Mår inte så bra

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har inte haft tid. När jag, H & V kom hem var vi tvungna att plugga ihjäl oss inför svenskaprovet imorrn.
Men det var inte allt. Jag mår lite dåligt just nu. Min farfar har varit sjuk i cancer i många år och nu har den spridit sig. Han orkar nästan ingenting och ska kanske läggas in på sjukhus imorrn. Vi vet inte om han är döende, men när pappa berättade idag så grät jag väldigt mycket. Vendela och mina fina vänner fick mig på bättre humör, men ni kan ju förstå hur jag känner just nu. Hemskt. Vi ska hälsa på farmor och farfar imorrn i alla fall.
Egentligen brukar jag inte berätta sånt här där alla kan se det, men jag kände att jag verkligen behövde skriva av mig.

Nu blev det ett lite deppande inlägg här, men jag orkar verkligen inte med bloggen nu, och det hoppas jag att ni kan förstå.

Imorrn blir det dock mer bloggning, det kan jag lova ;) Bloggar på morgonen och efter skolan :) Efter farmor och farfar ska kanske jag, Vendela och Hannah ha myskväll! Det är det jag behöver: vänner och avkoppling, så att jag kan muntras upp lite.

Så nu säger jag godnatt och jag hoppas verkligen att ni har haft en bra dag. Menar det verkligen ♥

DAGENS OUTFIT + TILL SKOLAN!!

Nu bär det av till skolan. Vi hörs i eftermiddag! Är himla stressad, låg kvar liiiiite för länge i sängen, och var liiiiiite för slö nu på morgonen. Han kommer bli suuuur... Äsch, jag hinner nog!

Här är det jag har på mig idag!




Har på mig baseballjacka f rån Gina, shorts från bikbok, linne från H&M, ribbade strumpbyxor från Åhléns och ett halsband som jag köpte i Barcelona för några år sedan.



Gulliga rosettörhängen från H&M



Idag är frisyren snedtofs!

Puss på er, ha en fin dag ♥

SWEET DREAMS!

Ska gå och lägga mig snart. Börjar nio imorrn, så jag kan vara uppe lite till. Förlåt, men just nu har jag ingen aning om vad jag ska blogga om... och tur är väl det, förjag hinner inte heller. För inatt ska jag sova ordentligt så att jag är pigg och glad imorrn! Bästa sättet att börja dagen på!

Så nu säger jag väl godnatt och hoppas att ni har haft en bra dag! Vi hörs imorrn, idg var det inte så bra med bloggning... men det blir det nog imorrn! Ska försöka blogga på morgonen, men vi får se om jag hinner.

Pussar och kramar //Sara ♥




En bild på mig från i somras


SPEGELTAK

Hemma hos mig har vi något väldigt underhållande: ett spegeltak! Jag, H och V brukar alltid ligga på golvet och titta upp i speglarna, ta bilder! Haha, vi ääälskar dom bilderna! Det är ju så himla kul! Så, nu vet ni vad vi brukar göra på fritiden...


        

        

        
                          
                                                                               Bilderna tog vi igår
Hahahahahaha. Snyggingar, vi vet ;)

Hinner inte lägga upp fler bilder, måste byta om till träningen! Vi hörs när jag kommer hem ♥


MINIVÄSKA - ME LIKE!

Hanna, Hannah och Vendela är hemma hos mig! Vi spelar kort, fast vi egentligen borde studera ;) Vi ska börja med det snart. Vi spelar "slav och president" och äter jäättegoda flingor! :D Nej, nu ska vi plugga, haha.

Asså jag blev öööverlycklig när vi kom hem! Vi har haft städare här idag - vi har nya städare... hade inte hört nånting om det - och dom har plockat undan i mitt rum! Jaaaaaa! Dom hade t.o.m. vikt ihop mina mjukisbyxor som jag hade slängt på min soffa (som jag typ gör med alla mina kläder nu för tiden, haha!). Mina gudinnor! Haha...

Och idag blev jag typ öööverlycklig: vår sista lektion - svenska!! - var INSTÄLLD! Vi ba: JAAAAAAAAAAA!!!!
Då kände jag mig som en riktig tjej verkligen - Vendela och jag skrek som in i helvete, haha!! Alla killar höll för öronen, hihi. Och en kille i vår parallellklass filmade det! Och han fick med när jag och V gjorde våran "egna klappramsa". Han har lovat att han ska skicka den till mig imorrn, måse ha den! Det såg så himla kul ut, haha... 

Bloggar mer när jag är klar med mina läxor. Så länge visar jag upp en liten väska från H&M. Förut tyckte jag att det var jätteonödigt med sådana här små väskor, men på senate tiden har jag börjat tycka att det vore ganska skönt! Om man bara ska ha med sig en mobil, plånbok och nycklar t ex så är det ju jobbigt att släpa med sig en stor väska. Så nånting åt det här hållet vill jag ha! 79:50 spänn för denna - BILLIGT! Kanske ingen jättekvalitée, men ändå ;)
                                    

Vi hörs sedan. Puss på er! ♥


MIDDAG A LA SYSKON

Nu ska jag egentligen ligga och sova, men jag har varit uppe alldeles för mycket. Fick värsta gåtutbrotet idag, får det ibland när jag lägger höga krav på mig själv. Bara för att jag inte har gjort några läxor idag (förutom lite matte) när jag verkligen behöver och sitter och spelar Robot Unicorn Attack (haha!) ist. Det låter ganska sjukt va? Men samtidigt inte... det är bara fakta för mig. Känner ni igen er? Att man ibland bara kan få värsta utbrottet för typ ingenting? Tyvärr har det börjat hända oftare för mig... men jag är på bättringsvägen iaf!

Nu lämnar vi det. Maten blev... till slut god! Jag skulle göra pasta och jag var lite småstressad, så en bit av spaghettin blev överkokta och andra blev håra som pinnar. För att: jag inte hade petat ner alla ordentligt i kastrullen, haha! Klantarsel ;) vi fick göra ny, men sedan blev det gott!
Fast jag ska nog inte satsa på kock iaf, den saken är säker!




 


Amatören leker proffs eller vad?? ;D

FRIDA

Tja!

Hanna är här nu, vi gör läxor :( Baaaaaaaaaaaajstråkigt. Menmen, måste göras...

Idag har jag ingen träning. Ganska skönt faktiskt, känner mig lite smådålig... konstigt trött liksom, ni fattar. Det är nog för att det var så himla kallt idag! Det var soligt också, men det blåste så himla mycket! I skuggan kändes det som -10 grader.. Frös som in i helvete, så när jag kom hem åkte stora tjocktröjan på :)

Och nu, äntligen, har min Frida-tidning kommit! Hade börjat fundera på om vi verkligen hade skickat in prenumerationsanmälan, men idag kom den som sagt! Blev skitglad, haha. Frida är faktiskt en grym tidning, allt från skvaller till pep-talks (t. ex. hur du stärker ditt självförtroende osv). ÄÄlskar modesidorna, det är dom jag alltid bläddrar fram till först! Absolut det bästa ;)
Tyckte hårdiademet som man fick med var lite... ja. Passar verkligen inte i diadem, så det kommer jag väl slänga, haha.

Någon som läser Frida? Vad tycker ni?



O-M-G! Hårband och allt!




Nej, nu ska jag fortsätta med läxorna och sedan ska jag och Adam fixa middag. Spaghetti och köttfärssås ikväll!

 Vi hörs senare ikväll ♥ 

I´M OFF NOW

Gomorgon! Eller ja, "god" morgon är det ju inte riktigt... elr det var iaf inte det förut! Jag sov jättelite intt, typ 8 timmmar, så jag såg ut som en riktig zombie när jag vaknade. Det gör jag iofs alltid, men idag var jag en suprzombie verkligen. Såg hemsk ut...

Men nu är jag pigg och glad! Och har lite småbråttom, så jag lägger up dagens outfit och en liten slängkyss!

Ha en bra dag! Puss o kram //SARA ♥





DAGENS "ENKLA" OUTFIT



Idag har jag haft på mig en skjorta från Banana Republic (köpt i USA) och ljusa jeans från Ginatricot.



Två flätade armband, ett köpt på en liten butik som heter Pondus (det bruna) och det andra fick jag från en Frida-tidning.

Nu ska jag sova (guuud så skönt! Är helt slut...).

Puss på er, vi hörs imorgon innan jag sticker till skolan! ♥

MONKI-LINNEN DEL 2

Hemms från träningen! Nu ska jag fortsätta att visa upp alla linnen som jag hittade på Monki:




Inte mitt favorit, men det var lite annorlunda. Om det hade varit lite kortare hade jag gillat det mer. 150 kr.



Det här linnet tyckte jag inte var så jättesnyggt egentligen, MEN om man tittar på baksidan...



... så förstår ni nog vad jag menar: Så sjukt snygg rygg! (Haha, älskar att säga snygg rygg.. rim liksom ;)) Håller ni med? Det här var inte så snygg färg, men det fanns i vitt och grått också.

Så, det var det! Förlåt för så himla dåliga bilder, men det gick inte att kopiera bilder från Monkis hemsida, så jag fick ta bilder på datan med kameran.. Bara så ni vet ;)

Det kommer ett inlägg till sedan ska jag sova!


UTE EFTER ETT SNYGGT LINNE? GÅ TILL MONKI!

Ja, rubriken säger det mesta. När jag och Hanna var inne på Monki i söndags tittade jag och såg alla suuuupersnygga linnen som finns där! Kolla bara:



Så enkel men så snyggt! Min favorit :) 150 kr



100 kr



Samma här, 100 kr. Älskar mönstret! Skulle vara riktigt snyggt till jeans...



Spets var det här! 150 kr

Hinner inte lägga upp resten, men dom lägger jag upp efter träningen! Då får ni också se dagens outfit ;)

Men visst var dom snygga? Hittade ni någon som ni gillar? Gillar skarpt 1:an, och 3:an!
Vilken är eran favorit?


ROBOT UNICORN ATTACK

Hej allihopa!

Hahaha, har ni hört talas om Robot Unicorn Attack? Det är ett spel på internet som är så himla kul! Beroendeframkallande. Det var Hanna som tipsade mig, för hennes storasyster körde och  början tänkte jag: "Ååh, ett av Hannas 'roliga' spel igen... yeeho." MEN när jag spelade det så blev jag helt galen! Typ "NEEEEEEJ!! FAN VAD LITE POÄNG, MÅSTE SLÅ MITT REKOOOOOORD IGEN!!!!!!"
Inte för att skryta, men jag är faktiskt ganska bra ;) men faktiskt, mitt rekord är 128 000! Hahaha, nu tänker ni säkert att jag är en konstig datanörd, men det är jag faktiskt inte! Har lärt mig att behärska mig... och idag var jag faktiskt jätteduktig, hjälpte Adam att komma 1:a på highscoren på Facebook! Hur snäll syster?? ;)



Djupt koncentrerad...



... F*N BARA 30 000!!!!!!! DJ**** *** ****



Gud vad kul det här e... ;)

Men shit! Titta på min tumme! Ser ju helt cp ut! Fast min tumme är lite konstig, haha! Så tro inte att jag är missbildad, stämmer inte (faktiskt) haha! ;) Så ni vet ni det...

Nu blir det lite plugg - svenskaprov på fredag! Ordklasser.. jaaaaa. - och sedan ska jag byta om till träningen.

Haft en bra dag? ♥

TILL SKOLAN

Gormorgon på er! Även fast jag gick och la mig i tid igår så är jag ganska trött. Kunde inte somna... Tråkigt, men jag är inte sur och grinig för det, idag ska det bli en bra dag! Även om vädret är piss, men det blir nog bättre snart...

Måste gå nu, puss på er! ♥

(Här skulle det ha varit bilder, men jag kommer för sent om jag börjar ladda upp nu. Puss!) 

GODNATT PÅ ER! <3

Det var en tjej som undrade: vilken kändis skulle du vilja vara?

Sv:
Vääääldigt svår fråga att svara på. Det finns så himla många! Men jag skulle nog vilja vara kanske nån skådespelare? Det vekar kul! Och dom tjänar mycket, hehe ;) kanske Hayden Penetierre? Kan egentligen inte så mycket om henne, men hon är så himla söt och verkar jättesnäll, samtidigt som hon är ganska rik. Så nånting åt det hållet...
Vilken kändis skulle ni vilja vara?

Nu ska jag faktiskt gå och sova. Börjar kvart över åtta imorrn, behöver sova lite... 

Hoppas ni har haft en bra dag! Stora godnatt-kramar //SARA ♥  




Idag har jag haf på mig en jeansskjorta och jeansleggings från Ginatricot. Tänkte att det kunde vara lite kul att blanda jeans i olika färger och det blev ju himla snyggt! Vad tycker ni? :)
Skärpet är köpt i USA på Armani Exchange.

VAMPYRER SUGER

Hemma från bion! Elr ja, kom hem för ett tag sedan. Har bara tittat på TV invirad i en tjock filt. Mys! Är helt slut efter den här veckan, så ikväll ska jag lägga mig tidigt. Den kommande veckan ska bli grym har jag bestämt!

Filmen var ju sjukt bra! Hanna och jag satt och skrattade hela filmen - jag skojar inte. Vi asgarvade så det hördes i hela salen, men brydde oss inte det minsta! Hahahahahaha, en grej som var så kul var att namnen var precis som i Twilight-sagan, bara att dom  hade lagt till en bokstav. T ex Eric hette "Derric", Aro hette "Daro" osv. Hahaha! Ska inte berätta så mycket för er som vill se den - men jag kan säga att ni måste se den! Galet bra film, rekommenderar, rekommenderar!! ;)

Efter filmen gick vi runt en snabbis i butikerna, bl.a. Monki! Dom har så himla snygga grejer där! Annorlunda, men jag hittar alltid nåt jag vill ha där. Idag t ex var jag nära på att köpa ett assnyggt linne, men jag tänkte att jag måste börja behärska mig när det gäller shopping. Så det blev inget... 

Hade tänkt visa bilden här, men den funkar inte att visa, blir bara en ram och ett kryss. Synd, det var så himla snyggt!

Lite bilder från dagen:



Nej förresten, jag hae inte alls tänkt köpa det där linnet. Hanna och jag funderade på att köpa dom här mössorna! Tyvärr hade vi inte råd... ;) Vad tycks? ;D



Men ärligt, vi var faktiskt lite tveksamma! Inte för att domvar så snygga direkt (haha), men så himla stora och sköna! Och visst skulle det se lite kul ut om vi kom till skolan med sådana likadana mössor? ;D

Nu är maten klar. Got to go, vi hörs innan jag släcker lampan! ♥


BIO

Nu sticker jag iväg och möter upp Hanna. Vi ska gå på bio! Det blir Vampire sucks! Även om många säger att den är ganska dålig, så måste jag se den. Någon som har sett den? Vad tycker ni?

Det blir ett väldigtkort inlägg för filmen börjar om ca 30 min. Gotta hurry!

Ha en gym dag! Vi hörs efter bion ♥






Just nu :)

MÄRTA

Somnade ca halv ett igår, så jag sov som en stock fram till nio. Låg kvar och slumrade till halv 11. Så skönt! Så är det alltid! Att jag vaknar för tidigt och då är jag så trött att jag ligger kvar och bara blundar för att jag inte orkar något annat. När jag har legat där ett tag så att jag är pigg nog, så går jag upp.
Hanna är precis tvärtom! Hon vaknar när hon ska (och det brukar vara vid typ 8...) och studsar upp, pigg och glad. När jag sover över hos henne så blir det oftast så att jag vaknar runt 11, sedan kommer Hanna och då frågar jag "har du varit vaken länge?". Då svarar hon: "Ja, jag vaknade vid nio ungefär, så jag har ätit frukost!" Hahaha! Och senare samma dag så gnäller hon ofta över att hon är trött. Inte på ett jobbigt sätt då! Hahah, så gullig ;)

Det var kul igår iaf! Och nu tänkte jag berätta lite mer om deras hund!

Jag träffade Märta första gågen i somras. Då var hon 8 veckor gammal och hur liten och söt som helst. Men framför allt, så var hon GALET SPATTIG! Hon sprang runt och flämtade och hängde med tungan,  studsade runt, fram och tillbaka och nafsade: WILD AND CRAZY!
Det roliga är att hon precis likadan som i somras! Självklart har hon ju växt - iaf magen, haha! En liten tjockis har hon blivit! Nej skoja, men mullig är hon - men det är såå gulligt ju! Älskar tjocka hundar - och katter. Härliga djur... Alltid när jag ser en supersöt hund så tänker jag direkt: "Åååååh vad jag vill skaffa hund! Mamma? Pappa?" typ, men när jag kommer hem så ändras det i huvudet: "Neeeej, fy vad jobbigt. Gå ut kl 7 på morgonen.. inget för mig." Och det är väl bra det, för jag skulle aldrig orka ha hund, även om jag älskar dom! Men det blir nog för mycket...

Här e bilder från i somras - och nu - på lilla Märta :)








Och så den sötaste bilden:



Så dj***** söt!!! Håller ni med? :D

Och från igår, ett par månader senare...



Fick liten puckelryggsvarning på den där bilden, men so what...



Okej, inte så gulliga bilder senaste, men hon var mycket gulligare IRL såklart! Hon var exakt likadan, bara lite rundare som sagt. Underbar hund! :)

Nu ska jag ringa nån så får jag se vad jag gör av den här dagen.

Puss på er! ♥


KUSINERNA HÄR!

Hejsan! Jag är ju för glömsk! Hade helt glömt bort att vi skulle ha gäster! Våra kusiner är här för att fira Adam. Och deras superdupersnuttinuttiga hund är här! Dom har en liten mops, som heter Märta! Haha, namnet är lite.. ja. Men gulligt ändå :) Ska berätta lite mer om henne imorrn, då visar jag bilder på henne också! Från när hon var 8 veckor till nuvarande form ;) Missa inte! Haha..

Mamma blev lite arg förut, hehe. Jag är en sådan person som kan stänga in mig i badrummet i timtal. Idag så tog jag ett bad och låg där ett bra tag. Sedan skulle jag tvätta håret och grejer, så jag var nog inne där i två timmar elr nåt. Och jag hade ju helt glömt bort att våra kusiner skulle komma! Så mamma bankade på dörren för att hon ville in och fixa sig. Jag fattade ju ingenting! Sedan fattade jag... 

Hahaha, jag är så himla klantig! Jag sa till min kusin (han är två år yngre än jag, alltså 11) att jag kunde skriva min mailadress och mitt lösenord jättesnabbt. Och så gjorde jag det och skrev mitt lösenord!! Haha, pundhuvud! Då skrattade han, men lovade att han minsann inte skulle logga in på in facebook ;)

Nej, ska inte sitta och blogga mer, ska inte vara så osocial. Tänkte bara visa min "uppklädningsoutfit" och sedan fortsätta att titta på matchen med dom andra. Barca - Bilbao! Är jättestort FC Barcelona-fan, så denna matchen vill jag inte missa!

Önskar er en fortsatt bra kväll! Kram♥



Har på mig en svart, hög kjol med hög midja och en topp med en söt liten bröstficka från Ginatricot.






Mitt fina halsband är på - har dock glömt bort vart jag köpt det...




Mitt älskade Thomas Sabo-armband med berlockerna är på :)



Avslutar med en slängkyssbild! ♥

BILDER FRÅN IGÅR

Här är bilder från igår! Man fick tyvärr inte ta bilder under föreställningen, men det blev lite ändå :)

Hade det jättekul igår iaf! Jag och familjen var som sagt ute och firade Adam inne i stan. Vi äta middag i tre timmar (!) och sedan kom Joe Labero dit! Så vi satt vid vårat restaurangbord och njöt av showen.
Maten var fantastisk! Vi "lyxade till det lite", så det blev både förrätt, varmrätt och efterrätt! Först en bruchetta med parmaskinka och mozzarella, gaaalet god!! Efter det en supergod risotto (och jag fick smaka lite kött av mamma och pappa, också himla gott) och till sist en vit choklad-pannacotta med bär!

Ang Joe... ärligt talat så var han itne så bra som jag hade trott. Vissa grejer såg man liksom hur han gjorde... Det kändes så enkelt på nåt vis. Såklart var ju vissa trick helt outstanding som man inte fattade nånting av! Så han var ju inte dålig, hade bara haft lite för höga förväntningar.




                                                                                Jag och pappa :)



                                                                                Min varmrätt!



                                                                             ... och efterrätt!



ÄLSKAR min hårspray från Bobby´s! Frisyren håller länge utan att klibba och håret ser fortfarande fint ut. Hade härliga vågor i håret igår. Tycker jag fick till frillan ganska bra faktiskt! Vad tycker ni?



                                                 Mitt fräcka halsband från Lindex var som pricken över i.



Mamma och pappa drack vin, medan jag fick nöja mig med EN YNKA APELSINJUICE! Haha, skoja bara ;)



                                    And there he is! Lady´s and gentlemen, JOE LABERO!

 

                                                                                   Utanför...

Badet väntar på mig! Nu ska jag ha en stund för mig själv och bara koppla av. Sedan ska jag träffa Hanna! Hon ska berätta allt om bowlingen för mig ;) vi hade ju bowling med klassen igårkväll, som jag missade. Lite synd... menmen, det kommer nog fler chanser! 

Ha en grym dag (eller ja, det som är kvar av den), trots det trista vädret... 

Pussar och kramar // SARA ♥




ROSETTKJOL

Igårkväll var jag så stressad att jag inte hann blogga om min nya kjol som jag köpte igår! Så det får jag göra nu ist:



Riktigt fin! Liknar inga andra kjolar jag har. Brukar inte vara så mycket för rosetter, men denna blev jag kär i direkt! Hade sett den i en Frida-tidning och då tänkte jag att den ska jag allt köpa nån gång! Tydligen ska det vara mode i höst med Metallic-skimrande plagg, nåt som dom i tidningen nämnde om denna kjol. Bryr mig inte så mycket om mode, men ändå lite kul!
Den sitter dock ganska tight, ingen bra middagskjol, haha. Igår på middagen fick jag spänna upp den (den har en dragkedja där bak) när jag hade ätit för att min mage blev helt uppsvälld av all mat ;D

Matchas snyggast med ett slappt vitt eller svart linne till och ett läckert halsband! Precis så jag hade igårkväll :)

199 kr från H&M.

NÄTSHOPPING

Godmorgon! (Eller god eftermiddag kanske passar bättre..?)

Hade tänkt blogga imorse, men jag hann inte. Mamma och jag skulle lämna in min cykel så att jag kan få en cykelkorg! Ska hämta den på tisdag. Tills dess ska jag få låna mammas cykel... Jippie. Haha, nej men den r så trög när man växlar och sadeln måste vi sänka, den sitter aaalldeles för högt upp! Når knappt ner till tramporna, haha!

Idag ska det en relax-dag. Efter att jag har bloggat klart så ska jag lägga mig i ett varmt bad :) Ska också tvätta håret med inpackning, ansiktsmask, Body Butter... m.m. Ska bli så skönt! Sedan måste jag dock städa mitt rum (det ser helt förjävligt ut kan jag lova!) och så läxor... ligger efter väldigt mycket i matten. 

Idag ska jag också göra nåt som jag faktiskt aldrig har gjort förut: nätshoppa. Ska beställa hem ett gaaalet snyggt armband från Bikbok som jag visade upp för några dagar sedan. Måste ha det! :D Menar detta:



Visade det här i "Dagens vill-ha" för ett tag sedan. Det får inte försvinna! Snart ska det bli mitt ;)

Det kommer nåt inlägg till, sedanblir det bad. 

Hade ni en härlig kväll igår? ♥


JOE LABERO

Det blev en liten shoppingtur! Vi gick runt i många affärer och jag hittade en jättefin kjol!

Tänkte blogga om den men det hinner jag inte, för nu sticker jag och familjen in till stan för att se Joe Labero! Vi ska först äta middag. Det ska bli jättekul!




I SKOLAN

Sitter i skolan nu, vi har SO. Eftersom vi hade provigår så tar vi det ganska lugnt nu. Skönt! Vi tittar på uhr det gick i valet. Det var skitnära att Moderaterna blev det största partiet! Synd att sossarna förstörde allt, haha! Nej, men... är ju blå ;)

Hoppas att ni inte har det lika tråkigt som jag har.. Alla har typ slutat nu. Förutom vi. Men Jag, Hanna, Elsa och Emma ska till Centrum! Elsa och jag insisterar att vi ska till Gina, men Hanna och Emma vägrar! Tänkte att vi skulle rösta och vara lite demokratiska, men sedan kom jag på att det blir ju lite fel, haha! Men dit ska vi iaf, det har jag bestämt. Diktatorn Sara ;)

Nej, nu måste jag koncentrera mig på lektionen. Puss på er! ♥




Medan det börjar bli riktigt kallt och grått i Sverige, drömmer jag mig bort till varma Italien... Vill tillbaka dit!!





FREEEEEEDAG!

Godmorgon på er!

Sitter och äter frukost och lyssnar på "Från och med du" med Oskar Linnros. Älskar den! Så avkopplande.. Vill bara sjunga med hela tiden ;)

Igår efter träningen så tittade jag på TV. Tittar faktiskt inte så mkt på TV, förutom på helgerna. Men det gjorde jag igår och då fastnade jag för CSI Miami! Det var ju skitkul, haha! Har aldrig sett det förut. Kanske inte favoritprogrammet, men det kommer jag fortsätta följa (liiiite iaf!). 

Idag är det fredag! Jaaaa! Som man har längtat. Den här veckan har gått så jäkla snabbt! Kommer ihåg i lågstadiet, då kändes det som ett år fast det var fem dagar. Men från fyran och uppåt har veckorna bara flugit förbi! Sjukt.. Men vad ska man hitta på ikväll då?? Måste nog hänga med nån vän, myskväll kanske! Med film i soffan.. kanske sova över... vi får se! 

Nej, nu ska jag gå upp och fixa mig. Puss på er! Vi hörs i eftermiddag ♥  






                                        ... och såhär sur blev jag när jag förlorade på kort ;(

TODAY´S OUTFIT

Hinner med dagens outfit innan det är das att sova!


              

Randigt linne - Ginatricot
Vita leggings med nitar - BikBok
Svart sjal - köpt i Schweiz
Blå kofta - Ginatricot

Idag körde jag på sailor-färgerna blått och vitt. Matchade linnet med vita leggings och blå kofta. Lekte med tanken på att ta en vit sjal istället för en svart, men det kändes lite vääl övermatchat! Så svart blev bra :) Nitarna på leggingsen tuffar till allt också. En snedtofs passade allra bäst till!
Samma väska som igår, den från Italien :)

Nu måste jag verkligen sova. Hoppas att ni har haft en bra dag! Stora godnatt-kramar // SARA ♥


GRATTIS BRORSAN!

Hej igen! Träningen gick bra, var så himla sugen på att träna! Ibland är de skönt att skippa träningar, men när jag inte tränat på en hel vecka blir jag jätteträningssugen oh känner mig jättetjock! Lite fånigt, men så är det. Så idag var det jättekul! Efter träningen stannade jag och Hanna kvar, i typ 25 minuter och snackade med två tjejer i vårt lag. Hahaha, vi pratade om alla våra sjuka lärare som vi har haft, haha! Det blev mycket skratt :)

Ibland vill jag bara skrika ut: JAG ÄLSKAR MITT LIV!!! Och så känns det nu. Jag har underbara kompisar som jag alltid trivs med. Idag har jag bara varit glad och då känns allt så himla bra. Om ni känner: jag hatar den här dagen", så le! Försök att skratta och vara glad och positiv! Ni kanske inte ska gå runt och stor-smila hela tiden, det kanske ser lite sjukt ut, haha :) Men le inombords! Allt kommer att kännas så mycket bättre då, lovar! Jag övar på det här varje dag och när jag lyckas får den känslan då jag bara vill skrika ut att jag älskar livet. Tro på er själva, ni är bäst! Man lever bara en gång, så släpp loss och ha kul! 

Mamma kom hem för ett tag sedan. Hon kunde inte vara med imorse  när vi firade Adam, för hon skulle på jobbresa till Danmark. Så nu har vi haft tårta och presenter igen! Nu fick min nu 16-åriga brorsa GRYMMA GREJER! Vad sägs om en Sum 41-konsert? En Ralph Lauren-keps + en parfym av samma märke? Först ville han inte behålla parfymen! Idiot. Haha, nej skämta, men seriöst: vem tackar nej till en parfym över huvud taget? "Jag har ju ändå fyra parfymer" var anledningen. "Då gör det absolut INGENTING med en till!!" ropade jag glatt då ;D Men när mamma sa att hon fått parfymen på köpet när hon köpte kepsen blev han överlycklig och ville plötsligt ha den mer än något annat! Hahaha. Min brorsa och jag är raka motsatserna: Han är spararen, jag är slösaren! Varje gång vi äter på restaurang så tar han alltid nåt så billigt som möjligt, fast mamma och pappa nästan fallit ner på knä och bett om att han SKA ta nåt över 200 kr. Galen människa, hehe. 




                                                                              Storebrorsan blåser ut ljusen...



... och här försökte jag rita av hans tröja! Visst lyckades jag? Tommy Hilfiger-märket var ju snyggare än i verkligheten ;)



                                                                       "Bara lite småsaker" sa mamma...



Jag fick också en present! Det är våran lilla tradition. När Adam fyller år, får jag en liten present, så att man inte ska känna sig alltför "bortglömd" eller bli för suktad av att han får en massa presenter. Hahaha, pappas rim! Så dåligt, så bra ;D Och ni förstår väl att han fick MVG i stavning?

Det var inläggen om Adams fördelsedag. Det blir fler sådana inlägg, eftersom våra kusiner också kommer och farmor och farfar också... 

Ett inlägg till, sedan släcker jag!   


FLUMM!!

Hellu everybody! Vendela är här nu och Hanna gick hem för ett tag sedan. Den här eftermiddagen har varit fluuuuumm!! Asså f**n vad vi har flummat. Vi har spelat kort och bakat! Precis sokm förra gången: en smet, vi satte aldrig in smeten i ugnen. MEn väldigt gott!! :D

Nu måste jag sticka till träningen, men vi hörs efter! Då kommer det massa bilder, lovar ;)

Puss! ♥

ADAM 16 ÅR!

Godmorgon fina ni!

Idag fyller ju Adam, min storebror, 16 år! PAppa och jag grattade honom imorse med frukost på sängen, tårta (!) och presenter! Han blev jätteglad! :) 
Han fick bl.a. en övningskörning-skylt, haha. Han får ju börja övningsköra från och med idag! Kul för honom..
Han fick också en fotbollsresa till England: Adam och pappa ska till Manchester och, förmoderligen, se Arsenal-Manchester United! Förut var det jättebra att han fick sådana där resor, för då fick man alltid hänga med! ;) Men nu sa pappa tydligt att det var en "far-och-son-resa"... Han blir äldre, han vill inte ens ha med sig sin kära syster! ;D

Ska till skolan snart, fick stiga upp 7 imorse för att vi skulle hinna gratta. Så nu är jag lite sådär "trött-pigg": jg är egentligen sjukt trött, men jag är så trött så att jag är pigg! Fejkad pigghet, typ. Så i skolan vid ungefär 11, så kommer jag nog bryta ihop och börja sova på golvet... Hoppas jag klara mig. SO-prov idag! Wish me good luck!

Många pussar och kramar från SARA ♥




Tåååårta!!



Min kära brorsa blåser ut ljusen...



Såhär ser jag ut idag! Ni får se dagens outfit lite mer detaljerad när jag kommer hem. Nu - till skolan!

FÖRLÅT...

ÅÅh. Den här veckan har varit  ganska jobbig. Hitills iaf... Vi har så mycket plugg och jag har legat efter hela tiden, vilket har lett till att jag har fått hoppa över två träningar för att plugga. Har sovit lite och blablabla... Mitt humör blir piss och det märks ju i bloggen! Så jag ska lova att jag ska vara gladare och piggare dom kommande dagarna och absolut nästa vecka!

Det blev ingen cykelkorg idag :( Det var krångligt för cykellampan var i vägen och pappa visste inte hur man skulle sätta på cykelkorgen på cykeln osv. Skulle också köpa cykellås, men det blev det inte heller! Team Sportia hade inget normalt lås, haha!

Sedan skulle vi hitta present till Adam! Vi gick in på Esprit Men, och där hitade vi lite bra grejer. Men seriöst: INGET plagg fanns i storlek M! Jag skojar inte, vi kollade på många jättesnygga grejer, men det fanns bara i S och neråt, samt L och uppåt. Irriterande, right? Pappa och jag blev galna! ;) Men vi hittade nåt till slut: en snygg, randig T-shirt från MQ. Typ det billigaste vi hittade som inte såg "för billigt" ut ;P

Så imorrn blir det tåååårta!!! :D Bland det bästa med att fylla år! Först är det presenterna. Jag vet, det låter hemskt, men erkänn: hur härligt är det inte att öppna presenter?! Känslan... Efter det är det uppmärksamheten och tätt efter det kom tårtan på tredje plats! Håller ni med? :)

Nej, nu ska jag släcka lampan. Vill bara passa på att säga förlåt för att jag inte har uppdaterat så bra dom senaste dagarna. Men ni vet varför: dom dj** cpkukläxorna. Lovar att det ska bli skärpning dom kommande dagarna! ;)



Så söt! ;)



Hahaha! Hanna och Vendela :)

                    

                                                      Vendela, Hanna, Hannah. Mina fina tjejor! <3



En liten bild på mig...

Nu ska jag sova!! Godnatt allihopa! ♥

SUNGLASSES

Hemma från skolan! Elr jag har varit hemma en stund, men jag tänkte bara göra ett inlägg innan jag börjar med läxorna. SO-prov imorrn!
Vet inte om jag ska träna idag... jag måste ju som sagt plugga, men pappa och jag ska åka och köpa cykelkorg också och present tll Adam. Han fyller år imorrn! Och jag har inte köpt nåt än... Kan man inte låtsas att man är 6 år och ge honom en teckning elr ett hemmagjort pussel som egentligen är en sönderklippt teckning (skojar inte!)? Hahaha :) Allt var så lätt när man var liten! Man blev runtskjutsad i en säng och sov! Och bara man skrek lite fick man välling, som var supergott då. Alla tyckte att man var gullig för inget speciellt och ingen kunde bli arg på en om man väckte föräldrarna mitt i natten och skrek. Chill! :D

Men vad ska jag köpa till Adam... Han har nämnt något vax, men det är ju så tråkigt. Någon som har nåt tips på vad man kan ge till en 16-årig brorsa? :) Skulle bli väldigt tacksam!

Pappa kommer hem snart och då sticker vi iväg. Måste verkligen ha en cykelkorg! Så himla praktiskt, särskilt när man ska släpa med en gympapåse till skolan också.. Vi skulle ha gjort det igår, men då sa pappa vid halv 7: amen vi får gäster om en timme! Jag ba: ahaa... Kunde väl ha sagt nåt? Visst, det var jättekul att träffa dom, men det gick åt jättemycket pluggtid så jag satt uppe till typ halv elva med läxor... sov ca 7 timmar inatt :S

Och nu, när vi går mot kallare tider, så kikar jag på solglasögon! Inget jag tänkte köpa nu, men kanske till våren! Har velat ha sådana här hela sommaren, men inte köpt. Fråga mig inte varför ;)
                                          

Skitsnygga ju! Elsa har sådana här och dom vill jag låna hela tiden :)

Nu kom pappa hem, got to go!! Vi hörs sedan, puss på er ♥

TO SCHOOL

Godmorgon allihopa!

F*n vad trött jag är! Satt uppe till elva med läxorna, tror att jag blev klar... elr inte. Men jag får fortsätta idagefter skolan igen.

Har precis öppnat ögonen. På morgonen ser jag verkligen ut som et miffo, jag skojar inte. Alla "normala" mäniskor ser bara lite tröttare ut än vanligt precis när dom har vaknat. Men jag ser ut som en annan person! Det ser inte ut som jag! Mina ögon är nästan stängda, haha...

Och förresten: Har ni märkt hur mörkt det börjar bli? Solen har ju börjat gå ner vid 7 nånting! Det är ju hemskt! Det är en av alla dåliga saker med vintern: det blir mörkt vid typ ett. Ge mig sommar!! :D

Hahaha! Smidiga Sara har gjort det igen! När jag skulle ta på mascara så råkade jag peta mig i ögat, tappar borsten så det blir svart runt hela ögat i lite i håret. Fransarna blir bara klumpar. Hur smidig får man va liksom? ;) 

Nej, nu måste jag gå. Skulle vilja lägga upp nån bild, men jag hinner inte föra över och hålla på. Det är så dåligt, jag vet inte om jag kan ta kort med min web cam elr inte! Har försökt komma på hur man gör, men min dator kanske inte kan det helt enkelt... Skulle vart så jävla bra! Då hade det gått mycket snabbare...

Iaf. Måste gå nu, HA EN BRA DAG! ♥ 


YOU CAN DO IT SARA!!

KEEP GOING SARA, KEEP GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(läxor på gång... har gjort EN läxa... yeeey)

BLOGGAR OM EN STUND, KÄMPAR MED LÄXORNA HÄR!!

;)

IDAG

Hejsan allihopa!

Kom hem från skolan för ett tag sedan, har ätit mellis och ska snart sätta igång med läxorna. Asså ser-i-öst, vi har 7 läxor, ett jättestort SO-prov och kanske en mattediagnos! Så jävla mycket, hur tänker lärarna? Dom ba: "Amen ni får ju bara en läxa!" JA, men om vi får en läxa av typ varje lärare så blir det ganska mycket!!

Nog om det. Idag har det varit en ganska konstig dag. Först blev klassrådet inställt, så vi skulle haft sovmorgon om vi hade vetat det... iaf, på matten hade vi vikarie, musiken var OCKSÅ inställd och på slöjden var det vikarie. Vi hade en vanlig lektion, spanska!
Haha, medan vi väntade på att musiken skulle börja (vi trodde att vi skulle ha musik, men vi fick reda på att vi inte skulle ha det sedan) så blev jag irriterad på Emma, så vi började småbråka lite och brottades på skoj. Sedan så ramlade jag så jag låg på rygg. Då kom Hanna och Emma och lyfte upp mig! I armar och ben! Haha, sedan kom några killar i vår grupp och typ tog över! Och dom släppte inte, utan dom släpade ut mig, medan jag hjälplöst skrek "SLÄPP MIG!!" Och det var precis vad dom gjorde, släppte mig så jag log på asfalten utomhus! Gud vad dom skrattade... Inte kul! (*Inte kul Lars-Olof!)

På slöjden höll killarna också på. Seriöst, dom tafsar! Och tycker det är skitkul, skrattar och tror att dom är jättecoola... not! Moget...

Nu ska jag göra några miljoner läxor. Vi hörs när jag är klar, kramar! ♥










Bilder tagna idag efter skolan :)


GOT TO GO!

Nu bär det av till skolan! Är lite stressad här, så det blir ett kort inlägg.

Hoppas att ni har sovit gott! Känner mig ganka pigg och utvilad så det blir nog en riktigt bra dag! Om det hade varit lite finare väder hade dagen ju såklart blivit ännu bättre... Grr.

Ni får dagens outfit, sedan måste jag gå. Puss på er! ♥





Har på mig mitt nya linne med leopardmönster från Ginatricot, gamla jeans (som sitter jääääättetight!! Märkte det när jag tog på mig dom imorse! Panic!) och mitt flätade lilla armband från Pondus. + min älskade Italienväska! :D 

GODNATT ALLA FINA NI! <3

Nu blir mamma sur här: Adam har gått och lagt, varför ligger inte du i sängen för???????????!
Jag VET att hon bara vill att jag ska få mina timmar sömn, men jag VET ATT JAG SKA GÅ OCH LÄGGA MIG!!! Ååååh, vad föräldrar kan vara irriterande ibland?! Jag vet, nu låter jag som värsta tonårsbruttan, men så är det faktiskt!

Nu kommer mamma och vill att jag ska sova ;) :P


Ville bara säga godnatt! Puss o kram! //SARA ♥








Från igår när Elsa och jag var och shoppa


DAGENS BEKVÄMA OUTFIT

Nu har jag iaf gjort en läxa... svenskan. Men vi hade faktiskt pronomen och konjuktioner i läxa! Skitjobbigt och så himla krångligt! ågon som håller med? Varför är språk så himla komplicerat?? Och varför kan inte bara alla i hela världen prata engelska? Då skulle ju allt vara mycket lättare! ;)

Nog om det. Tänkte visa vad jag har haft på mig idag!




Min kära, vanliga skinnjacka från H&M
 

Rosa (?) tjocktröja från Abercrombie & Fitch (köpt i USA), grått linne från Ginatricot, mina nya strumpbyxor från Gina.
 

           


Idag körde jag på snedtofs och stooora örhängen från Gina...



... och min kära Italien-väska som jag har berättat om förut! För er som inte har sett det inlägget, gå in på kategorin "Saras kläder/smycken/accesoarer" där jag berättar mer om denna väska och mina övriga! ;)



Till sist: mina älskade, beiga convisar! :D

Ser ni: En tjocktröja och ett linne är ganska enkelt och kanske lite tråkigt. Men med ett par strumpbyxor med ett roligt mönster så höjs outfiten enormt! Och dom stora örhängena hjälper till ;) 

Nu ska jag fortsätta plugga...


CHOKLADMOUSSE/KLADDKAKESMET

Hallå allihopa!

Sitter i min soffa med chokladmousse! Galet gott! Which brings me to my next point:

Jag, Hanna, Hannah och Vendela gick hem till mig idag på lunchen (vi hade håltimme, klart man går hem till nån och gör ätlig lunch än att äta skolans bajs som ska föreställa mat) för att laga lunch. Vi gjorde omelett. Gott, men ingen av oss blev riktigt mätta. Då kom Vendela med "the splendid idea!!" att vi kunde baka kladdkaka! Så vi gjorde det! Fast vi hade inte så mycket tid på oss, så det blev stress men så dj** mycket skratt! Hahaha, vi ba: VART ÄR DECILITERMÅTTET??!! GE MIG ÄGGEN!! VART ÄR MJÖLET?!! AAAAAH SKYNDA SKYNDA SKYNDA!!!!!!! Ungefär så, haha. Men när smeten var klar så insåg vi att vi inte skulle hinna sätta in smeten i ugnen, för i behövde åka tillbaka till lektionerna. Och då kom jag och Hanna på "the splendid idea!!" att vi kunde hälla upp smeten i glas och äta!! Smart va? som chokladmousse! Så det gjorde vi.Vi blandade i glass också...
Säger bara en sak: DON´T TRY THIS AT HOME, haha. Vi mådde så jäkla illa efteråt! Allihopa! Det kändes som om man ville spy, haha.  
Annas har jag haft en väldigt bra dag och jag hoppas att ni har haft en minst lika rolig dag!

Gick hem till Vendela efter skolan, men hon skulle på skytteträning, så nu är jag hemma. Hoppar träningen ikväll för vi har så himla mycket läxor! 6 läxor och ett jättestort prov denna vecka! Varför ger man oskyldiga barn så mycket läxor?? Något parti som är emot detta??

Så nu ska jag plugga. Baaaaaaaaajs. Trååååkiiiiiigt. 

Puss puss på er ♥



                                                                        
Den uuuunderbara smeten!



                                                             Hanna, Vendela och Hannah njuter av efterrätten! 

                          
                                                
                                                                            JAG njuter av efterrätten!

GODNATT!

Hemma igen! Var som sagt och hälsade på farmor och farfar. Känd mig väldigt osocial, eftersom vi HELA tiden tittade på valvakan! Helt sjukt! Såklart att vi pratade mycket också, men TV: n var på hela tiden! Haha.. och farmor var inte så intresserad av politik sa hon :P

Hanna tittar också på valvakan. Vi messar nu och hon skickar sms som: DÖDA SD!! BRÄNN DOM PÅ BÅL OCH SLÅ DOM MED GOLFKLUBBOR!! Hahahahaha, då vet ni vilka trevliga människor jag umgås med! Men hon är JÄTTESNÄLL, lovar! Ni litar väl på mig? ;)

Har inte så jättemycket att säga. Ville bara önska er en mysig kväll! Själv ska jag gå och lägga mig.
Puss på er! ♥ Vi hörs imorrn :)




Gammal bild :)


SHOPPING

Är hemma igen! Jag och min kompis Elsa har varit och shoppat :) Har längtat så mycket, men jag kunde inte köpa så mycket saker, började få slut på pengar. Jag fick 1 100 kr (barnbidrag) 1:a september och nu har jag kvar typ 123 spänn, haha. Får tagga ner lite med shoppingen.. Ändå så känns det inte som om jag köpt så mycket! Vart tar alla pengar vägen?

Detta köpte jag:




Strumpbyxor! En av Dagens vill-ha, som jag har tagit upp tidigare i bloggen! Så himla snygga, det var precis sånt här jag ville ha. Finns inte så mycket mer att säga. 99 kr från Ginatricot.




Ett par strumpbyxor till! Perfekt, älskar dessa två par! Har börjat tycka om strumpbyxor mer och mer, har alltid tyckt om tights mer. Men nu är det tvärtom! Detta par var också sjukt snygga med dom små prickarna. Dessa kostade 79 kr, också Ginatricot.

Strumpbyxor som dessa kan piffa upp vilken outfit som helst! Man kan ju ha dom till ett enkelt, lite längre baslinne och det ser ändå inte enkelt och tråkigt ut! Så himla bra :)





Leopardmönster! Ännu en utav Dagens vill-ha. Detta var helt perfekt, precis vad jag var ute efter! Grymt snygg rygg också! Detta ska man ha över ett linne och det funkar lika bra till jeans som till tights/strumpbyxor. Det blir snyggt med en hög hästsvans och stora örhängen till... Drömmer mig bort, haha. 129 kr från Ginatricot!

Gina, Gina, Gina.
Där hittar man ALLTID nåt! Jag hade tusen plagg som jag ville köpa, men som jag inte hade råd till. Favoritaffären just nu. Vilken är eran favoritaffär? Någon som ni rekommenderar? :)

Nu ska jag och familjen sticka in till farmor och farfar. Vi hörs efterdet, sedan blir det att släcka lampan tidigt... börjar kvart över åtta imorrn. Blööö.

Ha det gött! //Sara ♥

MINA VÄSKOR

Tänkte berätta lite om mina väskor!



Ni har nog hört talas om "skotjej eller väsktjej?". Jag är faktiskt väsktjej. Jag älskar skor också, men väskor... Gillar det bara mer :) Vad är ni? Väsktjej eller skotjej?

Jag har inte så jättemånga väskor, 7 stycken. Och nu ska jag berätta lite mer om dom!

                                                     Börjar med min favoritväska:

         

Min väska från Italien! Älskar den, den ärinte lik nån annan av mina väskor. Älskar färgen, modellen och det lilla, diskreta mönstret, de små ränderna. Den har t.o.m. ett litet lås med en nyckel! Så gulligt :) I väskan så finns det även ett extraband, så man kan ha väskan som axelväska! Den rymmer också det viktigaste, skolböcker också. Perfa ju! Köpte den i en stad vid Maggioresjön. Kostade 40 euro! Och han som jag köpteväskan av var jättelik David Villa (en fotbollsspelare)!




Denna väska är min mammas gamla faktiskt! Hon köpte den på Esprit i London. Denna väska brukar vara min shoppingväska. Den är smidig och man får plats med mycket. Den har många små fack också i alla möjliga storlekar, det äger! Den funkar också som skolväska. Gillar den jättemycket! Tygväska med små detaljer :)



Den här tror jag är på 2:a plats som favoritväska! Jag köpte den på en flygplats i Tyskland i en Nike-affär. Den här har jag mycket i skolan: det får plats med mycket böcker och det finns många fack, både stora och små, med dragkedja och utan. Riktigt snygg är den också! Materialet är läder. Banden ser ut att vara svarta, men faktum är att dom är lite marinblåa faktiskt. Blev kär i den så fort jag såg den :)




Denna väska är köpt på Kreta. Jag och mamma var där förra påsken! Det stod att det var av märket Roxy (som jag ääälskar!), men sedan så fatta jag att det var en Adidasväska. Konstigt... Snygg är den iaf! Jag använder den bara i skolan. Den är ganska praktisk, eftersom det är en lång, smal modell, perfekt för böcker! Dock är den lite jobbig eftersom den inte har några fack alls, så jag får ha ett litet extraficka i väskan! Det suger... dessutom så är modellen ganska platt, så det är lite svårt att lägga i t.ex. tröjor elr så. Men jag älskar den ändå ;)




Denna älskade väska fick jag av min unerbara kompis Anna när jag fyllde 12! Hon har en likadan fast blå, det är den ni ser där uppe :) Hon hade frågat mig innan min födelsedag: vad önskar du dig? Jag ba: en tygväska! Och så frågade hon några dagar senare: Gillar du min väska? Haha, då förstod jag att hon tänkte ge mig en tygväska! Älskade hennes väska, Jag hade fått låna den några gånger. Min fröken i femman sa: "nej men gud vilken snygg väska Sara hade då! Jättesnygg!" Så gick hon till vår parallellklass lärare: "Titta, vilken fin väska hon har!" Andra läraren: "Ja verkligen, jättefin!" Haha, så den är älskad. Tack så mycket Anna!
Den är stor och rymlig, man kan klämma ner kläder och massa grejer där i! Väldigt töjbar. Har använts flitigt ;)




Sist men inte minst! Den här är faktiskt också mammas gamla, men jag tror att hon har använt den en gång elr nåt, haha. Hon köpte den i en liten butik i Italien (för typ två år sedan). Den här väskan använder jag mest som sommarväska. Då är den perfekt! Ganska liten och smidig, samtidigt jättesöt! Får plats med det mesta och det finns ett litet fack med blixtlås. Perfa!

Det var alla mina väskor! Har en tygpåse också och en väska till, men Anna lånade den för ett tag sedan, så den är hemma hos henne. Den får jag berätta om en annan gång!

Nu sticker jag iväg och möter upp Elsapelsa! Time for shopping!

Vi hörs efter shoppingen ♥





IBLAND BLIR JAG RIKTIGT IRRITERAD PÅ BLOGG.SE...

... för jag hade lagt in två inlägg efter matchen, men dom syns inte på min blogg! F*n vad arg man blir, arbete i onödan... Ett av dom var "dagens vill-ha" så det kan jag göra om. 
 SupersurasunkSara är här igen, haha. Men man blir ju faktiskt lite irriterad, elr hur?
Nu börjar jag på det riktiga inlägget:

Good morning everybody! :P

Kom precis hem från Hanna. Sa jag att jag skulle sova över där? Tror inte jag gjorde det. Mina och Hannas föräldrar skulle på bröllop, så jag och Hanna var ensamma hemma. FF, höhö.. En riktig myskväll! Vi tittade på TV typ hela kvällen. Haha, nolifers! Det blev många program och nån film: Scrubs, Psyc (stavning?), Family Guy, Simpsons m.m m.m m.m. Så sjukt roliga och bra program! Vi såg också Borat och somnade till High school musical 3 (DUBBAT! haha). Sådana där Disneychannel-program som high school musical, är så dåliga att dom blir riktigt roliga! Jag tror Hanna upprepade minst femtioelva gånger: "Åh, det här är så FULT!" 

När Hanna fick lite tråkigt så skulle hon göra flätor i mitt hår. Hon gjorde två olika sorter: fiskbensfläta och vanlig fläta. Bilder finns där nere! Sedan släppte vi ut allt imorse och ja satte upp allt i en hög tofs. Det blev faktiskt himla snyggt! Fast nu är typ alla lockar borta..

Idag blir det shopping! Ska möta upp Elsa vid ungefär 2. Hon har varit på sitt lantställe och kommer hem idag, annars skulle vi nog ha stuckit iväg tidigare. Men åååå vad jag är shoppingsugen! Tror jag har 400 elr nåt kvar av mitt barnbidrag.. hehe..

Hoppas att ni hade en skön kväll igår! Pussar & kramar //SARA ♥








                                                       Jag och Hanna när vi åt glass! Miniglassar ;)

              

                                                                                  Fiskbensfläta...

              

                                                                              ... och vanlig fläta!

             

                                           

                                                                            Såhär läckert blev det efteråt!

DAGENS VILL-HA: CONVERSE

Äsch, det blir ett sista inlägg för idag! Dagens vill-ha!

Dagens vill-ha är: Converse! Eller "convisar" som jag har börjat kalla det, haha. Jag har två par, ett par låga svarta och ett par höga beiga. Men jag har länge längtat efter ett par helvita!


                                                                Sko "Chuck Taylor All Star Hi" 

Precis sådana här vill jag ha!
Jag vet, vit kanske är lite tråkigt, men erkänn: dom passar ju till allt! Jag älskar mina beiga, men ibland passar dom inte till en speciell outfit. Då är vita ett säkert kort! 599 kr från Halens.
                                                              Sko "Chuck Taylor All Star Ox"
Självklart skulle jag vilja ha andra färger också!
Men om jag bara fick välja ett par skulle det vara vita. Men andra tänkbara färger är bl.a. rosa eller röda. De höga modellerna kostar 599 :- och de låga 549 :-. Alla från Halens.

                                                          Sko "Chuck Taylor All Star Hi"

Ååh, älskar converse! Så snygga, passar till nästan allt och så sköna. Typ de bästa skorna. Någon som håller med mig? ;)

Godnatt allihopa! Hoppas att ni har haft en fin kväll :)


HOS HANNA

Matchen gick väl sådär... förlust med 5-0. Hehe... Vi spelade helt enkelt inte så bra idag, vi kan så mycket bättre! Men dom var taskiga :( En tjej i deras lag fällde Ellen och då började hon nästan skratta! Hon log iaf skitmycket mot sin kompis. Och en annan tjej filmade jättemycket så att dom fick straff! Ibland blir man så irriterad i sport..

Nu är jag hemma hos Hanna, vi har ätit piiiizzzaaa!! Godaste jag har ätit på länge! Salami-pizza... Hanna tog bananpizza! UUUsch... Nu tittar vi på Simpsons. Guuuuud vaad jaag äär tröööött!! Matchen gjorde mig så himla trött! Och NÄR SKA DETTA REGN UPPHÖRA?! PRECIS när vi skulle ut och värma upp innan matchen så började skyfallet. Allas jackor blev helt dungsura och det var säkert 0-gradigt.. Mina händer fick tillbaka sin normaltemperatur för nån timme sedan tror jag. Det är ju helt galet! Den här hösten kommer minnas som den "regniga hösten".

Vi har iaf myskväll, jätteskönt :) vi ska titta på "Bad boys", nån kriminalkomedi. Perfa!

Hanna håller på att kamma mitt hår nu, haha. Det tar mig tillbaka till mina hemska barndomsminnen, när mamma skulle kamma mitt hår med kam! Och mitt hår bestod oftast av en enda stor tova... Grät varje gång mamma sa att det var dags för kammnig. Neej, skoja bara! Hanna är jätteduktig, hon gör sina superultimatasnygg-flätor! So excited!! :D 

Det kaanske blir ett inlägg till ikväll. Om jag orkar. Ha en härlig party/mys/elr vad ni nu ska göra-kväll! ♥





TILL MATCHEN

Nu sticker jag iväg för att möta upp Hanna, sedan åker vi till matchen! Önska mig lycka till ;)

Ha en grym dag! Vi hörs efter matchen, kramar ♥






Fotbollsväskan är packad. I´m ready to go!



GODMORGON ALLIHOPA!

Vaknade för lite mer än en timme sedan. Har fixat en ny design! Vad tycker ni?

Tittade ju på "The mother" igår. Den var... så sjukt skruvad. Det handlade om ett gammalt par som skulle hälsa på sin son och sin dotter. Plötsligt dör gubben, men mamman vägrar åka hem och bli änka. Så hon blir ihop med - håll i er nu - dotterns pojkvän (pojkvännen spelas av Daniel Craig). Dottern blir skitarg och blablabla...

Mamma blev jättearg på mamman, det kändes som om hon skulle hoppa in i TV: n och slå till henne, haha. Fast det gjorde dottern istället! Dottern ba: mamma, jag har funderat på det här i några dagar och... jag vill slå dig. Och så gjorde hon det, haha. Sjuk film..

Idag ska jag spela match! Fast matchen är vid 3. Asså det suger att ha match vid just 3! Då kan man inte hitta på nåt varken innan elr efter, som att typ åka in till stan elr nåt! Antingen ska matchen vara ganska tidigt, typ 11, elr ganska sent, kanske vid 6-tiden. 
Nog om det. Vi ska iaf kicka ass! Förra matchen tappade vi ju 3-0 till 3-3. Grr... Så ska det inte bli idag, vi ska VINNA!!

Ååh, jag är så himla shoppingsugen! Går nog inte att shoppa idag dock, pga den där dj** matchtiden.. Men imorrn! Mååste köpa strumpbyxor med mönster, som jag har visat i Dagens vill-ha! Kanske ett par svarta jeans... vi får se imorrn ;)

Ska gå upp och äta frukost nu. Hoppas att ni hade en bra kväll igår!

Pussar och kramar //SARA♥  








                                                                                                
Just nu

THE MOTHER

Nu ska jag och mamma mysa lite! Vi ska titta på film med chokladtårta och glass. Gott :)
Vi ska titta på "the mother". Någon som har sett den? Den ska tydligen vara ganska sorglig...

Ha en fin kväll allihopa! Vi ses imorrn :) ♥




                                     

                                                                   
Just nu - The mother

BTW: har gjort en ny kategori: Myskvällar!


ITALIEN DEL 2

Jag började ju på ett inlägg om Italien i kategorin "Saras resor", men blev inte riktigt klar med det. Här är fortsättningen!

Börjar med flera bilder. De första bilderna är från en turist-ö i Maggioresjön: Isola Bella. En ö med ett gammalt, stort slott och en FANTASTISK trädgård! Så himla mycket träd och blommor och växter. Så vackert! Bilderna får tala själva ;)








Haha!





Riktigt cool bild! Hade min kamera inställd på "blomma". Fin va? 



Och den här med!





Övriga bilder:

                                                   



Det var det! Självklart finns det många fler bilder, men då skulle detta inlägg bli minst en sida långt ;) och lite vill man ju ha privat :)


SKOLVAL

Är hemma hos Hanna, vi tittar på Tyra Banks show och äter mellis. Snart börjar Top Model 6! :D

Idag hade vi en lite annorlunda skoldag: skolval. Det är som ett vanligt politikval, fast mycket mindre såklart. Vi skulle bara rösta på ett parti och jag valde: Centerpartiet! Om jag var 18 år nu skulle jag nog ha röstat på Centern, dom passar bra in på mina åsikter och så. Kommer nog aldrig rösta något annat än blått..

Efter skolan skjutade jag Vendela till busshållplatsen, hon skulle på sin simträning. Först orkade jag inte, det är ganska långt dit. Men då sa hon att jag skulle få en pingvinstång! Det är godis, om ni inte vet vad det är. Supergoda! Så då följde jag med henne såklart :) Då träffade vi Lisa också! Hon går i vår parallellklass, men vi gick i samma klass i mellanstadiet. Jag och hon gick också i förskolan och lågstadiet tillsammans. Love you! 

Åååh vad jag är shoppingsugen! Så himla shoppingsugen. Men íngen är det förutom jag! Ingen vill sticka iväg och shoppa... Det får bli nätshopping, haha.

Har ni haft en bra dag? Det har jag haft! Puss o kram på er alla! ♥

Lite bilder från idag: (haha vi var lite uttråkade. Ni förstår när ni ser bilderna ;))  


                     

Posade lite bredvid Jan Björklund. Fråga mig inte varför, ingen idé. Jag vet nämligen inte heller varför... Gillar inte honom alls! Inte FP heller för den delen, haha!

                     

Men jag älskar honom ändå...

                       

                    Hahaha, trodde ni verkligen på det?? Det här är mina sanna känslor för Jan...



Fina Hanna! När jag frågade om jag fick lägga upp den här bilden så sträckte hon sig efter datorn och sa: Vilken rumpa jag har! Haha, hon skojade ju såklart. Men har hon kanske smyganvänt Reebok Easy Tone? :P :D


SOVIT GOTT?

Godmorgon på er!

Jag vaknade för ett tag sedan och är nu redo att åka till skolan. Och idag är det FREDAG!! Gud vad skönt, ikväll ska jag hitta på nåt roligt :)

Usch, sov alldeles för lite inatt. Satt uppe för länge och bloggade, mina päron blev rikigt arga efter ett tag... Jag måste bbörja blogga snabbare! Men jag jobbar på det, det är svårt att inte sitta för länge vid datorn. Iaf för mig ;)

Hoppas att ni får en bra dag! Vi hörs i eftermiddag


        

        

        

Idag har jag på mig min skjorta från Abercrombie & Fitch (köpt i USA), jeans från Gintricot, flätat skärp från MQ och fina örhängen från Glitter! :)

ITALIEN 2010

Jag har ju skapat en ny kategori: Saras resor. Här är första inlägget i min nya kategori!

Jag ska berätta lite om när jag var i Italien i somras.

Jag hade en ganska fartfylld sommar. Först på fotbollscup. Sedan till Annas lantställe med några kompisar. Sedan till Gotland i två veckor med Hanna och familjen, åkte från Gotland till Öland, var där en vecka med Anna. Direkt från Öland till GBG med Anna och hennes föräldrar. Några dagar senare: till italien och dagen efter vi kom hem från Italien så åkte vi till ett bröllop i Portugal. Tre dagar senare började skolan.
Haha, jäklar vad mycket det var ser ut när jag skriver upp det!

Vi åkte till Maggiore-sjön, någon som har varit där? De ligger i norra Italien tror jag. Det var i alla fall en av de bästa resorna jag har gjort tror jag faktiskt! Vi var där i fem dagar och bodde på ett grymt hotell, pappa tror att det är mycket flottare än Sveriges allra finaste hotell! Där fanns det en stor gräsmatta med en massa solstolar, en stor pool, en bar och pingisbord.
På kvällarna gick vi in till city och åt på restaurang. Shoppingen var grym! Fast jag köpte bara en grej där tyvärr, var typ pank då! Köpte en väska... min favoritväska!! Så himla fin, den liknar ingen annan av mina väskor! Så somrig och fin... Älskar den!




                                        Mig vid poolen. Ni ser ju på trapporna och allt, hur "kungligt" det ser ut!



                                                                                        Fiiiiint!



En kvälls outfit. Älskade den outfiten! Hade en jättefin sommarklännning, min baseball-jacka och DET DÄR ÄR MIN VÄSKA! :D

                     

                                                    Hade härliga vågor i håret och supersnygga örhängen :)

 Måste gå och lägga mig nu, mamma och pappa blir arga. Lägger upp mer bilder en annan gång.

Puss och godnatt!

TODAY´S OUTFIT

Nu har jag duschat och fräschat till mig rejält! Tror jag har spenderat nästan en timme i badrummet :S Men äsch, det är ju såå himla skänt att slöa i ett badrum! Bara låsa in sig och dra ut på tiden... Det brukar iofs inte uppskattas av de övriga familjemedlemmarna, haha!

Tänkte visa vad jag har på mig idag! Det här skulle jag som sagt ha visat imorse, men hann inte.






Gult linne - Ginatricot
Adidasjacka - Köpt på Kreta
Jeansleggings - Ginatricot
Halsband - BikBok
Armband med berlocker - Thomas Sabo
 + Hade också ett par silverfärgade ringar i öronen :)



Väska - NIKE


Det var dagens outfit. Puss! ♥

JOGGING

Hallååååå!

Sry att första inlägget idag kom så sent. Jag tänkte göra ett inlägg imorrn, men jag hade så sjuuukt bråttom till skolan! Elr egentligen hade jag inte så bråttom till just skolan, hade mer bråttom till Hanna! Hahaha. Hanna blir så himla sur om jag blir sen, annars måste jag ju betala nån krona! Helt sjukt, men Hanna vill att jag ska betala EN krona när jag kommer EN minut sen! Haha att hon orkar! Min lilla tidspessimist :) Nu ligger hon hemma och är lite småsjuk dock... Stackare!! :'(

Kan berätta VARFÖR hon nästan är sjuk: Idag på gympan så skulle vi träna kondition - jättekul, jag vet. Och vi skulle springa ganska långt också, 5 km! Alla ba: neeeej! Men som om det inte var illa nog så började det REGNA! Det är inte sant! Och jag, Vendela, Hannah och en till tjej i vår klass kom jättelångt efter, för vi hade gått på toa! Så vi fick typ springa för att komma ikapp dom andra. I regnet. F***n vad sur jag blev. Haha :)

Men efter skolan cyklade v till ett suuuperbra café, det är så himla gott där! Fast det var jättelänge sedan jag var där, så det blev ganska mycket godsaker, hehe... Men det var det värt! =D

Nu är Vendela här, vi tittar på scrubs. Haha, så himla kul! Men jag ska snart byta om till min träning. Blööö orkar inte träna! Så himla trött..




                                               

                                                      Hannah och Vendela på caféet :)


Fler bilder kommer sen, got to go!! ♥


SWEET DREAMS!

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Varför blir det så sent?! Vill blogga meeeeer! I vanliga fall hade jag försökt mig på ett inlägg till, men nu fattar jag att det är för sent. Måste få min sömn inatt, sov så dåligt igår.
Men, jag har skapat ännu en ny kategori! "Saras resor". Där kommer jag att berätta om mina resor som jag har gjort i mitt 13-åriga liv. Jag ville göra första inlägget i kategorin nu, men som sagt så är det för sent :(
Men det inlägget gör jag imorrn ist, lovar!! Och då kommer jag att berätta om... ITALIEN 2010! Det var en härlig resa det... Men som sagt, det blir imorrn :)

Godnatt allihopa! Hoppas att ni har haft en bra dag :)

Pussar & Kramar //SARA ♥


        

                                                                        Hehe, lite failad... ;)

         

      När vi väntade på bussen. Någon som gillar FP/Jan Björkis (mitt fina smeknamn till Jan Björklund)?

         

Några bilder från idag :)


DAGENS OUTFIT

Gud vad klockan blev mycket! Och jag som skulle lägga mig tidigt ikväll... aja, De blir nog nio timmars sömn iaf!
Hade tänkt visa dagens outfit :) kommentera gärna vad ni tycker, skulle vara kul att veta!



Lyle & Scott-piké - Min brorsas gamla :S :P
Rutiga shorts - Aéropostale
Ribbade strumpbyxor - Åhléns
Flätade armband - Pondus och från en FRIDA-tidning



Väska - NIKE (köpt på en flygplats i Tyskland)

Ni ser ju på bilderna hur blött mitt hår blev... Fy vad äckligt det ser ut, men som sagt, jag skyller på regnet!


SARA + REGN = FALSKT

Hallå!

Sitter på mitt rum just nu - med stora, gråa mjukisbyxor, en stor, slapp T-shirt och en grå tjocktröja. Riktiga myskläder. Anledning: När jag cyklade hem idag, tillsammans med Hanna, så SPÖREGNADE det! Åh fy vad det regnade!! Och jag hade på mig min lilla skinnjacka... Blev helt dyngsur, liksom min väska + gympapåse. Och när det regnar och jag blir så blöt som jag blev idag: då blir jag på RIKTIGT dåligt humör. Till skillnad från Hanna, hon tycker det är mysigt och härligt med regn, att bli blöt som idag. Ibland förstår jag mig inte på henne, haha :)
Vad skulle ni helst välja: en riktigt kall vinter eller en jätteregnig höst? Mycket hellre kall vinter. Även fast jag hatar kyla och att frysa, så avskyr jag ännu mera regn och att bli blöt. Fy f*n säger jag bara.

Har ätit bulle med varm mjölk. Gott! Mamma fixade till mig, hon märker direkt när jag mår dåligt. Så gulligt! :) Skulle kunna trycka i mig 10 bullar till just nu, eller choklad! Nu är jag på riktigt dåligt humör och då vill man ju bara äta nåt riktigt gott och se på TV, elr vara inne på datorn. Visst?

Jag hoppar över träningen idag. Är alldeles för stressad och arg, behöver vila upp mig. Ska lägga mig tidigt ikväll, även om jag har sovmorgon, så att jag får sova ut lite :) Har också jättemycket läxor :( Ska bara ta det lugnt ikväll alltså! Skönt!

Nu till något roligare: Hittade precis ett par jättesnygga leggings! Riktigt snyggt med spetsen och blommorna, love it! Från Only, 160 kr :)



                                               Cosmo ex lace leggings

Got to go, mamma ropade att maten är klar. Vi hörs snart igen, efter mina läxor. Puss på er! ♥



SNEAK PEAK DAGENS OUTFIT

Godmorgon allihopa!

Fy vilket skitväder det är idag! Vaknade upp till regn och det var blött överallt! Hatar att vakna upp till regn, bland det värsta jag vet. Någon som håller med mig?

Börjar åtta idag, et är jag inte van vid längre... hatar 8-mornar också :(

Men nu börjar jag få lite brådis här! Ville bara önska er en jättebäst dag, så hörs vi  i eftermiddag! :)

Kramis! ♥







                                                                     Lyle & Scott och armband!

GODNATT

Har precis blivit klar med mtteläxan som är till imorrn. Skönt!

När jag kom hem var jag så himla trött. Jag började med en varm dusch + tvättade håret. Efter middagen så passade jag på att städa lite i rummet, det var sååååå himla stökigt! Och städarna kommer imorrn, så då måste det ju vara lite undanplockat. Har också tagit fram kläder till imorrn. Längre ner finns det lite ledtrådar till min outfit som jag ska ha imorrn!

Och såhär stökigt var det före - och efter:

FÖRE:


         

        

       

       

       

EFTER:

       

       

        

Lite skillnad iaf? Bra jobbat Sara!!

Nu måste jag släcka lampan. Förlåt för dålig uppdatering idag! Har varit alldeles för trött för att blogga som sagt. 
Och sneak peaken på morgondagens outfit kommer imorrn ist, innan jag sticker till skolan. Bara så ni vet ;) Jag hinner nämligen inte blogga mer, börjar tidigt imorrn. Måste sova :)

Godnatt, hörs imorrn! //SARA ♥ 

           


FRILUFTSDAG

Heellu!

Är hemma hos Hanna. Vi hat precis tittat på Top Model 6. Älska!!
Idag har vi haft friluftsdag. Jaaaa. Vad roligt. Jaaa. NOT! Usch, jag hatar friluftsdagar! Jag förbättrade mig på en grej, och det var 800 meter, 3.01 ist för 3.03. Wohoo.

Tycker faktiskt att det är lite onödigt med friluftsdagar. Vi har haft friidrott på gympan i mer än två veckor, så...
Haha, det hände en liten konstig grej idag också: Min mamma hade fixat en matlåda med pastasallad. Men när jag öppnade lådan och skulle äta så var det bara pasta där! Ren pasta, inget annat! Haha, tror det blev lite missförstånd där... Jag vaknade kvart i åtta av att mamma väckte mig, då sa hon nåt om det. Jag ba: mmmmmmmmmmokemmejmmm.. nej, men jag mumlade nåt iaf. Och då sa hon nåt om matsäcken, tror jag... Vaknade sedan fem i åtta av att Hanna ringde mig. Och den ringsignalen är inte den bästa wake-upsignalen heller! Så jag somnade om och hann sova lite på ca 10 minuter..

F*n vad tråkigt inlägg, haha. Men jag är så himla trött efter den här dagen så det blir lite tråkigt. Förlåt, men ni som har blogg, ni kan väl känna igen er? ;)

Har ingen träning ikväll, så jag bloggar mer då. Puss på er! ♥


  

  

Min FANTASTISKA mobil... ;) Helt okej, förutom att den kan stänga av sig närsomhelst och sätta på sig igen efteråt... skumt!

  

Ingen jättekvalitée... Skyller på Hannas webb-cam ch att det är ganska mörkt i rummet :) 

DAGENS VILL-HA: ARMBAND

Nu blir det ett snabbt inlägg här. Jag lovade ju att jag skulle göra ett dagens vill-ha! inlägg. Och det blir det också!

Dagens vill-ha är armband!

 


Från BikBok, 149 kr.
Det är precis det jag vill ha - kedjor! Det där är perfekt ju, måste ha! Det blir att shoppa vääääldigt snart...



Och det här då!! Favvo! Så jäkla snyggt ju! Riktigt coolt med nitarna och kedjorna och... Från BikBok det med, 129 kr. LOVE IT!

 

Också ett ganska enkelt, men ändå riktigt snyggt armband. Påminner lite om det första. Men kedjor är det och det är det jag vill ha! Väldigt prisvärd, endast 79 :- från Bikbok.



Zzzzebra! Det sista från Bikbok nu, hehe. Bikbok har ju dj** snygga smycken! Nästa gång ni är och shoppar: gå till Bikbok. Det ska jag göra iaf och jag ska shoppa loss - på endast armband!
Det här kostar 79 kr det med och faktum är att jag har börjat älska leopard-och zebramönster! Så himla snyggt. Gillar också när det är två smala, likadana armband. Väldigt fint!


Sist, men inte minst... blommigt från INDISKA! Det här är lite annorlunda från dom andra jag har visat, men så himla sött! Vill ha ett brett armband, har inget sånt. Blommorna tuffas till lite med den svarta bakgrunden också. Sött och fint, men samtidigt riktigt coolt! 59 kr kostar det.

Nu måste jag verkligen sova, har bloggat alldeles för länge... Jag skulle vilja visa upp mera armband, men jag hann inte med fler. Fick fota dessa med kameran på datorn, eftersom man inte kan kopiera bilder från Bikbok. Så det är inte så mycket kvalitée, men det får duga ;)

Tror inte att jag hinner blogga på morgonen imorrn. Men jag slutar två, så på eftermiddagen blir det uppdatering ;)

STOOORA GODNATT-KRAMAR FRÅN SARA! :) ♥


DAGENS OUTFIT

Ska snart byta om, träning kväll. Så nu ska jag visa dagens outfit och efter min träning blir det ett inlägg till: Dagens vill-ha! Det var ett tag sedan nu, men idag är jag inte ute efter ett plagg utan ett smycke... ni får se sedan!

Alltså: detta har jag haft på mig idag:




Korallrött linne - Ginatricot
Mörkgrå, V-ringad tröja - Zebra (köpt i Schweiz)
Svarta leggings - Ginatricot
Halsband - KICKS (tror jag...)



Väska - NIKE (köpt på en flygplats i Tyskland)



Rosa ballerinaskor - Skopunkten

         

Skinnjacka - H&M (köpt i USA)

Gaah, hurry! Vi hörs efter min träning! Puss på er ♥


HOS VENDELA

Hej allihopa! Förlåt att jag bloggade så lite imorse, hade tänkt göra ett inlägg till, men så här var det: Vendela och jag spelade kort och jag åt lunch (Hanna orkade inte komma till mig imorse, hon var för trött ;)). Tittade på klockan och då var hon kvart i ett! Och vi elr gjort hade inte borstat tänderna, sminkat oss elr gjort oss iordning nånting! Och vi måste åka typ 20 min-en kvart innan. Vi ba: AAAAAAAHH!! Fast vi hann, det blev lite stress bara...

Juste, det var en läsare som frågade för några dagar sedan vilka jeans jag helst använder. Vet inte riktigt vilket svar hon vill ha, men jag använder bara stuprör, jag har inga andra  modeller! Tycker det är absolut snyggast med stuprör, snyggast rumpa och ben! ;)

Nu kom Vendelas pappa hem, så Vendela ska nog åka till sin skytteträning snart. Men när jag kommer hem blir det mer bloggning, lovar! :)

Pussar och kramar♥

LUNCH MED VÄNNER

Godmorgon!

Vaknade precis. Så skönt att få sova ut! Vi börjar ju kvart över ett idag :) så jag ska alldeles strax gå och tappa upp ett varmt bad! Och medan jag ligger ni badet så ska jag nog ha ansiktsmask... Åh, jag älskar den här dagen!! Fast vädret suger.. regnigt och fuktigt, ca 15 grader och det kommer förmoderligen att regna mer idag. Så det blir vattenfast mascara och lite varmare kläder! 
Efter badet ska jag visa er dagens outfit. Ska ringa Hanna och Vendela också, vi måste laga lunch tillsammans, det har jag bestämt!

Hej så länge ♥






   

THOMAS SABO

Sa för några dagar sedan, att jag skulle berätta mer om mitt Thomas Sabo-armband! Och det är precis vad jag ska göra nu:

       

Jag har fyra berlocker på mitt älskade armband. Det är...

       

... ett dollar-tecken! Mamma har valt alla berlocker och hon valde denna föratt hon vet att jag älskar att spendera pengar! Shopping är ett av mina största intressen, I ♥ IT!! Så tecknet stämmer väl in på mig :) Önskar att jag fick 100 000 kr varje dag BARA för shopping... vilken dröm, va?

       

... en palm! Palmen vet hon (mamma) faktisk inte varför hon tog den, hon tyckte mest att den för fin :) Men den stämmer visst in på mig. Jag ääälskar att resa, att resa till ställen med stränder, stekande hetta, restaurangkvällar och just palmer! Så den är perfekt, tycker att den är den finaste av mina berlocker.

       

... ett S! Ja, den var väl inte så svår att förstå. Jag heter Sara, så den var väl självklar. Fin var den ändå! Enkel, men ändå så söt ;)

       

... och slutligen: en "smaragd"! En smaragd är det ju inte, men det ska likna det iaf! Smaragd är min månadssten, jag är född i maj. Älskar smaragd, tycker det är så vackert! 
Har märkt att mitt armband bara består av färgerna silver och grönt. Men det är fint, färgerna passar bra ihop!

Det var det! Är det någon mer som har ett Thomas Sabo-armband med berlocker? 

Nu tror jagatt jag ska gå och lägga mig. Har precis sett klart Mamma Mia med mamma! Riktigt bra film. Mammas favoritscen är när Donna gör iordning Sophie inför bröllopet. Mor och dotter-scen, så gullig hon är! :)

Hoppas att ni har haft en bra dag! Det har jag haft ;) 
Puss på er och godnatt! 


       
P.S. Jag har skapat en ny kategori: Saras kläder/smycken/accersoarer! Där kommer det att finnas sådana här typ av inlägg, inklusive detta :)


B. M. G. = FUN AND WEIRD!

Halllåå allihopa! Har precis ätit middag med familjen, spaghetti med köttfärssås. Mums! 

Angående Blue man group: Sjukt bra och underhållande, men samtidigt så himla konstigt. Dom gjorde verkligen helt udda saker! Det var färger, det var miljövänligt papper, det var publik som fick komma upp på scen, dans, trummor... Unikt! Dom är så roliga, dom stirrar ju hela tiden. Skulle inte klara av att hålla masken som dom gör. Aldrig, haha. 
Det var jättekul att träffa Anna iaf! Jag trodde att det bara skulle vara Anna och hennes mamma, men hennes syskon var också med. Det var väldigt trevligt att träffa dom! Har gjort det många gånger förut och dom är så snälla och gulliga :)

Ikväll hade jag, Vendela och Hanna pratat om att sova över, men det verkar inte bli nåt med det. Tråkigt! Nu kanske ni tänker: "Varför sova över från en söndag till måndag, med skolan och allt?" Men det är nämligen så att vi börjar Kvart över ett imorrn!!! Vi har halvdag imorrn, vi ska ha det en gång i månaden tror jag. Så himla skönt! Men vi kanske kan träffas innan och åka till skolan tillsammans... Vi får prata om det!

Det blev inte så många bilder från showen. Man fick ju inte fota under föreställningen, men några foton kan jag lägga upp iaf (tog några fler, men dom vill jag inte lägga upp här, hehe)




Innan föreställningen började



             
                     Efter showen. Man fick gå fram och fota sig med dom blåa männen, något som vi inte gjorde :P

             

    



                  

Kvällens outfit: Refelxgult linne - Butik i Norrtälje
Svarta shorts - H&M
Gamla tights med spets längst ner
Armband med berocker - Thomas Sabo
 + Höga, beiga converse
    Min bruna väska från Esprit, London

Ha en bra kväll! Det blir nog nåt inlägg till innan jag går och lägger mig! :) ♥


BLUE MAN GROUP

Nu sticker jag iväg på Blue man group med mamma, Anna och hennes mamma! Dt ska bli skitkul! Kommer att ta bilder, så jag visar upp det när jag är hemma! Måste lära mig att mobilblogga...


Ha en jättebra dag! //SARA ♥


      


       
 




GODMORGON!

Godmooorgon!

Igår var det en riktig filmkväll! Vi såg tre filmer: elr nej, fyra filmer! Fullt hus 2, Legally Blonde, Remember me, New moon + två program av Hey Baberiba. Vi var uppe till 04 nån gång... Men vi hade jättekul! Först blev vi lite glada av fullt hus och Legally blonde.
Sedan såg vi Remember me... asså fy f*n vad sorglig. Gud vad jag grät. Mamma också. Bland dom sorgligaste filmer ja sett. Fast jag skulle nog inte ha gråtit lika mycket om det ine var Robert Pattinson. Men den var så himla bra, se den!! Även om ni inte gillar RPattz så se den. Ni kommer inte ångra er..
Sedan föreslog jag New moon, men det var mest för att jag bara ville se Paul... och för att se att Robert faktiskt levde, haha. Så v såg hela den. Och sedan för att vi skulle bli lite glda igen så avslutade vi kvällen med Hey Baberiba. Somnade som stockar!

Vi gick upp ca 12 idag. Jätteskönt att få sova ut! Vi åt amerikanska pannkakor till frukost/lunch. Jättegott!

Jag kom på att jag och mamma ska åka iväg snart. Vi ska nämligen se Blue man group! Jag och mamma ska gå dit med Anna och hennes mamma. Berättar mer sedan!


        

           

                   Två misslyckade "hopp" från igår. Så blir det ju när man tar hoppbilder: Några blir helt enkelt failade. Detta var några av dom!

SJUKA BILDER!

Jag och Hanna tittar på Legally Blonde. Seriöst, typ världens bästa film ju! Älskar Reese Witherspoon, hon är så härlig bara. Och hennes kompisar är ju bara för sköna! Älskar den där trion :) Nu har hon precis varit på den där "maskerad"-festen. Vivian och hennes kompis hatar man ju bara. Och hennes hund är ju för gullig... ÅÅh, hur kan man inte älska den här filmen?! Kanske om man är kille då. Ja juste, var ju nära på att glömma: Elle´s kompis som fixar nagel-manikyr och pedikyr. Nu ska hon ta tillbaka sin hund från sin f.d. - pojkvän. Haha...
Nu har hon fått tillbaka sin hund! Okej förlåt, ska inte berätta hela filmen..

Vi har det jättekul iaf.  Vi har ätit tacos och tagit liiiite smått sjuka bilder. Hehe.. Men jag kommer visa några av dom, dom som är.. ja vad ska man säga, dom som är visningsbara, haha!

Ha en fortsatt bra kväll! Vi hörs imorrn, puss o kram ♥


         

       Vi provade på en massa specialeffekter på min kamera som jag aldrig har prövat. Det här var stum-film!

         

        

        

                                                                                    Haha!

        

Nu ska jag inte vara tråkig och sitta här och blogga. Visar fler bilder imorrn!

Detta blir sista inlägget för ikväll, tyvärr... 

Puss o kram! Sweet dreams ♥ 

         

MYSKVÄLL!

Förlåt för ett inte så "noggrant" inlägg förut, men jag hade såå himla bråttom till matchen! Vi skulle åka om typ tre minuter och jag var inte ombytt... Och Hanna får panik när man inte har tillräckligt med tid. Största tidspessimisten jag känner, haha! Det tar ca 10 minuter att åka till skolan för oss (vi bor ganska nära varandra, cyklar till skolan och fotbollen tillsammans), men hon har ändå fått igenom att vi ska EXAKT 20 minuter innan. Om jag kommer 1 minut sen, så ser hon alltid lite surare ut än vanligt och säger: du är sen! och säger ungefär: JAG VET! En dj*** minut liksom, so what? Och om jag kommr två minuter för sent, måste jag betala två kronor i böter, 3 minuter sen, 3 kronor osv osv... Haha, Hanna är så gullig så :)

Matchen vill jag helst inte prata om. Vi blev inte storspöade, vi förlorade inte ens. Matchen slutade 3-3. Mitt lag gjorde 3 mål i första halvlek. 3-0, grymt. Motståndarlaget gjorde 3 mål i andra halvlek. Piss. ÅÅÅh vad arg jag blev!! Särskilt på en tjej som gjorde mål: Jaa, vad bra jag e!! Typ, jag ba: dööööööööööööööööööööö.
Nej, men ni kan ju förstå hur vi kände oss!


         

Jag är hos Hanna nu, men snart ska vi till mig. Det blir en till myskväll ikväll! Mamma ska hyra film, det blir "Remember me"!! Jaaa, har velat se den jättelänge nu! Robert Pattinson är ju med ;) Nej, men den verkar faktiskt ganska bra. Fast den är ju långt ifrån komedi, så om vi ser filmen ganska tidigt så hinner vi bli lite glada framför Legually blonde (stavning?)! Den går kl 9, kommer dock inte ihåg vilken kanal det var på... Kan återkomma (kanske)

Nu ska vi gå hem till mig. Hörs kanske sedan, Puss o kram! //SARA♥ 

Hanna hälsar ;)


FOTBOLL

GOT TO GO!!!!!!!!1





VALENTINE´S DAY

Godmorgon allihopa!

Hade ni det bra igår? Jag hade en så sjukt rolig kväll! Valentine´s day var jättebra, fast det var ju lite tråkigt att man inte fick se vad som hände med tjejen som Jessica Alba spelade. Men ändå, jag, Hanna och hennes föräldrar satt och försökte gissa vilka som var ihop och vad som skulle hända! Tror aldrig vi gissade rätt, haha.
Filmen ägde iaf. Och visst var Taylor Lautner snygg! Det här låter så himla konstigt, men jag tycker faktiskt att han var snyggare i Valentine´s day än i Twilight-filmerna. Ni tycker säkert att jag är helt störd, men det är min åsikt. Jag tycker ju också att Robert Pattinson är myyyyycket snyggare i Harry Potter 4 (den flammande bägaren) än i Twilight, New moon och Eclipse. Faktiskt. Så mycket snyggare... :)

När vi ändå har kommit in på Twilight så måste jag passa på att fråga: Vad är ni: Team Edward eller team Jacob? 

             

Jag är absolut Team Edward.
Tycker Edward är myycket snyggare än Jacob. Jacob kan också vara så himla jobbig i fillmerna. Han gör ju bra saker också, men ändå... Egentligen har jag inte så mkt emot Jacob, men i det här fallet väljer jag hellre vampyren än the wolf. 
MEN, enligt mig så har Edward en konkurrens när det gäller snygghet: Paul! Det är han som får damp på Bella i New moon när hon ger honom en bitchlap och han blir så arg att han blir varg. Asså hur snygg är han inte i new moon?! Ååh, jag dör... Så mycket snyggare än Jacob, men Edward vet jag inte.... Dom är lika fina, fast på olika sätt...  

Varför började jag egentligen prata om Twilight? Just det, för att Taylor Launtner var med i Valentine´s day. Haha, komma ifrån samtalsämnet elr vad? ;)

Efter filmen åt vi lite tårta, hallon och casella elr vad det hette. Sjukt god! Jag satt också med min godispåse. Sara har visat sin nyttiga sida igen, hehe..

Nu ska jag snart kliva upp ur sängen. Jag har ju match idag, samling om lite mer än en timme. 
Önska mig lycka till! ;) 



HA EN TREVLIG KVÄLL!

Hej igen!

Jag och Hanna gick till Centrum och hyrde en film och jag köpte godis (Hanna köpte inte, hon har godisförbud. STACKARE!)! Det blev Valentine´s day! Ingen av oss har faktiskt sett den, det är sant! Och Hanna vägrade att se en sorglig film. Det fick inte ens vara drama-komedi, romantisk/actionkomedi var det som gällde. Så valentine´s day blir ju perfekt! ;) Någon som har sett den? Vad tyckte ni?

Jag ska äta middag här, äta sedan godis och se filmen, sedan ska jag hem. Kunde inte sova över här, vi har match imorrn och jobbigt och så, hehe..


Nu ska vi gå och äta. Det här blir förmoderligen sista inlägget för ikväll! Förlåt för uppdatering..

Pussar och kramar //SARA ♥







CANDYMAN!!!!!!!!!!!!!


TOP MODEL

Hejsan!

Är hemma hos Hanna, vi tittar på Top model! Fast det är ett sådant där speciellt program där dom berättar om alla vinnare och det har gått för dom och blablabla... tycker själv det är roligare med vanliga Top Model, men detta funkar också :) Haha nu är det reklam, vi tycker det är så kul med dom där skorna från Reebok. " 28 % fastare rumpa" elr vad dom säger. Hahaha.
Nu hände det också en kul grej! Pågen hade en reklam om ett ljust bröd med lika mycket fibrer som ett mörkt. Haha, när dom sa det så var min kommentar: Ååh.. Perfekt..
Asså det lät så himla kul, jag och Hanna skratta så himla mycket! Det är så skönt att ha en humor som bara en själv och en kompis förstår! Någon som håller med mig? :)

Idag är det fredag. Skulle egentligen vilja gå på bio ikväll! Är så himla biosugen, vill se Vampire sucks! Även om alla säger att den faktiskt inte är så rolig, så vill jag se den. Det är ju en sådan film man bara måste se!
Men Hanna ska vara hemma ikväll, som Vendela. Så jag ska vara lite hos Hanna ikväll, bara ta det lugnt, typ slappa framför TV: n. Men jag behöver det, jag är så gaalet trött! Somnade vid ett nån gång, gick upp 8 ungefär. Så jag har varit typ skittrött hela dagen. Så en myskväll är precis vad jag behöver! 

Nu måste vi hitta på nånting! Ska dra upp Hanna ur soffan. 
Tyvärr så glömde jag kameran hemma. Hade laddat den under natten, men sedan hade jag glömt att stoppa tillbaka batteriet i kameran, så jag tog bara med mig kameran... haha blev lite förvånad när den inte funka xD

Har ni haft en bra dag? :)

                               
                                      
                                                                  Top model - ÄLSKAR!! :D


TILL SKOLAN

Godmorgon!
Nu har jag jättebråttom till skolan! Ska möta Hanna om 10 min. Men Detta har jag på mig idag:



Got to go!! Puss på er! :)




GODNATTHÄLSNINGAR + TODAYS OUTFIT

Sista inlägget för idag! Ville bara säga Godnatt och hoppas att ni får en bra dag imorrn! Vet inte om jag bloggar på morgonen, vi får se om jag hinner! Om jag ögr det, så kanske kanske kanske får ni se en liten sneak peak på morgondagens outft. Men vi får se om tiden räcker till som sagt!

Samtidigt vill jag visa denna dags klädsel:


       

       


Rosa topp med ficka på bröstet - GANT (köpt i USA)
Vita shorts - BikBok
Gamla leggings med spets längst ner
Halsband - Lindex
Väska - Adidas (köpt på Kreta)
Armband med berlocker - Thomas Sabo

       

Det coola halsbandet komer som sagt från Lindex. Men jag änkte först inte köpa det. Jag köpte nämligenn en tröja på rea där och då sa Lindex-tjejen att man fick välja nåt mer somvar på rea på köpet! Då fick det bli detta.
Älskar det, har inget liknande halsband. Tror faktiskt att det är min favorit bland alla mina hansband! Det är så unikt och coolt, samidigt som det piffar upp outfiten rejält. Så himla snyggt. Tror att det skulle ha kostat 45 kr bara för halsbandet.

Stora godnatt pussar och kramar!!


SKITRÄDD I ONÖDAN!

Hemma från min träning. Den gick bra, fast det var inga hårda tag om man säger så... Jag, Hanna och några andra började skratta vad vi än gjorde! Tror att våra tränare blev lite irriterade på oss, men va f*n, det ska inte alltid vara så seriöst, elr hur? ;)

Sitter i köket och äter, ris med kycklinggryta, mums! Btw, det var jätteläskigt när jag kom hem från träningen  för en stund sedan! Måste först säga att jag verkligen inte kan vara ensam hemma på kvällen! Särskilt inte när det är mörkt ute... När jag kom hem så ställde jag mig i hallen och ropade: HAAAAALLÅÅÅÅÅÅ!!!!! det högsta jag kunde. Brukar alltid få ett svar, men ingen ropade tillbaka. Upprepade HAAAALLÅÅÅÅ!! några gånger men ingen svarade fortfarande! Då ringde jag på min mobil till vår hemtelefon för att se om någon skulle komma och svara. Ingen svarade. Då "förstod" jag att ingen var hemma, blev skiträdd och satte på "Det är så synd att du är så söt" på mobilen. Gick skräckslagen upp till köket och väntade på pappa, som kom kom 10 minuter senare.
När pappa kom hem, hörde han hur ågon tittade på TV.
- Är det någon hemma elr?! ropade pappa.
- Va, jaa.... svarar MIN IRRITERANDE STOREBORSA. 
Då har han varit hemma hela tiden!! Hade gått och tänkt på mördare och sånt och var sjukt rädd och är han hemma. Han hörde varken när jag ropade elr när jag ringde!! Ååh, hur irriterande...?

Iaf. Ska gå och duscha nu, har precis ätit upp min glass! :)
Det blir ett inlägg till innan jag släcker lampan och sover.

Hoppas att ni har haft en bra kväll! ♥


         

                       

            

                   

Bilder från idag. Kommer att ha bilder från 9 sep. 2010 i minst ett år till att lägga upp! Så oroa er inte för bildtorka, haha ;)

FLER BILDER!

Sitter och äter nu, innan träningen. Nudelsoppa med kycklingssmak, mums!

Asså idag, vi har varit så himla flumm! Hahaha så himla flumm! Vi la oss på varandra, typ som i en böghög och tog massa kort och asflabbade och... ja, vi ska inte gå in på detaljer! Hahaha. Vilka härliga kompisar och har! Älskar er så himla mycket ♥ ♥ ♥

Här kommer lite fler bilder! ;)


        

         

        

                                                     Hahaha, vi är ju inte seriösa direkt, tro inte det! ;)

         

                                                                                ROFLMAO

         



Nu måste jag verkligen gå och byta om. Träning ikväll. Wohoo...

Hoppas att ni får en fin kväll! Puss o kram //Sara! 


         

         

          

HANNA, HANNAH, VENDELA AND MOI

Hej igen!

Är hemma nu och Hanna, Hannah och Vendela är här! Vi pluggar just nu, skitkul... Hanna förhör Vendela på NO: n. Hon visar så fint med sitt egna lilla täckenspråk, haha!

Idag var det så himla kul när vi hade slutat. En kille i vår parallellklass sa att om vi sa "****,DU ÄR HET SOM SOLEN!!" då skulle vi få typ godis. Så vi gjorde det, haha, det var så dj*** kul. Men han lyssnade ändå inte, men vi garva så himla mycket ändå, hahaha. 

Det blev ett kort inlägg , men jag bloggar mer innan min träning. Vi ska bara plugga lite till sedan ska vi hoppa studsmatta! 

Hörs sedan, puss! ♥


                    

                         Haha, Hanna tar ALLTD mina flingor och börjar småäta som om det var godis! Galen...

                      

    Hahahahaha, jag DÖÖÖÖÖÖÖR!!! De här bilden ska bli övetäckt, min min (haha)... Inte vacker!

              

             

            

                                             Slänger lite med håret... Hanna lyckades fånga ögonblicket!

                                 

                                          

Det var inte alla bilder, men jag lägger upp resen sedan. Nu måste vi plugga..................

Hörs innan min träning! Puss o kram! ♥


SNEAK PEAK DAGENS OUTFIT

Hej! Har ganska bråttom just nu, ska till skolan. Men jag hinner iaf ge er en sneak peak dagens outfit!

Hinner också med att önska er en rriktigt bra dag!

Massa pussar och kramar! //SARA ♥



DAGENS OUTFIT

Idag har jag haft en väldigt bekväm, men samtidigt jättesnygg outfit (enligt mig). Rättare sagt såhär!



                    

                    

                     

Randigt linne - Ginatricot
Rutig sjal - Lindex
Svart kavaj - Urban outfitters (köpt i USA)
Ribbade strumpbyxor - Åhléns


                       

Körde på stooora örhängen. Fått av en kompis, vet ej vart hon har köpt dom..

                       

Och så mitt kära Thomas Sabo-armband med berlocker. Ska berätta mer om mina berlocker en annan gång!

         

Väskan från Kreta som jag berättade om igår också! Det var min outfit idag. Kul med blandning av randigt och rutigt, visste inte om det skulle se snyggt ut, men det funkade ju jättebra! Eller? Vad tycker ni? 
Det är så kul att veta vad folk tycker om min klädstil. Inte för att den är så ovanlig elr annorlunda elr så, men ändå!

Nu ska jag duscha och sedan plugga. Vet ej om jag hinner göra ett blogginlägg till...
Jag tror inte att jag hinner det faktiskt, även om jag har sovmorgon imorrn. 

godnatt på er! Hoppas att ni får en jättebra dag imorrn, det kommer jag ha! ;)

♥ 

                   


SO-LÄXA

Håller på ed SO-läxan, man ska ta med en nyhet till skolan och redovisa den. Tog att Lars Ohly vill att man ska dela upp föräldraledigheten, så mammor och pappor ska vara lika mycket lediga med barnet. Han säger att man kan göra undantag dock för dom som det inte går för pga jobbet t ex. Men i det stora hela, så...

Vad tycker ni om det? Tycker det är så krångligt med politik, s¨jag har inte hunnit fundera på det än. Men som sagt, vad tycker ni om förslaget?

Nu måste jag verkligen gå och byta om. Träning snart! 

Puss på er! Ha en mysig kväll! //SARA ♥

          

          

                                                                          Just nu - politik!


UTVECKLINGSSAMTAL

Nu har jag fikat med mamma! Fikat bestod av glass, valnötter och degistivekex med smör på (inte allt tillsammans såklart! ;) ). Mumsigt!

Har haft utvecklingssamtal idag, men min lärare som jag hatar! Asså det är svårt att förstå hur mkt han pratar. Om man säger ett ord, typ "potatis", så skulle han kunna prata om det i typ... 10 minuter? Asså jag skojar inte! Han kan prata om nåt i 10 minuter (kanske inte potatis då, haha) och man sitter där och sover... Väck mig när du är klar ungefär.
Fast detta utveclingssamtalet skulle eleven själv leda, så han pratade inte sååå mkt. Mamma tror att han har fått kritik av jättemånga för att han pratar så mycket, hehe...

Nu blir det såklart plugg och sedan träning. Blir lite dåligt med update idag, men så är det ibland, tyvärr.

Hoppas att ni har haft det bra idag! Puss o kram ♥

 


FIKA MED MAMSEN! :D

Tja!

Kom hem för ett tag sedan. Skulle egentligen blogga nu, men mamma vill att vi ska fika och vem tackar nej till det liksom? ;)

Kommer snart, puss! ♥


GODNATT! <3

Asså VARFÖR måste mattearbetet sluta med GRÅT den här veckan?! Jag gjorde JÄTTELÄTTA tal idag som typ vem som helst klarar av, men jag fattar verkligen INGENTING! Pappa får hjälpa mig och han förklarar för snabbt så jag fattar ingenting och helt plötsligt så säger han: Det är svaret, skriv det nu! Och jag fattar ingenting, jag harinte förstått talet på något sätt förutom svaret, men inte hur man räknar ut det. Men jag förstod inte när läraren förklarade i skolan så ja får fråga hur man gör på matten imorrn.

Iaf. Ska gå och lägga mig nu. Har iaf gjort mycket läxor idag! Det är jag jättestolt över :) Men asså jag kan inte plugga ensam. Visst, jag får ju mycket mer gjort, men jag har insett en grej nu: jag mår jättedåligt när jag är ensam en eftermiddag. Som idag, känner mig myket tråkigare och allt känns mycket tråkigare. Klarar mig inte utan mina fina vänner! Älskar er, ni vet vilka ni är :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Målade naglarna förut btw. 

Puss och godnatt! ♥

           

            


Skulle ju visa min väska som jag har den här veckan! Den är köpt på Kreta, påsklovet 2009, kommer inte ihåg vad affären hette, men märke är Adidas i alla fall (fast det stod att det var en Roxy-väska när jag köpte den... skumt). Den är bra som  skolväska, eftersom det är en lång modell, vilket är bra till skolböckerna. Nackdelarna är att den inte har några fack alls... Det suger. Måste ha ett extra litet fodral med saker jag brukar ha i väskfack annars. Och det är väldigt svårt att stoppa ner en tröja elr nåt, eftersom den är så platt i modellen. Men jag älskar den ändå, tyker den är skitsnygg! Det står "Respect me", om man inte ser det.  
 
           

Mina naglar! Väldigt enkel färg, men fint ändå :) gud vad mina händer är torra, handcreme here i come...


Gårdagens outfit

Tänkte också visa vad jag hade på mig igår!

         

         

         

          


Vit Burberry-topp (förfalskad) - Affär i Grekland
Jeansshorts - BikBok
Gamla nylontights
Armband med berlocker - Thomas Sabo
Vit sjal (ny! Från i fredags när jag köpte jeansskjortan) - Cubus
Höga converse - Converse
Skinnjacka - H&M (köpt i USA)


Nu är maten klar, got to go! ♥
          
         

DAGENS KLÄDSEL

Nu är NO: n klar också. Gud vad bra! Bara bockar av läxor, älskar det.

Tänkte visa dagens outfit också! Det här har jag haft på mig idag:

         

         

         

Jeansskjorta (den jag köpte i fredags) (TILL DET INLÄGGET HÄR: http://saaaaaras.blogg.se/2010/september/shopping-ny-kategori.html) - Ginatricot
Svart midjeskärp - Armani Exchange (köpt i USA)
Svarta leggings - Ginatricot
Svart linne under - Ginatricot
 + Mina rosa ballerinaskor
    Min vanliga skinnjacka
    Väska som jag visar sedan! Nu ska jag fortsätta med pluggandet!


    


I TAKET LYSER STJÄRNORNA

Har läst mer ca 45 sidor i min bok nu. F*n vad bra jag är! Haha...




    

                          Boken är riktigt bra faktiskt! För er som inte har läst den - LÄS DEN! ;D

    

                                       Min hand ser gigantisk ut på den där bilden märker jag nu, haha

Någon som har läst boken? Vad tycker ni? ♥

IGÅR

Hejhej!

Slutade 20 i tolv idaaaag!! Guuud så skönt, vi slutade innan lunch som igår. Jag och Hanna slutade då, men t.ex. Vendela, Hannah och Elsa slutade halv två. för dom hade en lektion till efter lunch, medan våran var inställd. Så jag och Hanna gick hem till mig och gjorde pannkakor! Jääättegott! Och så hade vi socker och nutella på, mums!
Fast jag hade bestämt innan att jag inte ska vara med någon idag. Anledning: Plugg. Jag ligger så mycket efter så jag måste ägna en hel eftermiddag åt läxor. Baaaaaaajs, jag hatar det! Vill mycket hellre vara med vänner, men jag jobbar mycket bättre ensam. Då får jag saker gjort åtminstone, hahaha. När jag är med nån så brukar det bara sluta med flumm ist för plugg, hehe. Vilka härliga kompisar jag har! =D

Förlåt för att det blev så dålig uppdatering igår! Men min kväll var hemsk. Jag skippade ju träningen för att kunna plugga, men jag blev ändå inte klar. Satt men några dj**** tal som verkligen inte gick att lösa! Satt med pappa till tio på kvällen, tror jag. Vid det laget var min hjärna helt död, jag kunde liksom inte räkna ut tal som 16-7. Det stod bara helt still. Någon som känner igen sig? Så jag blev inte klar och det var så himla jobbigt, att det slutade med tårar. När jag har för hög press på mig och ingenting funkar, ang. t ex läxor, så blir det oftast så. Mascaran blev helt förstörd och blablabla. Ni fattar. Gick och la mig direkt efter, var så himla trött och hade jätteont i huvudet.
Sov i nio timmar, så jag vaknade ganska utvilad ändå. Vaknade bara en gång under natten av en fruktansvärd huvudvärk. Det kändes som om dom där fåglarna i "Treo"-reklamen stod med sina hammare och bankade på mitt huvud (btw, hur länge har dom haft den där reklamen egentligen?? Minst 100 år, haha) och mitt huvud skrek efter vatten. Vätskebrist såklart. Men efter några glas vatten så somnade jag om, drömde bara någon konstig liten dröm. Härlig natt, hehe.

Förlåt för ett lite långt inlägg! Var bara tvungen att berätta om igår.

Nu ska jag fortsätta plugga. Självklart så blir det mer bloggning under eftermiddagen! 

Pussar och kramar! //SARA ♥

       

       

Haha, Hannah och Vendela kom på idén att köra runt i en kundvagn. Haha jättekul! Det var lite svårt att köra, men jag är klarade nog av ett körkort ;)


SLUTADE HALV TOLV IDAG!!!!

Hallå allihopa!

Jag precis ätit middag och ska snart på träning. Orkar inte gå på träningen idag och jag hinner typ inte för jag måste göra en maaaaassa läxor! Har bara pluggat lite matte idag men f*n jag hinner inte! Vi ska ha gjort jättemycket till imorrn och... jag har typ inte gjort nåt alls! Och träningen slutar halv tio och jag måste gå och lägga mig direkt efter det. Jag tror faktiskt inte jag kan gå träningen, det kom jag på nu.

Det blir ingen träning för mig. Har så mycket nu så...

Har iaf haft en jättebra dag! Själv slutade man... 11.30!!! Jaaaaaa! Det är sant! För alla i min klass slutar halv två den här veckan pga utvecklingssamtal. Men min spanskagrupp har håltimme efter lunch och den håller på till typ halv två så då hade vi ingen lektion efter lunch. Alltså får vi sluta vid lunch!! Och självklart åt vi lunch hemma ist för i skolan, våran skolas mat suger! Usch, vad den är ofräsch! Har hört också att fängelser har bättre mat än i skolan. Vet ej om det är sant, men om det är det... Fy vad skämmigt, säger jag bara. Brottslingar som kanske har mördat någon ska få bättre mat än världens framtid, barn som växer och som behöver energi för att orka klara av skolan och alla prov och läxförhör. Det är helt sjukt! Idiotiskt! Vad arg man blir asså...

Nu kom jag lite ifrån ämnet. Efter skolan så åkte jag, Vendela, Hannah och deras kompis till Sollentuna Centrum! Vendela skulle lämna tillbaka en sådan där mascara som vibrerar. Vet ni? Iaf, för att den inte funkade, den vibrerade inte. Elr ja... den funkade, men man skulle ta bort nån plast grej och det hade inte Vendela gjort. Hahaha! Fast hon som jobbade där sa att det är många som gjort samma misstag. Hehe... Sedan fikade vi och till  sist gick vi till ICA, de andra skulle köpa lite saker. Vi körde runt varandra i en kundvagn bl.a. hahahaha!! Berättar mer om det sedan!



       
 
                                       Hannah och Vendela. Vendelas hjärta kom inte med riktigt :S

       

                                        Det är en massa H: n, om man inte ser det, haha
                                        (Vi pluggar, Hannah läser inte böcker så gärna ;))

                        

                                                                Haha, fin cencurering Sara...

                               
    


                                                                   Läxor...



                                                      Så här tycker jag om dom! ;)
Nu ska jag ta tag i pluggandet! Bloggar mer när jag är klar (eller när jag tar en "välförtjänt paus").

Förlåt för att detta inlägg kom så sent, det gick jääättesegt att skriva det och lägga in bilder och så :S 

Har ni haft en bra dag? Hoppas det, det har jag iaf! ♥


Before - After

Nu har jag städat mitt rum! Elr ja, städat och städat, jag har plockat undan lite. Lagt in all tvätt samt alla andra kläder som låg utspridda i rummet, plockat fram kläder till imorrn, packat väskan, lagt alla sladdar på rätt plats... m.m. m.m. m.m.
Jag struntade i läxorna, tyckte det var viktigare att få ordning i rummet. Jag har ju inga läxor till imorrn, så på tisdag eftermiddag blir det plugg. Plugg som f*n! Har så mycket som jag måste göra den här veckan.

Det blev faktiskt en ganska stor skillnad!

Här är mitt rum före:

                    

                     

                                                                       ...och efter:

                    

                     

                    

Lite skillnad i alla fall!
Är riktigt stolt över mig själv, haha!

Nu ska jag sova, 08.15 börjar skoldagen för mig imorrn. Måste få min skönhetssömn ;)

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Godnatt-pussar och kramar! //Sara

LÄXOR

Nu har jag duschat och tvättat håret. Skönt! Är riktigt trött nu, sov så himla lite inatt, så jag lägger mig nog ganska tidigt ikväll. Men först måste jag göra en maaaaassa läxor! Har 6 st läxr till nästa vecka + NO-prov! Orkar inte... vi ska bland annat läsa i "I taket lyser stjärnorna". Det låter ju inte så jobbigt, för den boken är ju väldigt omtyckt. Grejen är att vi ska läsa 140 sidor! Till på fredag, men ändå! Jag hinner typ aldrig läsa, även fast jag borde. Så det är bara att sätta igång!

Måste städa rummet också, det ser inte snyggt ut. Inte förjävligt men fortfarande ingen vacker syn. Så jag får väl städa lite också. Måste också ta fram kläder till imorrn, packa väskan... Mycket man ska hinna med på en kväll, hehe ;)


                                                                             Data...

                    

                                                                            ...eller...

                    

                                                                              ...läxor? (Jag troooooor att jag tar alt nr 1!)

                    

                                                                            Jag just nu

                    

                                             Min supersnygga tröja! Stolt AIK: are, det är jag det! ;)
                    

KICKA RUMPA!

Nu sticker jag iväg till matchen! Önska mig lycka till, vi måste vinna idag! KICK SOME ASS säger jag bara ;)
Bloggar mer när jag kommer hem!

juste, gjorde ny design igår, vad tycker ni? :)

Puss o kram, ha en härlig söndag!

 


THE COWBOY IS BACK

Hejhej!

Har precis kommit hem från Annas lantställe och hennes mammas vilda västern-party! Det var så himla kul, det var verkligen cowboy-tema: Dom hade gjort en liten "saloon" där man kunde hämta vin/läsk, snacks och sånt. Tipsrunda om Annas mamma, musiktävling med två "trubadurer" som hade kommt dit och spelat låtar hela kvällen. Dom var jättebra! En kille spelade gitarr och en tjej sjöng. I slutet av kvällen satt dom som var kvar + trubadurerna vid en "lägereld" och spelade härliga låtar och sjöng. Det var svinkallt, men brasan värmde skönt :)

Jag var med Anna, hennes kompis Maria och min vän Felicia, som jag lärde känna på Annas summercamp förra året. Annas summercamp är under sommaren och då, detta började förra året, så bjuder hon in vårt lilla "gäng" till hennes lantställe och så är vi där några dagar och bara har det skönt och njuter av sommaren. När hon började med detta förra sommaren, så kände jag bara en person + Anna. Men under dessa dagar så lärde alla känna varandra jättebra, alla fick nya vänner. Riktigt kul är det! :)

Jag och Anna tror jag kom i säng ca 04.45... hehe, och vi fick gå upp 11. Fatta hur trött jag var! Bläää jag ville bara sova hela dan, men till slut kom jag allt upp. Såg ut som ett miffo (det gör jag alltid när jag har sovit för lite), men va f*n. Känner mig ju dock jätte-taggad inför min match idag (nooot). Är så trött, vill bara slänga mig framför TV: n med en godispåse. Men snart ska jag bli fit for fight! ;)

Jag hann bara lägga upp en bild på min cowboy-utstyrsel, för vi skulle åka. Så här är resten!

                    

                                                                             Creapy...

                    

                                                              Pistolen är INTE av plast... Lovar...

                    

                                                                 Det får ni väl erkänna! ;)

                   

                                                            PAPPAS BYXOR!! INTE mina! xD

    ♥

VILDA VÄSTERN-BOV: THAT´S ME!

Snart sticker jag iväg på vilda västern-party! Hade lite klädpanik för ett tag sedan, det kändes som om inget blev bra. Men nu har jag hittat den bästa vilda västern-bov-outfiten! Hoppas att man kommer att känna igen mig, haha...


Rutig skjorta - Abercrombie & Fitch (köpt i USA)
Gammal vit T-shirt
Pappas jeans
Rutig trekantssjal - Lindex
Flätat skärp - MQ


                    
Ska ha Mammas mörkbruna gamla boots med klack. Hett! :P

Hinner inte lägga upp fler bilder, got to go!!

Eftersom jag sover över hos dom, så blir det en bloggpaus till imorrn. Lite tråkigt, men jag kommer hem på eftermiddagen imorrn, då blir det kanske ett inlägg. Kanske, för jag har match imorrn! Det är samling halv 4, så vi får se om jag hinner blogga. Hoppas det!

Har förresten gjort en ny kategori: Vänner. Där kommer alla inlägg finnas när jag skriver om vänner och bilder på mig and my friends. Nu har jag tre egna kategorier!

Ha en jättebra lördag! Hoppas ni kommer att få det lika kul som jag kommer ha, för jag kommer att ha sjukt kul med vänner ;)

Stora pussar och kramar! // SARA ♥


Yeeeeeeeha!

Godmorgon!

Idag så händer det en skitkul grej: Annas mamma har födelsedagsfest! Dom ska ha festen på deras lantställe och jag ska sova över :) för festen är från 14-02 (kommer nog bli senare, hehe). Så efter att jag har ätit frukost så ska jag packa lite sova-översaker och sedan ska jag klä ut mig: temat på festen är vilda vestern! Yeeha!
Visar outfiten sen, men jag kommer nog att ha pappas jeans (lol) med mitt bruna läderskärp till. Vit t-shirt och min jeansskjorta som jag köpte igår och ett av mammas gamla boots med klack! Jag fullkomligt suger på att gå i klackar, men dessa är väldigt lätta att gå omkring i, som vanliga skor bara att mana blir lite högre ;)

Vad ska ni hitta på idag? ♥


               

                                                 
Glassätarna Sara, Elsa och Hannah!

                
                   

             
Fina Hannah! August klipper vi bort, tror inte han vill att jag ska visa hans min, hehe

                   

                                                        När jag provade jeans på Gina

                   

                                                               Glada Elsa på Ginatricot!

Shopping + ny kategori!

Idag har jag shoppat: och nu kommer jag att skapa en ny kategori: "Saras shopping"! Där kommer, som det låter, att handla om mn shopping, om mina nyinköp och så. Perfa!

Och detta köpte jag idag:

               

               

En jeansskjorta! Det här var den ända som fanns kvar. Tur! Älskar den, det blir snyggast (enligt mig) om man matchar med ett skärp i midjan, som på bilden ovan. 199 kr från Ginatricot!

               

               

               

En vit sjal! Två grejer från Dagens vill-ha! :) Bestämde mig snabbt för denna, eftersom den var så himla skön (har på mig den just nu för att den är så mjuk och bekväm!) och för att jag behövde en. Men när jag skulle köpa den så sa kassa-tjejen att det var två för 149 :- (en kostade 99 :-). Så då sa jag det till Hannah och då ville hon också köpa en! Så vi köpte två likadana, den vita var absolut snyggast. Så det blev två sjalar för 149 kr! 
Från Cubus.

Vi gick in på Cubus två gånger och andra gången köpte jag och Hannah sjalarna. Sedan gick vi till Ginatricot och jag och Elsa blev typ överlyckliga, haha! Båda vi älskar Gina och vi skulle kunna vara där hur länge som helst (om vi skulle haft mer pengar...). Jag skulle först köpa ett par svarta jeans som jag har tagit upp i "DAGENS VILL-HA"! När jag hade bestämt mig för ett par svarta, billiga par för bara 199 kr, så fick jag syn på den stickade koftan som jag också  nämnt i Dagens vill-ha, för 249 kr. Då bestämde jag mig för att köpa den ist, eftersom jeansen kommer nog att finnas kvar i affärerna ett tag, men det kanske inte koftorna gör. Så då skulle jag köpa den. Men sedan fick jag syn på en jeansskjorta! Även det plagget från Dagens vill-ha. Först provade jag en modell, men sedan såg jag en ännu snyggare variant, lite ljusare, lite snyggre ;) Det var den där uppe!

Just det, det är ju match! Sverige spelar VM-kval i fotboll! Hur kunde jag glömma det?? Nu blir det att springa ner till TV: n, det blev precis mål! 

Ha den bästa fredagskvällen ever!

               

Todays outfit

Idag har jag haft på mig:



                    

                                     

                         

                          

                         

Baseballjacka - Ginatricot
Svart linne - Ginatricot
Jeansleggings - Ginatricot (Haha, kom på det förut, har en värsta Gina-outfit idag! Haha...)
Kedjehalsband - BikBok
Beiga converse - Converse (köpta i USA)
 + Min vanliga skinnjacka
    Mammas bruna väska från Esprit, London (den jag har haft denna vecka)

Lyssnar nu på Kate Perry på Spotify. Lyssna på hennes nya skova, den är riktigt bra! Är inget jättefan av Kate Perry, men denna skiva är värd att höra. Ni som har lyssnat på den, vad tycker ni? :) ♥
                     

CENTRUM MED VÄNNER

Hejsan!

Sitter på mitt rum med min kompis. Min godispåse rättare sagt, hehe. Smaskar i mig godis som om jg aldrig smakat det förr. Men det var faktiskt ett tag sedan jag åt lösviktsgodis. Okej, det var en vecka sedan ;)

Efter skoan så stack jag, Hanna, Hannah, Elsa och August i min klass till centrum och var där. Vi köpte ett paket Ben & Jerry´s Half baked (ÅÅH så gott!!) som jag, Hannah och Elsa delade på. Jättegott! Man blir ju lite kladdig såklart, men va f*n, det är det värt! Jag köpte samtidigt mitt godis. Senare gick vi till en juicebar där dom har sjukt goda smoothies! Tog en med banan, hallon och yoghurt bl.a. Mums! Där träffade vi Anna, Lisa och Filip :) och pratade och skrattade lite med dom innan dom skulle gå.

Det blev faktiskt en liten shoppingrunda! Nu när jag har pengar, mohaha! Men det berättar jag om sedan, då visar jag också mina inköp!

Har ni haft en bra dag? ♥

                    

                                                    
Jag påväg till centrum  

                    

                                                                
Jag idag

                     

                                                  
Jag på cykel (roliga bildtexter va, haha)

                    

                                                                     
Kamp om glassen!

                    

                                                             Jag, Elsa och Hannah. Finisar!!


                    

                                                                 That´s me!

  
  Fler bilder kommer sedan, nu ropar mamma att maten är klar! 
                     
                    

Dagens vill-ha: Fransväska

Sedan den dagen då jag såg en sjukt snygg fransväska i en Fridatidning (Frida nr 14 2010). Innan så gillade jag inte fransväskor så mycket, men nästa gång jag shoppar ska jag leta efter något liknande:

                   

                   
                     


Dessa är hittade på Google, för jag hinner inte söka runt på hemsidor och leta (vilket tar 100000 år), så jag vet bara att den sista väskan kommer från Topshop och vet inte vad do kostar. Men huvudsaken är att jag kan inspireras! För typ nån blandning av dessa väskor skulle jag vilja ha! Det här är några alternativ, men ingen är precis det jag vill ha. Men på bild två så är 1: an, 2: an och 3: an mina favvisar :) Gillar också  sista bilden för att det är liksom fransar i tre lager. Vill ha så med tre lager, i vanligt brunt läder och ett axelband! 

u skajag gå och lägga mig. Sovmorgon imorrn! :D Vi hörs imorrn, 

Stora pussar och kramar // Sara ♥

        
                   


Jag = Pandan/Räven

Guuud vad skönt! När jag kom hem från träningen så tvättade jag håret, inpackning och ansiktsmask. Känner mig så fräsch! Det tycker mamma också, hon tycker mitt hår luktar jääättegott ;)

Träningen gick bra, ganska lugnt. Hanna gick på träningen även fast jag och Vendela hade tjatat på henne att inte gå på träningen, eftersom hon är typ lite sjuk.
Men hon gick ändå, den envisa lilla Ugglan!
Jag, Vendela och Hanna har smeknamn på djur för varandra. Jag = Pandan (säger Vendela) /Räven (säger Hanna). Vet inte varför jag fick bli en räv och en panda, är inte så lik nån av dom. Fast jag är nog mer lik en räv... Skit samma, Hanna = Ugglan. Hon är klok, skitsmart och hon är oftast ganska trött (inte menat på ett negativt sätt, tvärtom! Det är charmigt :) ). Vendela = musslan. Det är ett mysterium! Det var jag som kom på det, men Vendela är inte lik en mussla nånstans! Och musslan är väl ett ganska tråkigt djur, egentligen. Dom bara ligger på botten och gör pärlor, haha. Men jag bara tycker det, Vendela ÄR en mussla, vare sig ingen förstår elr inte! 

Nu kom vi lite ifrån ämnet lite, hehe. Här är dagens bilder!

               

                
...för minen jag gör på det där fotot egentligen är INTE vacker! Haha

               

                                                          ROFL

               

               

               

Det var dagens bilder! Det kommer upp ett sista inlägg innan jag släcker lampan och sover! ♥

                

                

                

                
                

               


Till träningen!

Hej!

Vendela är här :) vi har spelat kort och ätit glass, men snart ska vi gå. Fotbollsträning ikväll! Den slutar 20.00, så jag kanske bloggar igen vid halv nio elr nåt. Och imorrn har vi sovmorgon till 09.20!! Kan gå och lägga mig sent ikväll, hehe..

Dagen började ganska dåligt... Jag gick upp senare än jag skulle ha gjort, vilket ledde till stress. Hanna och jag möts ju 20 minuter innan skolan börjar varje morgon. Jag har kommit sent så många gånger så att jag måste betala typ en krona om jag kommer sent (och Hanna blir jättesur på mig, haha). Så jag stressade som f*n, hann inte fixa håret elr nånting så det såg ut som bajs och jag glömde ta på mig mitt halsband som jag hade tänkt ha på  mig idag! Har aldrig haft det i skolan förut och det skulle passa perfekt till kläderna jag hade på mig idag.  Men men, får ha det imorrn elr nästa vecka ist. Kan visa bild sedan! ;)

Visar bilder från dagen ikväll, måste gå nu! Puss o kram! ♥

Dagens outfit

                    

                    

                    

                     

Reflexgult linne med blommor - En liten butik i norrtälje (köpt i somras)
Ribbade stumpbyxor - Åhléns
Svarta shorts - H&M
Gamla örhängen
 + Höga Converse (mina beiga)
    Min vanliga skinnjacka från H&M

Skulle ockå ha haft mitt Thomas Sabo-armband, men det glömde jag att ta på mig kom jag på nu ;)

Älskar linnet, det sticker ut på ett coolt sätt!
Vad tycker ni om outfiten? Skulle vara kul att se vad andra tyckte :)

Nu måste jag byta om till träningen. Puss o kram! ♥


Fläskläpp

Hej, har varit hemma ett tag nu. Ska på träning som börjar om 1½ timme så jag ska äta snart.
Jag glömde ta med kameran till skolan så det blir tyvärr inga bilder från dagen...

... men idag hände en sjuk grej! Jag har fått världens fläskläpp! Anledning: Jag hade jättebråttom till min lektion så ja sprang det fortaste jag kunde mot mitt skåp. Men framför mig stod en kille i min parallellklass och slog en pingisboll mot väggen med ett pingisrack. Och jag såg mig inte för, så jag springer framför honom och SMACK!! Han träffar mig med racket. F*n vad ont det gjorde, men jag började inte gråta elr så. Blev mest rädd för att jag hade pajat några tänder men det hade jag som tur inte! Det känns bara som att jag har gjort en lättförstoring på en liten del av läpparna! Haha, såhär ser det ut nu:


                           

                           

Det syns inte så tydligt, men ändå. Det känns så himla konstigt, som om jag har en lite träkula i läppen... Snyggt är det inte heller. Hellre att jag har samma på andra sidan av läppen så att det ser ut som att jag har större läppar ist! Haha...

                           

Hos Hanna

Är hemma hos Hanna nu. Vi har chattat med en kille i vår parallellklass! Asså det var så himla kul, vi drev och flummade hela tiden! Skrattade så att man fick ont i magen! Hahahahaha han är allt rolig, han sa bl.a. att vår humor var som en trasig mixer... haha, han har sagt att han ska hämnas på oss. Det behöver vi nog inte frukta!

Men nu ska jag gå hem, bloggar mer då.

Puss o kram! // Sara ♥

Godmorgon!

Hej är vaken nu. Ville bara säga det och önska er en bra dag!

Hinner inte blogga så mycket nu, har lite små-brådis...

Puss o kram! ♥

RSS 2.0