HITTADE LITE FINT...

...men köpte det såklart inte. Är fortfarande pank... tills IDAG!! För nu är det december och barnbidrag! Härligt med lite cash och denna månad har jag lovat mig själv att jag INTE ska shoppa upp för 1 100 spänn på 9 dagar, hehe. Nej, denna månad ska jag lägga nästan allt på julklappar. Sedan är jag skyldig några kompisar totalt 130 kronor och ALLT kan man ju inte lägga på julklappar: fikapengar är ju till exempel nåtgot man bara måste ha! ;)

Nej, nu kom jag ifrån ämnet lite. Innan bion började gick vi runt lite i centrum. Ingen shopping som sagt, men då passade ju det perfekt för att bara sukta efter allt.. På min vill-ha lista (kommer göra ett inlägg om den snart!) står det bl.a. en vit skjorta - och jag hittade en URSÖT variant på Monki. Funderar på att införskaffa när jag får pengar!





Hur fin? Kostar 300 kr, från Monki då som sagt



Synd att jag inte alls kan gå i klackar och att det inte har blivit riktigt jag än. Tror nämligen att till våren/åttan så kommer jag använda klackar ganska mycket! Tycker det är så himla snyggt och kommer nog ha det till vardags också.
Snart kommer skoperioden, jag känner att den är nära... haha! 



Och dessa var ju... HELT PERFEKTA!! Exakt såhär skulle mina favoritklackar se ut: Hög klack med snörning och en liten platå, och denna färg. Klackskor med snörning är ju så galet snyggt..
Till våren ska jag i alla fall köpa minst ett par kilklackar, sedan får vi se hur min utveckling med klackar fungerar :)





Älskar dom...


Kommentarer
Postat av: Grinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill sälja sponsrade inlägg. Vi har just nu ett antal olika företag som är intresserade av att köpa sponsrade inlägg innan julhandeln. Om du är intresserad så kan du läsa hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Ginders.se

2010-12-01 @ 16:49:11
URL: http://www.grinders.se
Postat av: Annelii

snygg outfiit ;)

2010-12-01 @ 17:44:59
URL: http://anneliswebb.blogg.se/
Postat av: V I K T O R F R I S K - FASHION FOR MEN

Skön blogg du verkar ha!

Kolla gärna in min. 15 årig kille jobbar som modell och driver eget företag! Have a nice day!

MVH Viktor Frisk

2010-12-01 @ 18:15:47
URL: http://www.viktorfrisk.com
Postat av: Mariam

Hejar du på barcelona? :)

2010-12-01 @ 18:27:22
URL: http://xxlebanesegirlxx.blogg.se/
Postat av: ida

sv: Jag gick i cherrleading, fast slutade för några månader sen.. Hade då gått i nästan 6 år. Älskade sporten. Typ lite för mycket så jag slutade, det vart för mycket i längden. Kram på dig!



2010-12-01 @ 18:48:55
URL: http://tyypiiida.blogg.se/
Postat av: gabriellag

sv; Ja visst är hon! :D

tack så mycket, hmm hade ingen annan bakgrund att ha så jag bara tog någon ! :)

kramis

2010-12-01 @ 18:52:32
URL: http://gabrielllah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0