kvar och slumrar i någon timme eller två, haha.

Vi hade i alla fall jättekul igår! Efter middagen (och en supergod kladdkaka som mamma bakade) tittade jag och Hanna klart på "Back to the future part 2", eftersom hon inte såg klart den igårkväll. När vi hade sett klart den och börjat titta på part 3, så kom Adam: "Amen nu har ju jag hyrt film, ni får inte titta på den där filmen! Kom igen Sara, jag frågade ju dig vilken film du ville se!!" Och då gav jag och Hanna med oss och så såg vi filmen som Adam hade hyrt:
Iron man 2. Ärligt så var den mycket, mycket sämre än jag hade förväntat mig. Det var typ ingen action alls och man fattade typ ingenting. Nej, faktiskt inget som jag rekommenderar..

Söndag idag. Inget speciellt planerat eller så - förutom att jag verkligen måste städa mitt rum IGEN! Varför måste rummet alltid bli så stökigt precis efter att man städar? Varför måste man städa rummet precis när solen skiner och det ändå man vill är att slappa och bara ha kul? Varför... ;)

Som sagt, solen skiner och då kan man ju bara inte sitta inne! Måste ut, ta en promenad eller nåt... ska nog ringa Hanna och föreslå det! 




Vår kladdkakesmet! Toppade med mini-marschmallows och riven mörk choklad. Yummy! Inte så jättesnyggt, men det var ju gott ;)

 

Jag och Hanna :)

SHOPPING

Igår när jag var i centrum med mina vänner så blv det faktiskt lite shopping! Och jag hittade ÄNTLIGEN något som jag har letat efter jättelänge! Trodde att jag hade tagit upp det i "Dagens vill-ha!", men det hade jag tydligen inte..
I alla fall: det är en... FRANSVÄSKA! :D





När jag såg den här inne på Lindex igår, så blev jag förälskad direkt. Så är det alltid med mig när jag ser en snygg väska som jag verkligen vill ha: Kan inte sluta slänga väskan över axeln och kolla i spegeln hur jag ser ut i den. Så var det verkligen med denna väska. Har försökt hitta en snygg fransväska, men har inte hittat någon, åtminstone inte till ett billigt pris. Så denna är perfekt!
Ville egentligen ha en brun, men nu jag bryr mig inte längre. För jag är verkligen kär i denna väska! Så snyggt med bandet som knyter ihop väskan också... och så 3 rader fransar... perfekt storlek... perfekt modell... snyggt band t.o.m... LOVE IT! Kostade bara 249 spänn också! Sara gillar´t ;D Kommer användas flitigt!




Köpte också lite nödvändiga smågrejer: Massa tofsar från Cubus (kan någon förklara för mig vart alla tofsar tar vägen?? Tofs-monstret som varit i farten?), ansiktsmask och sprick-lack! Det är många av mina kompisar som har sånt här och jag tycker verkligen att det är skitsnyggt! Tyvärr fanns det bara gult och grön kvar, så det fick bli gul... ni får se bilder när jag har testat det!

Nu kommer snart gästerna. Puss o kram //SARA ♥


GÄSTER IKVÄLL

Heeeej på er!

Förlåt för min dåliga uppdatering, men jag har haft fullt upp. Igårkväll var det ju myskväll med kompisar (och vem orkar blogga då liksom) och Elsa sov ju över hos mig. Vi gick upp halv tolv och då fick jag veta att vi skulle till farmor och farfar om 45 minuter. Så det var bara att snabbt äta fruokst och klä på sig!

Vi hade i alla fall jättekul igår! När Hanna och Elsa kom hit satte vi oss framför datorn och kollade på massa Nigahiga-videos. Har ni ett dom? Ni vet "How to be gangster", "how to be emo" och dom andra. Så jäkla kul! Sedan fick vi för oss att vi skulle baka. Kladdkaka, men som vanligt blev det att vi bara åt smeten, haha. Mycket godare ju..
Sedan satte vi oss med vår smet och satte på "Back to the future part 2". Älskar tillbaka till framtiden-filmerna, vi har alla tre! Hanna gick dock hem vid 11, så jag och Elsa såg klart filmen, innan vi tittade på lite Hey Baberiba (världens bästa program EVER!) Efter det var vi så trötta att vi gick och la oss!

Kom hem för en liten stund sedan. Vi ska ha gäster också som kommer snart. Det är Hannas familj! Yippie! Så det blir kul... men jag måste hjälpa till med mat och sånt också, så det blir inte så mycket bloggning nu. Imorrn hoppas jag att det blir bättre uppdatering!
Och såhär ser jag ut ikväll:





Har på mig en marinblå, midjehög kjol från Urban Outfitters (köpt i USA) och ett fint linne som är köpt på Öland. Thomas Sabo-armbandet med berlocker är på också!



Gammalt halsband, kommer ej ihåg vart det kommer ifrån...



Har plattat håret och fixat till med ett hårspänne!

Ha en grym lördagkväll!

FLUMM I CENTRUM

Hej på er! Fredag idag, hääärligt! Har varit en ganska skön dag idag. Kortaste dagen (började 09.20, sluta kvart över 2!) och idag hade jag riktiga myskläder. Mjukisbyxor, tröja och sjal. Jättemysigt, ni får se sedan! Försov mig i för sig med en halvtimme imorse, så jag fick stressa för att möta Hanna. såg därför jättetrött ut hela dagen, men va fen.. skitsamma! 

Efter skolan stack jag, Elsa, Hanna och August till centrum. Hängde lite där, hehe. Tog bl.a. jätteroliga bilder på Naked juice bar! Så himla kul, tyvärr blir det inte alls lika kul som dom riktiga bilderna, för jag måste tyvärr täcka för ansiktena. Så himla lol, hahahahahahha. FLUMM säger jag bara. Kul var det i alla fall. Vi sa typ "Nu ska vi vara GLADA naked juice bar!" Nästa bild: "Nu ska vi vara LEDSNA naked juice bar!" Och så fortsatte vi så. Det är så himla synd att jag inte visar upp ansiktena, men men... snart kanske jag får lägga upp bilder på mig själv!



Jag, August och Hanna med våra smoothies



Skål!



Hahaha, våra miner...



Elsa chillar..



"SMOOOOOOOOTHIE ÄR MITT LIV!!" Ungefär som i lejonkugen, när Mustafa lyfter upp Simba mot skyn... Elsa lyfter upp sin smoothie istället!

Juste, våra skolfoton har kommit! Blev faktiskt ganska bra, för första gången på lääääääänge, haha. Och mitt porträtt är typ mitt bästa hitills! Trodde jag skulle bli jättefailad, men nejnej. Blev faktiskt ganska nöjd för att vara klassfoto...

Nu blir det myskväll! Vi ska titta på film med godis och naturgodis. Hanna kunde inte sova över, men hon kan vara här till ca elva. Men Elsa sover över! Kul :) Kanske lboggar ågon mer gång, men förvänta er inte så mycket. 
Hoppas ni haft en bra dag! Puss & kram fina ni ♥ 


ÄLSKADE HÖSTJACKA

Min höstjacka börjar användas mer och mer, det har ju blivit så himla kallt! Usch, snart är vintern här... Men då är det ju lite skönt att sätta på sig en stor, gosig dunjacka!
Min kommer från Mexx och jag har haft den i två år tror jag. Köpte den inne i stan efter att mamma övertalat mig (haha, brukar det inte vara tvärtom?). Men det var bra gjort av mamma, för jag älskar den fortfarande. Tycker att den är skitsnygg, älskar färgen och den har som ett "insytt skärp" i midjan. Krångligt att förstå? Titta på bilderna nedan!








Jag med min mysiga jacka:





LOVE IT! Vad tycker ni? ♥

Nu hade jag tänkt att sova, så:
Puss och godnatt! Vi hörs imorrn, kanske hinner blogga innan jag sticker till skolan. Hoppas det!

DAGENS OUTFIT

Idag har jag haft på mig detta! Hade tänkt mig helt andra kläder först, men jag förstod att det blev jättekonstigt. Så imorse fick jag byta kläder helt, vilket brukar ta vääääldigt lång tid för mig. Så det blev lite stessigt imorse.. menmen, sånt händer!




Linne med leopardmönster - Ginatricot
Jeansleggings - Gina
Svart jacka (eller vad man nu ska kalla det?) - Urban outfitters (köpt i USA)
Svart linne under - Gina

Väldigt mycket Gina idag!






Armband med berlocker från Thomas Sabo och stora örhängen från Gina (Haha, är det någon som INTE har förstått att jag gillar Ginatricot? ;))

FRÅGA & SVAR

Hemma från träningen. Det gick bra, men himla flummigt var det! Haha, skrattade åt allting! Emma är så himla rolig och alla fick mig att skratta, vi hade så himla kul! Kanske inte min bästa träning, men va fan.. nån gång ska man ju få släppa loss lite!
Frågade min tränare en ganska bra fråga: Om man ligger under i en match med 10-0 och det är typ en minut kvar - om hela laget bara sticker, alltså lämnar WO, vinner det andra laget med bara 3-0 då (om ett lag lämnar WO så vinner det andra laget automatiskt med 3-0)? Haha! Skulle ju faktiskt vara skitsmart, då tjänar man ju 7 mål i målskillnaden!
Han funderade i en liten stund, sedan sa han att man faktiskt KAN göra så, fast då får man böta... och lagets rykte kanske förstörs, hehe.. Skulle annars vara kul att testa någon gång!

Nog om det. Nu ska jag prata om något helt annat.

Många har kommenterat och frågat varför jag alltid täcker för mitt ansikte på varje bild som jag lägger upp. Det tänkte jag svara på nu:

Svar: Jag VILL väldigt gärna lägga upp mitt ansikte på bloggen, men mina föräldrar tillåter mig inte att göra det. Jag kan ju förstå dom: Bilder som man lägger ut på Internet kan ju hamna vart som helst. Pedo-gubbar kan sitta och klistra ihop ansikten med andra kroppar och lägga ut på någon porrsida. Mina föräldrar är ju oroliga för att något sådant här skulle hända och det är ju bra att dom bryr sig.
MEN jag tog upp det häromdagen, att min blogg skulle bli så mycket roligare om jag kunde visa mitt ansikte, den skulle nog bli mer personlig. Och då sa dom att dom skulle prata om det. Men mamma sa att jag kanske kunde få det, hon tycker att det vore okej. Det är värre med pappa, hehe.. Men jag tror faktiskt att dom ger med sig snart. Hoppas det i alla fall, för jag vill verkligen visa mer vem jag är



Censureringen snart borta?


FATTIGA RIDDARE

Hanna och jag är hemma hos mig nu. Vi har lagat fattiga riddare! Två var ;) Blev förälskad igår i pannkaksmackor - som jag kallar det - och upptäckte att det inte var svårt alls! När vi hade hemkunskap i femman för två år sedan tyckte jag det var hur krångligt som helst! Haha...
Om man vill göra på det snabba sättet så kan man bara vispa ett ägg med lite mjölk istället för pannkakssmet.

Såhär gör du:

1.
Gör en pannkakssmet eller blanda ett ägg med lite mjölk.

2. Doppa två ljusa rostbröd i smeten på båda sidorna.

3. Stek mackorna i smör.

4. Krydda med kanel och socker för godast smak!

Resultat:







Hahaha, kolla hur mycket socker Hanna hällde på!! Haha dom är ju helt vita! Hanna, bara några dagar kvar på godisförbudet, håll ut!
Fast gott var det! ;)





Blivande kock?

Nu ska vi plugga lite och sedan ska jag byta om till träningen ikväll. Haft en bra dag? ♥


VÄNNER & HALVDAG

Åh så skönt! Har duschat, tvättat håret med inpackning, smörjt in hela kroppen. Man behöver verkligen någon sorts avkoppling ibland (iaf jag), något som det här, ett mini-spa. Så underbart, bland dom härligaste känslorna enligt mig. Att inte tänka på något annat som skolan, något kompis-eller kärleksproblem osv.. bara koncentrera sig på sig själv och ingen annan.

Träningen gick bra! Haha, och när jag kom hem fortsatte jag på den nyttiga fronten: mamma frågade om jag ville ha fattig riddare. Jag ba: "öööh... VISST!!" typ, haha! Fick i mig 4 stycken faktiskt... Här är man nyttig! Pizza innan träningen och "pannkaksmackor" efteråt. Yummy!

Justja, jag har inte berättat om i måndags! Det var ju då vi hade halvdag (från 8.00 - 12.00) och då gick vi fem - jag, Hanna, Vendela, Hannah och Elsa - hem till Vendela! Det blev pannkakor till lunch - vad annars? - med myyycket smör och vaniljsocker. Det är Vendelas specialitét, hennes pannkakor blir alltid lika goda!
Så vi satte igång att steka pankisar för fullt medan vi lyssnade på skön musik från Spotify. Vi lyssnade igenom hela Katy Perrys nya album "Teenage dream". Min förtjänst, hihi. Tycker den är så himla bäst, så jag började med teenage dream och sedan spelades låt efter låt upp. Hur bra dag? Knappt någon skola, vänner, god mat, musik... 
Efter lunchen spelade vi kort. Länge, länge. En efter en var tvungen att gå hem, till slut var det bara jag och Elsa kvar hos V vd klockan 17 ungefär.
Riktigt grym dag i alla fall!








VILL HA! NU!

Hej! Hur är det? Orkade verkligen inte blogga imorse, hade inte tid heller... Tittade klart på hela matchen igår, även om Sverige var... dåliga. Fast dom mötte ju världens näst bästa lag och Sverige kom inte ens med till VM, så... insatsen var väl helt okej! I slutet spelade dom ju ganska bra faktiskt!
Därför kom jag i säng vid halv 11 och jag skulle upp halv 7... Alltså bara 8 timmar och jag MÅSTE sova minst 9 timmar varje natt för att jag ska fungera normalt. Så det var ett mirakel att jag bara snoozade 10 minuter imorse! Hann t.o.m. duscha också! **Stolt!

Träning ikväll, den börjar om en timme. Var verkligen sugen på nånting gott, så jag tog några pizzabitar! Gott. Men det såg mamma och då ryckte hon in i sista stund och hann, tyvärr, göra en salladstallrik åt mig... Woho. Man ska ju få i sig ett halvt kilo frukot och grönt varje dag. Det funkar ju sådär... Får väl i mig det på tre dagar minst! Så det får man väl bli bättre på... Men måste man verkligen tänka på det när man är 13? ;D

Och nu är jag såååååå himla shoppingsugen! Men eftersom jag får barnbidrag så måste jag betala nästan allting själv - bland annat skor. Och jag vill ju ha äkta Uggs... Så jag måste spara - alltså kan jag inte shoppa så mycket som jag skulle vilja! FAST mamma har föreslagit att Uggsen kan vara en tidig julklapp... Jag ska ju inte ha dom än (hösten är ju VERKLIGEN inte slut än... usch, vill inte ens tänka på vintern) så det blir nog bra. Det var mamma som föreslog att dom kunde vara en bra julklapp, så jag ska ta upp det med henne!
För detta är någonting som jag verkligen vill ha - nu! 


                               
SVARTA JEANS



ETT VITT, VANLIGT BASLINNE

                              

STICKAT!

Allt är från Ginatricot. Ville egentligen ha en annan stickad tröja, men den fanns inte uppe på deras hemsida :(
Men det här är verkligen 3 grejer som jag vill ha: NUNUNU! Måste shoppa, blir gaalen! Haha..

Måste byta om till träningen nu, men jag hinner nog med ett inlägg efter träningen. Puss & kram! ♥



DAGENS "SAILOR"-OUTFIT + SVERIGE - HOLLAND

Nu är jag igång med bloggandet verkligen! Men det är lite jobbigt att jag behöver blogga så mycket just nu 
DET ÄR JU EM-KVAL!!!! Holland - Sverige! Vill ju egentligen inte titta på datorn så mycket utan på TV: n! Försöker skriva och titta på matchen samtidigt, men det går ju sådär... KOM IGEN NU SVERIGE!! TA OSS TILL EM!! Så himla trist att Holland pyttsa redan efter 4 minuter... men man ska aldrig ge upp! Särskilt inte om man är svensk - vi är ju gamla vikingar för f*n, haha!
F*n j***** **** ***!!!!!!!! 2-0!! Vad i ... kom igen nu Sverige, gör mig stolt!!

Nej,nu ska jag visa vad jag har haft på mig idag istället:















Märkte imorse att jag hade lite sailor-färger på mig idag! Marinblå väst (från Chicorée, köpt i Schweiz), vita shorts (BikBok) och ett vitt linne under. Älskar västen, tycker faktiskt att jag passar ganska bra i den!
Dom ursnygga strumpbyxorna med bokstäver kommer från Ginatricot, fast jag tog på mig ett par tights under så att det inte skulle bli så kallt (det är därför dom ser så svarta ut). 

Jackan ska jag brätta lite mer om en annan gång! Den som är så himla gosig... Kan iaf säga att den kommr från Mexx, men som sagt så har jag haft den i typ två år. 

Detta blir det sista inlägget för ikväll! För nu måste jag gå och lägga mig, börjar 8 imorgon... 
Hoppas ni har haft en bra dag ♥ 




HÖSTSKOR

Sa ju igår att jag skulle berätta mer om mina höststövlar! Och det är precis vad jag ska göra nu:

Jag älskar verkligen dom här skorna! Dom är i mocka (äääälskar mockastövlar) och har en pytteliten klack. Köpte dom på "dna" förra hösten, då mina gamla hade gått sönder. Blev förvånad hur varma dom var när jag satte på mig dom igår! Har ju gått omkring i ballerinaskor och Converse dom närmsta veckorna, så det var himla skönt med lite varmare skor! 



 





Vet, dom är vääääldigt smutsiga, men det får jag leva med. Orkar inte tvätta dom, haha. Älskar dessa skor i alla fall.
Vad tycker ni? Be honest! ;)


GÅRDAGENS OUTFIT

Tänkte visa gårdagens oufit! En ganska slapp och bekäm outfit, men ändå inte jättetråkig:




Min kära skinnjacka från H&M





Rosa kofta - Ginatricot
Svart linne - Marwin
Jeans - Ginatricot



Min älskade vita väska - Nike



Gammalt halsband (kommer faktiskt itne ihåg vart jag har köpt det)

Det var det! Skön outfit som sagt, men ändå ganska snygg. Ibland beövs det inte så mycket krims-krams!


VARFÖR MÅSTE HÖSTEN VARA SÅ KALL?

Hej allihopa!

Sitter i soffan med tjocktröja och min älskade vita, mysiga sjal virad runt halsen. Inte så att jag fryser eller så, men den är så himla skön! Kommer aldrig ta av den, haha.
Men idag har det varit kallt IGEN! Fattar inte hur jag klarade av att ha strumpbyxor, Hanna och Vendela var typ: "Eh... kallt?!" Men konstigt nog så frös jag faktiskt inte... Hade iofs ett par tights under också, men ändå.
MEN idag hade jag också på mig min supermysiga höstjacka! Tänkte visa en bild på den sedan. Har haft den i två år tror jag, men den är fortfarande lika bekväm och gosig... :)

Idag har varit vår näst längsta dag: började 9 och slutade 15.50... hade slöjd idag också, vilket fick mig på lite dåligt humör, haha! Så himla tråkigt..
Dagen blev faktiskt inte så grym som jag hade tänkt mig! Lite tråkigt, men mycket berodde nog på en speciell Emma i min klass! Hon irriterar mig varje dag! Ibland är hon jätteschyst, hon går på min fotboll och då har vi skitkul! Men i skolan ska hon skoj-retas och jag orkar verkligen inte med det. Hon tog min mobil och sprang runt, vägrade ge tillbaka den. Då tog jag hennes mobil och kastade den i väggen, hahaha! Men jag sa "Jag kastar din mobil i väggen om jag inte får tillbaka min!!" Emma kontrade "Nej, det vågar du inte!" Fast det gjorde jag tydligen.. Synd att den inte gick sönder...

Skönt med ingen träning ikväll i alla fall! Ikväll blir min bloggkväll, eftersom jag inte bloggade så mycket igår. Ska ju visa mina höststövlar och jacka idag! Missa inte ;)

Nu ropar pappa att maten är klar. Efter middagen blir det som sagt mer bloggning! Puss & kram ♥





                                                                                                      Jag, H & V idag!   


HA EN BRA DAG!

Godmorgon! Är ganska pigg och glad idag! Dels för att jag älskar min dagens outfit, ni får se den i eftermiddag ;) sedan så sov jagockså ganska mycket och väldigt djupt. På morgonen ville jag ju som vanligt bara ligga kvar i sängen, men nu är jag reda för ännu en dag!

Igår blev det bara ett inlägg, tyvärr. Jag hade fullt upp med kompisar på eftermiddagen, vi hade så himla kul så jag orkade bara inte blogga. Kunde inte heller blogga efter min träning igår, för då skulle det bli så himla sent.
Alltså kommer dom inläggen som skulle ha algts upp igår, läggas upp idag. Inge trnäning ikväll så det ska nog gå :)

Måste gå nu, annars blir Hanna sur.. Men ni får ha en grym dag så hörs vi i eftermiddag! ♥



TJEJJOUREN

Hello! Har ni haft en bra dag? Min har varit toppen, ovanligt härlig! Idag hade vi nämligen HALVDAG!! Wooohoooo! Började 8 och slutade halv 12, så himla skönt! Vi har halvdagar en gång i månaden, vet faktiskt inte varför, men alla älskar det såklart!

Men det var inte bara halvdagen som gjorde denna dag till en toppendag: vi missade handledningen på morgonen! Och en liten del av svenskan! Woohoo! Anledning: i vår klass har vi börjat med något som heter Tjejjouren. Varje måndagmorgon i 6 veckor framåt kommer det två supergulliga tjejer (eller ja, tjejer... dom är i kanske 25-årsåldern) som jobbar på tjejjouren. Det är en grupp som stöttar unga tjejer! I vanliga fall är det bara för 16-åringar och uppåt, men dessa tar även emot tjejer på 13, 14 och 15 år. Framförallt så är tjejjouren en sajt, där man chattar med någon av dom 36 anställda på tjejjouren om vilka frågor som helst; från sex och kärlek till hur man noppar ögonbrynen. Man kan även gå och träffa dom en gång i veckan.

Så imorse kom det alltså två tjejer till oss från Tjejjouren. Vi är en grupp med alla tjejer i vår klass. Idag pratade dom mest om vad tjejjouren är för något, men vi fick också göra övningar som heta stolen och sånt. Vi kommer bl.a. att prata om vänskap, sex och kärlek, press m.m. under dom kommande veckorna. 
Jag tyckte att det här var en väldigt bra grej (och inte bara för att vi missar handledningen och lite av svenskan)! Det var så himla skönt att för en gångs skull komma bort från alla vanliga lärare, tråkiga lektioner och faktiskt: killarna. Självklart har jag inget emot dom, men ibland är det skönt att bara ha en tjejstund. Och dom tjejerna från tjejjouren som kom till oss var så himla snälla! Dom var verkligen förstående, avbröt aldrig, lyssnade... perfekta! Både hade dessutom himla snygg klädstil! Även håret var himla snyggt, såg nytvättat ut. Snälla och uppskattade var dom av alla i alla fall och jag tror att alla tjejer i vår klass tyckte att det här var en bra grej!
Sedan har vi också bonusen med tjejjouren... vi får baka och ta med till varje gång! Dom tyckte det bara var bra om någon bakade en kaka och tog med, haha! Så det ägde :D







Sara gillar´t! :D

NEJNEJNEJ! VART TOG ALLA +GRADER VÄGEN?

Är skittrött, så nu ska jag gå och lägga mig. Men först måste jag bara berätta en grej:

Jag tar alltid fram kläder till nästa dag (om nästa dag är en skoldag) och då kollar jag alltid vädret för att se hur akllt det ska vara, alltså vilka kläder som är lämpliga. Och idag när jag tittade, upptäckte jag det hemska: temperaturen ska ligga på 7-8 grader denna vecka! Där jag bor är det ganska kallt! Fyfyfy, nu är hösten här på riktigt... en av nackdelarna med hösten, det börjar bli så himla kallt!
En bra grej är ju dock alla varma och mysiga kläder man får använda.. ska inviga mina gamla sköna stövlar för denna höst! Visar imorrn ;)



Det är ju hemskt! **Snyft



Såhär tycker jag om det...






Men nu säger jag godnatt med en slängkyss! Sweet dreams ♥


FRIDAY OUTFIT

Har kommit hem från farfar nu. Det var skönt att få träffa honom, nu var han mycket piggare! Han satt och åt när vi kom dit och sedan pratade han faktiskt ganska länge med oss. Så skönt, förut var han verkligen trött... orkade knappt prata eller hålla ögonen öppna. Men han känns bättre nu som sagt, och det gör mig så himla glad.

Faktiskt så är jag ensam hemma! Mamma, pappa och Adam ser på bio just nu. "Oceans" tror jag den hette. Den tillhör inte någon speciell kategori, men den har fått jättebra kritik! Men jag kände att jag inte orkade, Hanna och jag sov ju inte alls mycket inatt och det får man ta nu.. Ska lägga mig tidigt ikväll, börjar 8 imorrn... blääää orkar inte gå till skolan! 

Jag hann aldrig visa vad jag hade på mig i fredagkväll, så det tänkte jag göra nu istället!



Tunikan är från Ginatricot, köptes på 2009 års sista dag..



Örhängena är gamla, kommer inte ihåg vart jag köpt dom..



...och glanstightsen är från Gina dom med!




KICK-ASS!

Hej på er!

Kom hem från Hanna för någon timme sedan. Vi hade det jättekul igårkväll! Som sagt så hyrde vi film och köpte naturgodis (tog aaaaalldeles för mycket yoghurtbitar!! Det var typ det ända jag köpte och ville inte äta dom efter ett tag eftersom jag mådde så himla illa av dom...).
 
Vi hyrde Kick-Ass! Hahahahahahaha. Filmen handlar om en high school-kille som är småtöntig, inte alls populär eller nåt sånt. Fast han vill egentligen bli en superhjälte! Så han köper en dräkt och ger sig ut på gatorna för att se om någon behöver hjälp. Så lyckas han rädda en kille från att bli misshandlad, med sina två batonger som han alltid bär omkring på (haha!). Det kommer med på film, läggs ut på Youtube och plötsligt är Kick-Ass hur populär som helst! I filmen finns också andra superhjältar som Big Daddy och Hit-girl! Dom två och Kick-Ass är på den goda sidan, som kämpar mot den onda... scaaaary!! Ska inte berätta hela filmen...
I början var den lite långtråkig, allt gick bara dåligt för honom (Kick-Ass-killen). Men sedan kom Big Daddy och "Hit-girl" in i filmen och det var då som allt blev kul! Hit-girl är Big Daddy´s dotter och han har hjärntvättat henne, gjort om henne till en superfighter typ! Så hon skjuter ihjäl en massa "Bad guys", sticker knivar i dom (hon dödar såklart bara onda)... men DET BÄSTA är när hon hugger av båda benen på en kille! Haha, det är så fult gjort, ser sjukt kul ut. Hahahahaha! :D

Jag ger filmen en jättejättejättestark 3:a, eftersom den var lite långtråkig i början och så. Men den var himla rolig! Rekommenderar!

Vi somnade i alla fall till slut framför Harry Potter 2 - dubbad! Haha, man ska se dubbat, annars är det ju inte kul ;)

Vi vaknade iaf vid 10 ungefär och såg klart HP 2. Senare skulle Hanna iväg och köpa cykel, så då stack jag hem. Men vi kanske kan ses sedan igen.. Ska hälsa på min farfar ikväll, så vi får se om vi hinner.
Åt iaf världens godaste lunch när jag kom hem - Pannkakor! Med nutella på... Mums!

Ska ta det lugnt idag, blogga lite och fixa med kläder och sånt till imorrn. Är riktigt seg idag, vi sov inte så mycket direkt.. Men sånt får man ta!







Bilder från igår. Vi blev så himla beroende! Jag var typ: "YOGHURT!!!!!!!!!" medan Hanna var mer "JAPANSK MIX!!!! MÅSTE HAAAAA!!" Haha ;D Blev lite paff när allt kostade 62 spänn...

PSYCH

Är hos Hanna nu. Vi tittar på Psych (skitkul!) och Hanna småäter av sina Exotic snacks. Vi cyklade till Centrum och hyrde film och köpte exotic snacks. Först var det meningen att bara Hanna skulle köpa det, eftersom hon har godisförbud. Men sedan bestämde jag mig för att vara lite nyttigare! Så jag skippade godiset, är stolt över mig själv ;) Hanna är så himlaa godissugen nu!! Haha det är riktigt kul att reta henne... ;D

Städade mitt rum imorse! Det såg ut som ett rent helvete först, men efteråt blev det riktigt fint! Se bara skillnaden:

FÖRE:




Min garderob: kläderna låg överallt!




EFTER:








Vi ska äta middag snart, så nu ska jag avsluta. Det blir någon slags paj! Gott :)

Tror att jag hinner med ett inlägg till ikväll. Då blir det några bilder från idag! Puss o kram ♥ 

TILL HANNA

Nu sticker jag iväg till Hanna! Ska fråga om jag kan sova över där ikväll, mina föräldrar ska på middag hos våra grannar.
Gårdagens outfit kommer förmoderligen upp någon gång under eftermiddagen. Ha en super lördag! ♥



Såhär ser jag ut idag :)



Kör på snedtofs idag! Har kommit på ett jättebra sätt att få en snygg, hög tofs, med hjälp av ett diadem. Visar någon annan gång!



Puss på er!


HANNA OCH SARA I SMS-FIGHT!

Hahahaha, Hanna och jag ska göra nåt, men just nu har vi en liten sms-fight: Båda vill var hemma hos sig! Båda är så trötta att vi inte orkar gå nånstans! Hahahaha, watch this:

Sara: Hanna nu är det din tur att komma hit! :O ;)

Hanna: Va?! Vadå! Det skulle ju vara min tur att bestämma!!

Sara: Nej! Jag går alltid hem till dig! Nu får du komma hit!

Hanna: Men Asså hallå, det var en gång, förra, då vi var jättetrötta och då sa du att vi kunde vara här nästa gång!

Sara: Nej, det var ju tvärtom! Och jag har... ÄPPELPAJ!! :D Plus att jag har ont i knät :(

Hanna: 1137
Hanna: Men jag har också äpplepaj, jag vet inte om vi får ta, men ändå! Men Asså sara jag är superdupertrött! Bajstrött!

Sara:
Men kom igen, det är jag med! :O

Hanna: Sara, du förstår inte hur trött jag är! Jag var tvungen att sätta mig ner och vila på golvet när jag gick från toaletten till handfatet!

Sara: Wtf? Mår du bra elr? **Skrattande animering** förlåt, men det där var kul! Oki då, MEN NÄSTA GÅNG SKA VI TILL MIG!!!

Hahahahahahahahaha. Såhär kan vi hålla på! Helt sjukt.. Denna gång vann du Hanna, MEN VÄNTA BARA! NÄSTA GÅNG SKA VI TILL MIG! MOHAHAHAHAH

Ville bara skriva det här, jag skrattade hela tiden. Särskilt på Hannas sista sms... Fatta hur trött hon kan bli! ;D

Nu ska jag och familjen fika ute i solen, det är så fint väder ute. Hannas mormor och morfar är hos henne nu, så jag kommer när dom har åkt. Vi hörs innan jag sticker iväg!



- DET ÄR DU SOM SKA KOMMA HIT!! FATTARU?!!!!



"Totalt hopplös..."



- Okej... jag kommer väl då!

TREVLIG OCH SOCIAL KVÄLL

Godmorgon allihopa! Inlägget igår fick avslutas lite hastigt, det var därför jag bara sa ett snabbt "Puss!" efter all text. Anledning: Vi skulle få gäster igår och eftersom det var fredag - päronen hade precis kommit hem från jobbet - så blev mamma och pappa jättestressade med all mat som skulle lagas, alla rum som skulle städas osv. Adam och jag fick hjälpa till ganska mycket - eller ja.. jag skalade 20 potatisar och städade vardagsrummet. Inte så jättemycket, men mer än vad vi brukar göra i alla fall!
Så när jag satt och bloggade så ropade mamma: "KOM OCH HJÄLP TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL!!" Haha, så jag avslutade snabbt med ett "Puss!" och sprang ner till mellanvåningen för att hjälpa till med allt.

Men det blev i alla fall en trevlig kväll! En väldigt social kväll dessutom för min del. Det var inga barn som kom, förutom Adams kompis. Så när dom stack för att glo på en TV-skärm satt jag kvar med dom vuxna och försökte hänga med i samtalen. Det gick ganska bra! Faktiskt lite kul att vara social ibland. Vi pratade bl.a. om iPhones och olika appar! En av våra gäster hade en iPhone så jag satt jag lekte med den lite. Så kul med sådana där grejer! IPhones är ju coola, det måste man ju medge! 
Men efter ett långt tag kände jag att vuxensamtalen började ta över och så smet även jag till soffan och godispåsen och kollade på TV. Haha, har ni sett "Modern family"? Så sjukt kul! 
Till slut blev jag så trött att jag somnade i soffan, som jag alltid gör. Pappa väckte mig vid ett på natten (då kändes det som om jag hade sovit i ett helt dygn) och skulle bära upp mig till mitt rum.. Men det gick inte! Haha, har blivit för tung.. Längtar tillbaks till barndomen, då jag alltid låtsades sova så att pappa fick bära mig till min säng. Haha!
Men jag kom i säng till slut, utan att byta om, tvätta bort sminket eller borsta tänderna. Jag brukar ALDRIG skippa det, även om jag är supermegatrött. Men igår så bara orkade jag inte, somnade direkt i min sköna säng istället :)

Vaknade lite innan 9 och då gick jag upp och tvättade bort sminket. Nu ligger jag i sängen och bara slappar. Ska upp och äta frukost snart. Sedan får vi se vad jag hittar på!

Gårdagens outfits kommer upp senare. Någon som hade en grym fredagskväll igår? ;) ♥



 
                                                                       Fina Hanna och Vendela i torsdags hemma hos V


FILMER FRÅN NÄR MAN VAR LITEN :D

Hej allihopa!

Sorry för sen uppdatering. Hann inte blogga imorse och på eftermiddagen hade jag en massa kompisar här så jag hade inte riktigt tid. Ska försöka bli bättre på att ta bilder på eftermiddagarna, har blivit så dålig på det!

Har i alla fall haft en rolig eftermiddag min vänner! När jag hade skjutsat Vendela till busshållplatsen så åkte jag, Hanna, Hannah, Elsa och August hem till mig. Vi spela kort och flummade lite, haha! August skulle dansa pingvindansen... Hahaha jag dog!! Såg så himla kul ut ;D
August och jag var jättebra kompisar när vi var små. Vi gick på samma dagis och våra familjer var bra kompisar. När jag började 6-års splittrade vi på oss, men för ett år sedan, när vi började sexan, så började vi i samma klass! Och idag visade jag en bild i mitt fotoalbum på mig och August. Vi satt på vårt förrådstak vid vårt förra hus. Så små vi var! Och sedan ledde det till att jag hittade en film från mitt 5-års-kalas! August var med, så han var 4 och jag 5 och på filmen dansade vi dansstop! Hahahahahaha, då dog jag ännu mer! Vi dansade så töntigt och trodde vi var jättebra. Jag drog till med ett väääldigt konstigt danssteg och August hopppade mest runt och var glad. Han hade på sig chinos och en rosa skorta och han var pytteliten! Så himla gullig!

Visade också en film på mig: "Sara sportar". Världens roligaste sportfilm! Först dansar jag balett och ska leka full (detta var när jag var 5 år också!). Det ser ju... normalt ut.
Senare i filmen är från när jag gick på "konståkning" (med STOOORA citat-tecken!!) Jag står i mitten på isen med alla sorters skydd som man kan tänka sig som mamma hade tvingat på sig - t.ex. benskydd, knäskydd, armbågsskydd - och kan verkligen inte åka skridskor! Mamma sa  det när jag började på konstkning: "Hon kan verkligen inte åka skridskor!" "Nejmen hon lär sig!" sa mina lärare. Och det gick ju sådär... och gick runt mig själv och ramlade efter tre sekunder, medan alla andra duktiga barn åker runt smidigt och fint på isen. Hahahahahaha! Tänk vad sjuka grejer man gjorde när man var liten! Visst? Och visst är det kul när man hittar gamla filmer på sig själv när man var runt 5 år? :)

Puss!


VILKEN ÄR ERAN FAVORITÅRSTID?

Ska snart gå och lägga mig så att jag är pigg och utvilad till imorrn - PROVDAG! Aaah, shit jag känner på mig att det här provet INTE kommer gå bra...

Många har kommenterat ang. min header. Först vill jag tacka alla som gillar den, blir jätteglad!
Bilden är tagen i Italien vid Maggioresjön. Var där i somras med min familj, en supermysig resa med soliga, varma dagar och härliga kvällar på restauranger. Vill ni läsa mer om resan och se bilder så kan ni titta i kategorin "Saras resor" :)

Och för några dagar sedan var det en läsare som frågade:

Vad tycker du om hösten?

Svar:
Jaa... Hösten är lite blandad för mig. Jag hatar den, samtidigt som jag älskar den. Jag hatar den pga allt regn för det första. Och denna höst har det varit så otrooligt mycket regn! Hösten är också årstiden innan vintern, som inte heller är min typ av årstid. Det blir mörkare på kvällarna tidigare än vanligt (och det är man ju inte alls van vid efter sommaren! Ack ljuva sommar...), det blir kallare - skinnjackan börjar redan kännas lite tunn.
MEN som sagt gillar jag även hösten! Hösten är en ganska "mysig" årstid, håller ni inte med? Dom där mysiga sjalarna och halsdukarna åker på allt oftare, sköna skor och stövlar blir mer användbara - tänk när jag ska köpa UGGS! Världens just mysigaste skor! Och visst, det må vara kallt - men när man kommer hem, drar av sig dom blöta kläderna, byter om till tjocka mjukisbyxor och tjocktröja och till sist tar nåt varmt att dricka och slänger sig framför TV: n, samtidigt som blåsten och regnet viner utanför huset. Mysig känsla? Absolut! :)

Nej, min typ av årstid är absolut sommaren och våren! Värme är bättre än kyla, solen är bättre än moln och mulet väder enligt mig. Min favoritårstid är nog sommaren: Sommarlov, varmt, bad, sola, få en snygg bränna, resa utomlands till ÄNNU varmare länder, solen går upp vid 4 på natten... Kan det bli bättre? 
Och nu ställer jag en fråga på bloggen: Vilken är eran favoritårstid?




Sjalarna åker på allt oftare och shorts går bara att använda om man har tights under - men är hösten verkligen så hemsk ändå?

P.S. Med detta inlägg startar jag en ny kategori: "Frågor och svar". Ni kan fråga mig om vad som helst, jag svarar på allt! ;) (Självklart bara seriösa frågor, men det förstår ni nog själva)

Godnatt och sov gott! ♥

ORIENTERING I REGNET

Hej på er!

Förlåt för sent inlägg. Samma utsäkt som igår, har pluggat till NO-provet med H & V. Efter skolan stack vi hem till Vendela och direkt bakade vi chokladbollar! Dom hade vi tänkt äta medan vi pluggade. Då gjorde vi en lite rolig grej: vi ställde frågor till varann och om man hade rätt så fick man ta en sked chokladbollesmet! Smart va? ;D Men efter ett tag blev vi så sugna att vi ändrade regeln: att alla fick ta en sked smet när någon hade rätt. Haha! Efter ännu ett tag så blev vi ännu mer sugna och då sa Vendela surt: "Nej, nu bara äter vi! Jag orkar inte med det här längre!" Och så gick det 3 sekunder och sedan var allt som bortblåst! ;)
Det är alltid så att jag slänger i mig allt på en gång, medan dom andra bara har tagit två tuggor! Då försvarar jag mig med min "klockrena kommentar": "Jag njuter mer när jag äter snabbt". Hahaha. Såhär ser våra pluggdagar ut! Nej, skoja bara. Sådana här roliga (och goda!) händelser inträffar bara ibland.. lovar... "lovar"... ;)

Åååååååh. Idag hände världens hemskaste grej: orientering långt borta från vår skola. Idrott var vår sista lektion, så det utnyttjade våran gympalärare och bestämde att vi skulle orientera. Ganska långt ifrån skolan! Så vi fick först cykla dit sjäva - och SÅKLART börjar det regna PRECIS när vi ska cykla iväg! Blev säkert 0-gradigt också...
Väl framme fick jag orientera själv, efter att vår lärare sagt att man inte fick springa tre (Hannah hade ingen att springa med, så då tänkte vi att hon skulle springa med mig och V. Men det fick man absolut inte). Eftersom att jag hade skadat knät, skulle jag GÅ och ta kontroller medan Hannah och Vendela skulle springa tillsammans. Kul liksom... Svinkallt och tråkigt. Hade ingen tidspress i alla fall, DET var skönt. Efter allt cyklade vi snabbt till Vendela.



Syns det att jag har varit ute i regnet? Inte? Kolla på mitt linne och hår!





Efter regnet...



... och i vanliga fall.

HA EN BRA DAG!

Godmorgon allihopa! Vet att dom här morgoninläggen innan skolan inte blir så långa, men ja är oftast lite stressad och måste iväg. Annars blir Hanna lite sur på mig, om jag kommer sent... hehe, något som hände nästan varje dag i hela mellanstadiet... men nu har det blivit  bättring faktiskt ;)



Sneak peak på outfit:



Måste gå nu, kram! ♥

DAGENS OUTFIT

Det förra inlägget kom väldigt sent, men denna gång var det inte jag som var långsam, utan blogg.se. Det gick att ladda upp bilder så då sparade jag som utkast och gick ut från internet. Loggade in igen, men då gick det inte att logga in igen. Skönt att det funkar nu iaf!

Mamma blir tokig, hon vill att hennes små barn ska gå och lägga sig ;) och det ska jag också göra snart. Ska först visa vad jag har haft på mig idag!



Vanliga skinnjackan - H&M (köpt i USA)



Blues - Lindex
Shorts - H&M
Strumpbyxor - Ginatricot
Låga Converse - butik på Kreta



...Men mina fina strumpbyxor har redan gått sönder! Så himla synd... inte alls snyggt, men jag vägrar slänga dom! Är ju nästan helt nya. Men min kompis sa att man kunde måla på genomskinligt nagellack så att det inte spricker mer... kanske nåt man kan prova? Någon har provat det förut?


Nu ska jag släcka lampan och förmoderligen då i mig lite sömn. Vi hörs imorrn, puss o kram! ♥

ORIENTERING + KONDITION + SKADA I KNÄT. KAN DET BLI VÄRRE UNDER EN IDROTTSLEKTION?

Hej på er! Förlåt att jag inte har bloggat tidigare i eftermiddag, men jag och Hanna var tvungna att plugga inför NO-provet. Tänkte ta en liten snabb bild på oss när jag var där, men det kom jag på för sent. Hanna var så himla trött så hon gick upp och la sig! Hihi så charmigt ;) Åt middag där också, pasta pomodore! Åååh så gott!

Nu ska jag plocka fram min positiva sida och börja berätta att idag har varit den jobbigaste dagen i veckan: onsdag. För det första, det är våran längsta dag (vi börjar 8.00 och slutar ca halv 4) och vi har nästan BARA tråkiga lektioner! Engelska, spanska, svenska bl.a. Och idrott också!
Vanligtvis brukar jag tycka att det är ganska kul; men nu gör vi det absolut tråkigaste man kan göra inom idrotten: orientering och KONDITION! Orientering: så j*** tråkigt! Man ska läsa en karta (som "inte riktigt är min bästa förmåga"!) och springa runt i skogar och i områden. Tråkigt, jobbigt, svårt! Och samtidigt tränar vi också kondition som sagt. Intervaller HELA TIDEN och nästa vecka ska vi nog springa coopertestet också... kill me slow. 3 km! Man ska få en så bra tid som möjligt, det är nog viktigt för omdömet.. En kille i min parallellklass var så himla snabb på det! Deras klass sprang idag och han stack iväg som ett skott, långt före alla andra! Helt sjukt, han fick en grym tid också. Kommer inte ihåg tiden, men bra var den! 

Hoppas ni har haft en bra dag? ♥








Haha, hade inga bilder att lägga upp från dagen, så jag bstämde mig för att ta några hoppbilder! Det roliga var att jag glömde ställa in på sport, så jag blev OSYNLIG!! Scaaaaaary, man kan se igenom mina fötter! Haha, skitcoolt ju ;)
Kom dock på att det inte var så smart att t hoppbilder... gjorde illa mitt knä på gympan idag, gjorde skitont... kunde knappt cykla hem idag! Så när jag hoppade och landade så högg det till i mitt stackars knä. Mitt knä kommer hata mig för evigt... ;)

GOT TO GO!

AAAhh,. stressad. Måste verkligen gå, önskar er en grym dag!! Pussar o kramar ♥



DAGENS BEKVÄMA OUTFIT

Sista inlägget för ikväll, sedan måste jag soa. Var så himla trött idag, så ikväll behöver jag lite sömn!

Tänkte bara visa vad jag har haft på mig idag!



Gaaalet mysig tjocktröja från Abercrombie & Fitch (köpt i USA) och ett blått linne under från BikBok.



Trasiga jeans, köpta i USA. En kille i min klass säger ALLTID när jag har på mig dom här jeansen: "Har du ramlat och slagit dig?" Haha, på skoj såklart ;)



Inga stpra accesoarer förutom ett par örhängen från Grekland (synd ej på bilden, men jag orkade inte taen bättre bild).

Ojojojoj, börjar ju tidigt imorrn! Nu ska jag släcka lampan och drömma sött. Önskar er detsamma!

Pussar o kramar från mig ♥

UGGS

Jag har funderat på ett inköp när höst-vintern närmar sig. Nämligen ett par Uggs! Det var så kul, jag, H & V stod och pratade och då sa Hanna: "Vet ni, jag har funderat på att köpa Uggs." Då sa Vendela: "Ja, det har jag med!" Och självklart sa jag då: "Haha, det har jag också tänkt på!" Men det roliga är att vi vill ha i olika färger! Jag vill ha dom ljusbruna, Hanna dom mörkbruna och Vendela dom svarta! Kommer nog se lite kul ut när vi kommer på rad, alla i Uggs med i olika färger! ;D
Synd att Uggs är så himla dyra, men det är ju bra kvalitée. Köp ALDRIG fejk-uggs! Vendelas storasyster köpte fejk, men dom gick ju sönder efter 2-3 veckor bara.

Skor - Ugg Australia: Classic Tall Chestnut | Parbild
Precis sådana hära vill jag alltså ha när det börjar bli lite kallare. Älskar Uggs, verkar så himla sköna! Enkla, men ändå så snygga. Precis den här modellen och färgen är jag ute efter. 2 649 kr från Brandos.se


Skor - Ugg Australia: K Bailey Button Triplet | Parbild
Den här modellen är också lite cool! Min kompis har liknande och dom är också väldigt fina med knapparna. Men den första modellen är ändå min favorit. 1 949 kr, Brandos.se


BABYSITTING - FOR THE FIRST TIME

Hej på er! Idag har jag gjort en väldigt ovnalig grej (för mig). Jag har suttit barnvakt! Vendela passar en supergullig liten kille på 5 år varje tisdag i 1 ½ timme och idag fick jag vara med! Först trodde jag att den lilla pojken inte alls skulle gilla mig, trodde att det skulle bli typ "Åh nej, nu kommer hon och förstör", för han älskar Vendela verkligen, så jag skulle känna mig så taskig om jag skulle komma mitt i allt och förstöra det roliga. Men så blev det inte! Han gillade mig faktiskt ganska mycket tror jag :) Vi hade jättekul, han var så gullig och snäll så! Han är "Star wars lego och tv-spels-fan"-typen, så vi snackade ganska mycket om Super Mario. Haha, det var kul att se hur intresserad han var!
Vi hämtade honom på dagis först och då pratade han ganska mycket. När vi kom hem fick han en bulle för han fick ingen igår! "Vad hemskt!" var min kommentar, haha. Sedan fortsatte vi på den nyttiga fronten och bakade chokladbollar som vi åt framför Scooby-Doo 2! Han hade jättekul, liksom vi och chokladbollarna var riktigt goda! När hans mammma kom ville han inte gå därifrån ;)

Har funderat lite på det där med barn på senaste tiden. Visst, det är ju lite tidigt att tänka på det nu, men det är ändå lite kul att leka med tanken. Just nu är jag inte alls sugen på att skaffa barn i framtiden. Visst, jag älskar barn, men det känns som om dom tar upp tiden på nåt sätt... Jag vet, nu tänker ni säkert "Vilken hemsk människa, barn förbättrar ju livet!", men det känns ändå som om barn inte skulle ge mig så mycket. Det är lite sårt och förklara...
Idag t ex, medan jag stod och väntade på att Vendela skulle hämta Rufus uanför dagiset, så kollade jag på två mammor med sina barn. Först tänkte jag: "Nejmen det är klart jag kommer skaffa barn! Titta så mysigt det verkar!" Men efter typ två minuter så så hade jag ändrat min uppfattning om barn totalt: "Nejmen usch vad jobbigt det verkar. Dom begränsar ju bara livet!" 
Men, jag kommer ju så småningom ändra mig. Det vet t.o.m. jag! Fast just nu känns det mer som om jag kommer leva med en sambo och en hund vid 40 bast, haha! MEN: om jag får en tjej ska jag nog döpa henne till Cecilia. Tycker det är ett så himla fint namn. Visst? Fast det får jag nog diskutera då ;)



 
                                                                                          Min framtid? Ersättning av barn? 


KANELBULLENS DAG

Idag var det ju Kanelbullens dag! Bästa dagen ju (förutom semeldagen då)! Den som kom på dessa dagar (semeldagen, kanelbullens dag osv) var ju ett riktigt geni! "Jag vet, vi kommer på en dag då man ska äta bullar". Helt genialiskt! Såidag var det bullar som gällde. Efter skolan åkte jag & V hem till henne och på vägen köpte vi varsin kanelbulle :) Haha, sedan när vi kom hem så sa Vendelas mamma att dom hade fått jättemycket bullar över, så vi fick varsin till! Självklart så sa vi inte att vi hade ätit bulle innan, annars kanske vi inte hade fått en till, hihi.
Gjorde samma sak idag: när jag kom hem så sa jag lätt förvånad/glad: "Nejmen juste! Det är ju kanelbullens dag idag! Har ni köpt?" och då fick mamma ett sms från pappa där det stod att han hade köpt :)
Tre bullar på en dag, det är inget man får så ofta! Haha..

Så nu sitter jag här och trycker i mig min tredje bulle, efter att ha ätit en stor portionmat. Puh, skulle ha tagit den innan.. Sitter och smått spyr. Nej, skämta men jag är väääldigt mätt iaf.

Nu ska jag gå och lägga mig. Visst är det jobbigt med föräldrar som tjatar och tjatar och tjatar på att man ska gå och lägga sig? Visst, tånårsdottern är framme, men faktiskt: Jag VILL INTE gå och lägga mig sent - tvärtom, jag vill få absolut minst 9 timmar sömn varje natt. Så jag försöker gå och lägga mig i tid och det INGEN SOM HELST NYTTA att två föräldrar tjafsar på en. Då blir man ju bara stressad och gör allt jätteslarvigt och blablabla!

Så nu ska jag slänga i mig bullen och sedan krypa till kojs (hahaha, vem kom på det där uttrycket?? Skitkul ju :D)





Hihi, känner mig lite töntig som posar med en bulle i handen.. men vad ska man annars göra?? ;)


WONDERFUL DAY!

Hejhej!

Idag blev alla i vår klass överlyckliga. Vi har nämligen en HEMSK handledare/slöjdlärare, som är HEMSK! Han babblar hela tiden om ingenting så ingen orkar lyssna, han förstör ALLA grejer i slöjden, säger att han ska hjälpa en fast man får hjälp en halvtimme efter att han sagt det och är så himla irriterande.1
Och idag fick vi veta det bästa som har hänt på länge: Han ska inte vara vår handledare längre!!!!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :D Ni förstår inte hur glada vi blev, vi gick ut och skrek så högt vi kunde som riktiga tjejer, haha. Men så skönt. Och vet ni vem vi ska få istället? Vår matte-och NO-lärare som ÄGER! Han är så himla bra, favoriserar inte, förstår sig på elever och skämtar och skrattar mycket. Han har fått mig att tycka att NO är kul. Faktiskt, det är otroligt, haha. Så vi kommer att ha honom på utveckligssamtalen och allting! Vi ska bara ha den där jobbiga läraren i träslöjd. Jaaaa.

Så jag har haft en väldigt bra dag idag! Hur har eran varit?

Ska skriva ett inlägg till, sedan ska jag byta om. Pussar! ♥


Just det, undrar bara en grej:

Vad tycker ni är snyggast:

 

Utan kofta...

ELLER:



... MED kofta! :) Hade utan kofta idag, tyckte det var snyggast, det blev så mycket annars!





Sjalen virad ett varv runt halsen...

ELLER:



... sjalen snurrad FLERA varv runt halsen! Jag tycker verkligen det första alternativet så det hade jag idag. Tycker att det händer nåt mer med outfiten om den hänger ner över linnet lite.

Be honest! ;) What do you think?

Måste verkligen byta om nu. Puss!






HEMSK NATT

Godmorgon allihopa!

Hoppas att ni har sovit gott, för det har verkligen inte jag. Låg och blundade och försökte sova i två timmar tror jag, innan jag tände lampan och läste. Lyssnade lite på musik sedan, men det var himla länge jag låg vaken och tände och släckte lampan. Det var för varmt hela tiden, men självklart så frös jag sjukt mycket på morgonen.
Så, ingen bra start på dagen. Och förresten, som om inte det var nog - det fanns inga flingor! Det är ju hemskt! Det fanns inte heller russin eller kanel (jättegott till yogurt. Så vad får man göra: äta REN youghurt. Ingenting till. Hur gott? Förskräckligt ;)

Nu har jag lite småbrådis, men vi hörs som vanligt efter skolan. Puss & kram! ♥




Såhär ser jag ut idag :)

HA EN FIN KVÄLL

Gud så skönt det var med mini-spa! Så avkopplande, precis vad jag behövde. Håret och resten av kroppen är riktigt fräsch nu, himla skönt. Hoppade över att äta middagen med familjen, me jag orkade verkligen inte kliva ut duschen. Det är väl bland den bästa känslan som finns, när man är riktigt trött och bara koncentrerar sig på det varma vattnet som nästan bränner på kroppen... Nice ;)

Ska faktiskt gå och sova snart, är riktigt trött. Vi sov ju bara 7 timmar inatt för att Hannah tvingade upp mig & V ur sängen. Tidspessimist, haha! Och sedan skulle jag spela match också.. Inte blev man uppiggad av resultatet heller! 

Ville bara säga godnatt och önska er en fin kväll. Vi hörs imorrn, kaaaaanske bloggar jag innan jag sticker till skolan.

Stora godnatt-kramar //Sara ♥





Mitt nytvättade, fräscha hår! ;)

En av bilderna gick inte att ladda upp... konstigt. Äsch, ni får en iaf :)


MINI-SPA-TIME!

Kom hem från matchen för ett tag sedan. Har ätit yoghurt med flIngor och några chokladbitar. Som tröstmat, hehe. Vi förlora matchen idag IGEN med 1-0. Baaaaaaaaaaaajs, vi var så nära på att vinna! Och jag var verkligen jättedålig.. Träffade iaf en tjej som spelade i vårt lag förut, hade inte träffat henne på jättelänge! En annan tjej i vårt lag som har skadat sig kom för att titta på. Henne hade jag inte heller sett på ett tag, så det var kul att få träffa henne också! :)

Nu ska jag ha avkoppling. Ska duscha + tvätta håret + hårinpackning. Ansiktsmask, fixa naglarna, Boby Butter från Boby shop... Sedan blir det läxor. Skola imorrn! :(

Vi hörs innan jag går och lägger mig. Kramar ♥

Btw: Någon mer som tycker att Greek är ett sjukt bra program? Tittade första gången på det för någon vecka sedan och har verkligen fastnat för det! Skitkul ju! :D



HÄRLIG KVÄLL IGÅR

Hejhej på er!

Jag och tjejerna hade en jätterolig kväll igår! Vi fick en jättegod middag som Vendelas mamma lagade. Åååh så gott det var! Kyckling med potatis och en supergod sås till. Mums! Blev proppmätt... Ändå orkade vi trycka i oss massa godis under kvällen, hihi ;)
Vi tittade på film till 12 ungefär och då skulle Hannahs och Vendelas kompis Petra (hon är ju min kompis också såklart, men hon känner dom från början) ta taxi hem. Men den kom aldrig! Eller jo, efter 50 minuter! Vi stod utanför V: s hus jättelänge och det var riktigt kallt! Men när taxin kom så såg den lilla chaffisen jätteblyg ut, som om han hade skuldkänslor och sa försiktigt: Haa-aallå... och försökte le så gott det gick. Tyckte lite synd om honom, med fyra tonårstjejer stå och stirra surt på honom, haha!

Jag, Hannah och Vendela somnade till slut iaf. Vi somnade till Wall-E. Hade aldrig sett den förut, men jag kollade i typ fem minuter innan jag somnade. Wall-E är ju så himla söt! Hans ögon är ju så gulliga.. Men faktiskt, det får man ju erkänna! ;)
Innan kollade vi som sagt på en annan film, "Waterworld". Den handlade om världen i framtiden, att allt var hav. Inget land fanns och så fanns det en mutant som var hälften man och hälften fisk som hade en båt och.. ja det var massa grejer! Bra var den iaf :) Vi satt och typ: "KOM IGEN NU, GODA SIDAN!!!" HAHA, DÄR FICK DU DIN DIKTATOR!!!" Eller ja, det var väl så jag var...

Imorse gjorde vi brunch, för Hannah skulle på gympaträning ganska tidigt. Vi gick upp halv 9! Hannah, som är en riktig tidspessimist, försökte dra upp mig och V ur sängen. Hon lyckades efter 20 minuter, haha. Sedan gjorde vi pannkakor! Dom blev riktigt goda! Vendela har alltid i en massa vaniljsocker, så det blir jättegott! Idag hade vi i två teskedar tror jag.. Men prova det nästa gång - vaniljsocker i pannkakssmeten! Jättegott :)

Nu ska jag byta om och sedan sticka iväg på match nummer två denna helg! Idag är det DERBY. Scaryy... vi måste vinna. Punkt slut.

Vi hörs efter matchen. Hoppas ni hade en rolig lördagskväll ♥




                                                                                               Just nu



Åååh, jag blir galen på mitt hår!! Har inte tvättat det sedan i torsdags och det är så dj*** fett och äckligt!   
                                                      Det blir mini-spa när jag kommer hem ;D


MYSKVÄLL MED VÄNNER. OCH MATCHEN GICK VÄL... SÅDÄR

Har slukat en bulle och två mackor med smör och salami. Mums! Var så himla hungrig när jag kom hem..

Matchen. Gick. Piss. Dåligt. Förlust. F******n, vi skulle ju vinna idag! Vi tog ledningen, jag gjorde en snygg djupledspassning till en tjej i vårt lag som skjöt in den. "Shit, vi är ju bra!" tänkte jag... tills dom gjorde sitt första mål. Och sitt andra. Och sitt tredje. Och sitt fjärde. Det blev alltså 4-1. Domarn sög, så vi skyller på honom, haha. Vi är ju bra (såklart! ;)), men motståndarna var helt enkelt bättre.
Men det jag älskar med fotbollen - det är vårt lag. Vi är så himla bra! Vi är ALDRIG taskiga mot varandra på nåt sätt, vi säger aldrig saker som "Kom igen nu för fan!" eller "Gud vad du är dålig".
Idag hade vi skitkul i omklädningrummet, vi flumma och höll på. Och efter matchen så var jag ganska sur, men Emma piggade upp mig och bar mig på ryggen bort till omklädningrummet igen. Det var skönt, jag var heeeelt slut efter matchen. Då tyckte jag Emma var jättesnäll... Innan hon tog mina nycklar, låste upp min cykel och cyklade iväg så att jag inte fick tag i den på en kvart. Emma kan vara så himla schyst ibland, men ibland så är hon SÅ HIMLA IRRITERANDE SÅ MAN BARA VILL SLÅ TILL HENNE!! Hahahahhahahaha, vi har så  roligt ihop, som ni hör ;)

Jag sticker iväg till Vendela nu. Vi hörs imorrn! Ha en mysig lördagskväll ♥




TILL MATCHEN!

Nu sticker jag iväg för att spela match! Vi hörs när jag kommer hem, innan jag sticker hem till Vendela.

Ha en bra dag! Pussar & kramar // SARA♥





Vi ska byta om på plats, så nu har jag på mig myskläder! En slapp Abercrombie & Ftich T-shirt och mina Ramundbergetmjukisbyxor :) 

SLEEP OVER

Har precis ätit frukost (jag vet, liiiite sent, hehe) och nu sitter jag kvar vid köksbordet och lyssnar på låtarna Adam spelar. Somnade halv två igår, så jag gick upp typ 20 i tolv, haha. Men nu är jag ganska pigg iaf!

Idag är det match! Vi ska möta ett jättebra lag, så det blir tufft. Men va fen, vi är ju bäst! Vi MÅSTE VERKLIGEN VINNA NU, det kändes som ett tag sedan.. Så idag ska vi ge gärnet! Kicka some ass!! ;)

Mamma och pappa är inte hemma just nu, dom har stuckit iväg på en liten vandringsresa och kommer hem på eftermiddagen imorrn. Så Adam och jag är ensamma hemma! Adam ska ha några polare (haha, brukar aldrig använda ordet "polare"!) här, typ fira hans födelsedag. Så jag har blivit utvisad huset, hehe..
Nej då, men jagska tillbringa kvällen  med vänner! Efter min match ska jag till Vendela och ha myskväll med hon, Hannah och deras kompis! Vi ska titta på film och äta middag, mysigt! :) Jag och Hannah ska sova över där också. Trodde att det skulle bli av igår, men jag hade missuppfatat lite ;) så det blir ikväll. Så skön och kul det ska bli, att bara ta det lugnt, skratta och ha kul med vänner. Finns det något bättre? Tyvärr så kunde inte Hanna vara med, hon är i Paris och hälsar på sina kompisar. Men hon kommer hem imorrn, så vi ses iaf i skolan!

Nu ska jag gå upp och borsta tänderna och så. Vi hörs innan jag sticker iväg! ♥

Hade ni en kul friday night igår då?? :D




Vi fyra (Hanna, jag, Vendela och Hannah) för några veckor sedan. Älskar er! <3

Utkast: Okt. 1, 2010

Tänkte gå och lägga mig nu. Säger förlåt än en gång för att jag har varit så tråkig i bloggen... men man kan ju inte vara glad och på topp hela tiden! Eller hur? Den här veckan har varit... annorlunda, jag har känt mig lite konstig. Och det händer ju. Men nästa vecka kommer jag lova roligare inlägg, och fler inlägg! LOVAR! ;)

Det var iaf skönt att hälsa på farfar förut. Var så glad över att se honom! När han log blev jag alldeles överlycklig, det var nästan så att glädjetårarna kom fram. Han är så himla svag nu och är trött hela tiden, så när han är glad blir jag glad. Vi ska nog hälsa på honom en gång till denna helg. 

Försöker leta efter nån fin liten bild att lägga upp. Asså guuuuud vad jag vill lägga upp bilder på mitt ansikte!! Vll så himla mycket göra det, men jag får inte för mina föräldrar. Vet att det egentligen inte är så bra, men vill ändå... Bloggen skulle ju bli så mycket roligare!

Säger godnatt med några bilder som jag hittade!! DRIVBILDER såklart ;) tog dessa för några veckor sedan. Hahaha, snygga va?? Tycker det är extra snyggt att linnet har åkt upp... särskilt med jeansleggings till! Haha..







Här ser ni ett typiskt exempel på en blivande modell. Tyra Banks, släng dig i väggen! Americas Next Top Model - HERE I COME!!


FARFAR

Hej igen! Sitter och kollar på Kenza & Tyra show! Haha, det är ju skitkul! Missade premiären igår, så jag tittar nu ist. Om en timme ca ska vi hälsa på farfar. Han har blivit inlagd på sjukhem nu... det känns piss, men ja hoppas att han orkar med att vi är där :)

Efter skolan skjutsade jag Vendela till busshållplatsen och köpte en vaniljbulle till henne, var skyldig henne pengar, hehe. Och då hände en sjuk grej!

Bullen kostade 9 kr och jag hade bara en hundralapp. Då fick jag tillbaka två 50-öringar i mynt, istället för en krona. Tyckte liksom DET var lite konstigt.. men sedan, när Vendela hade åkt, så skulle jag tillbaka till affären och köpa tuggummi. Tuggummipaketet kostade 19.50 :-. Men då säger kassa-tjejen: 50-öringar används ju inte längre, så tuggummina kostar 20 kronor då. Man ba what?! För 5 MINUTER sedan hade jag fått tillbaka två 50-öringar... var nära på att gå tillbaka och fråga om det. Visst låter det sjukt?

Nu ska jag fortsätta titta på showen och sedan blir det take-away. Sushi!! Fast jag äter bara laxbitar, tycker inget annat är gott, haha! 10 lax beställer jag alltid, hihi. Men laxbitarna är ju klart godast! Jag, H & V tycker at vi ska bilda Team Lax och Team Rullar (Hanna tycker rullarna är godast)! Mycket bättre än team Edward och Jacob ;)

Vi hörs ikväll! ♥



YUMMIE!! Det var 10 st från början, men glupsk som jag är så slukade jag tre st på en gång, haha. Pappa blev nästan arg på mig: Du måste äta lågsammare!! Haha...  Men det är ju det som är njutningen! Jag är typ tvärtom mot alla andra, hehe.. ;)

GOT TO GO!

Hej! Har gaaaalet bråttom, så jag säger godmorgon och hej då nu.

Ha en bra dag! ♥







RSS 2.0