KICK-ASS!

Hej på er!

Kom hem från Hanna för någon timme sedan. Vi hade det jättekul igårkväll! Som sagt så hyrde vi film och köpte naturgodis (tog aaaaalldeles för mycket yoghurtbitar!! Det var typ det ända jag köpte och ville inte äta dom efter ett tag eftersom jag mådde så himla illa av dom...).
 
Vi hyrde Kick-Ass! Hahahahahahaha. Filmen handlar om en high school-kille som är småtöntig, inte alls populär eller nåt sånt. Fast han vill egentligen bli en superhjälte! Så han köper en dräkt och ger sig ut på gatorna för att se om någon behöver hjälp. Så lyckas han rädda en kille från att bli misshandlad, med sina två batonger som han alltid bär omkring på (haha!). Det kommer med på film, läggs ut på Youtube och plötsligt är Kick-Ass hur populär som helst! I filmen finns också andra superhjältar som Big Daddy och Hit-girl! Dom två och Kick-Ass är på den goda sidan, som kämpar mot den onda... scaaaary!! Ska inte berätta hela filmen...
I början var den lite långtråkig, allt gick bara dåligt för honom (Kick-Ass-killen). Men sedan kom Big Daddy och "Hit-girl" in i filmen och det var då som allt blev kul! Hit-girl är Big Daddy´s dotter och han har hjärntvättat henne, gjort om henne till en superfighter typ! Så hon skjuter ihjäl en massa "Bad guys", sticker knivar i dom (hon dödar såklart bara onda)... men DET BÄSTA är när hon hugger av båda benen på en kille! Haha, det är så fult gjort, ser sjukt kul ut. Hahahahaha! :D

Jag ger filmen en jättejättejättestark 3:a, eftersom den var lite långtråkig i början och så. Men den var himla rolig! Rekommenderar!

Vi somnade i alla fall till slut framför Harry Potter 2 - dubbad! Haha, man ska se dubbat, annars är det ju inte kul ;)

Vi vaknade iaf vid 10 ungefär och såg klart HP 2. Senare skulle Hanna iväg och köpa cykel, så då stack jag hem. Men vi kanske kan ses sedan igen.. Ska hälsa på min farfar ikväll, så vi får se om vi hinner.
Åt iaf världens godaste lunch när jag kom hem - Pannkakor! Med nutella på... Mums!

Ska ta det lugnt idag, blogga lite och fixa med kläder och sånt till imorrn. Är riktigt seg idag, vi sov inte så mycket direkt.. Men sånt får man ta!







Bilder från igår. Vi blev så himla beroende! Jag var typ: "YOGHURT!!!!!!!!!" medan Hanna var mer "JAPANSK MIX!!!! MÅSTE HAAAAA!!" Haha ;D Blev lite paff när allt kostade 62 spänn...

Kommentarer
Postat av: Wilma

Åhh jag är nog mer för det japanska haha ;)

MEn verkar som ni haft det trevligt!



sv: ja men jag åkte och tränade även om ryggen sa nej.. så antagligen kommer jag inte ens kunna gå imon för att den ska ge mig någon slags bestraffning haha!

Taack!

2010-10-10 @ 16:30:08
URL: http://fantaboulus.blogg.se/
Postat av: Abby

Kika gärna på min blogg. Den innehåller hår, naglar, mode och skönhetstips.

Jag delar med mig av massa tips och trix då jag utbildar mig till frisör och nagelteknolog.

http://abbylarsson.blogg.se.

/A

2010-10-10 @ 17:15:51
URL: http://abbylarsson.blogg.se/
Postat av: Sara

2010-10-10 @ 17:30:34
URL: http://saraa96.wordpress.com
Postat av: Liz

Åh gud, jag är helt såld på naturgodis. Mums!

2010-10-10 @ 17:59:44
URL: http://thelizy.blogg.se/
Postat av: Laila

guud så gott!

2010-10-10 @ 18:03:03
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Daniel

åååh vill slafsa i mej allt!!

2010-10-10 @ 18:36:51
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Neha

Åh naturgodis är så gott:D

2010-10-10 @ 21:42:01
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: QUEEN B

svar: ja gud vem orkar plugga egentligen! taaaaack :D

2010-10-11 @ 18:51:45
URL: http://sweetlicious.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0