ORIENTERING => GICK VILSE...

Hallå allihopa!

Skön dag idag, samtidigt som den var hemsk. Som jag sa igår, så har vi haft idrottsdag idag. Orientering. Jaaa. Så himla tråkigt. Och det gick skitdåligt också! Fast det var lite kul samtidigt, haha..

Jag sprang med Vendela och vi är ... bra på orientering, men inte superbe direkt..
Haha, man skulle först ta 3:ans kontroll, sedan 5:an direkt och SEDAN fyran. Men det glömde vi såklart bort! Så vi tog trean, fyran, femman och sedan när vi hade kommit på det så skulle vi gena genom skogen. Och ni kan ju tänka hur det gick.. vi gick vilse! Och jag var så himla dum! Jag höll kartan och då tänkte jag "Hm, det ska tydligen finnas ett träsk här någonstans... hoppas vi inte kliver i det." Nästa steget jag tog klev jag RAKT NER I SUMPMARK.
Hahaha, Vendela ba: "AAAAHHHH!!!!!!!" Men faktiskt, det var ju så j** äckligt, och vi kom aldrig ur det! Vi trampade och trampade och TILL SLUT kom vi bort från det.
I alla fall, vi var ju riktigt förfärade, vi visste ju inte vart vi var och tiden gick... Typ "krama ett träd och klä en gran"... Nej men det var ingen kul känsla direkt.
Så vi sprang ut ur skogen och sprang runt nästan hela banan igen. Fick en ganska dålig tid, men vi var faktiskt inte sämst. Tur det..

Vi slutade ju när vi var klara, så vi åkte ju vid ca 11. Är hemma själv nu, men jag orkade verkligen inte göra nåt med nån. Har ju träning ikväll, har ingen aning om hur jag ska orka.



Spelar lite gitarr, det får mig på bättre humör känner jag :)



"YEAH!!" ;) 



Kommentarer
Postat av: Andrea

Spana in min blogg och komentera så kan DU bli veckans blogg (:

http://ffinasteeduw.blogspot.com

2010-10-18 @ 15:08:55
URL: http://ffinasteeduw.blogspot.com
Postat av: lucke

Tjenare, gjort i helgen då? :)

2010-10-18 @ 15:22:56
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Viviana

Vill du vara med i dagens blogg? Bara att anmäla dig. Skriv " jag är med" eller nåt liknande så utser jag en vinnare ikväll. Kram

=)

2010-10-18 @ 15:29:23
URL: http://dezis.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hatar orientering

2010-10-18 @ 17:05:21
URL: http://emellay.blogg.se/
Postat av: Karin

Klassisk skolorientering!

2010-10-18 @ 19:37:53
URL: http://mysterycity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0