BAD BOYS

Lyssnar på min nya favoritlåt just nu. Jag byter favvolåt typ hela tiden. När jag hittar en bra låt så lyssnar jag på den 20 gånger i rad, sedan tröttnar jag och byter ;) Haha, härligt..



Mamma och jag har iaf beställt Uggs nu! Det blev dom med knapparna, fast på en annan hemsida, uggstore.cc. Det är ju så svårt att hitta en hemsida som man kan lita på, men vi chansar på att denna säljer äkta!
Ååååh, längtar tillls mina skor kommer! Tror dom kommer om en vecka eller nåt... har så himla dåligt tålamod, men jag får hålla ut!



Haha, som jag har sagt förut så skoj-bråkar jag och Emma VÄLDIGT mycket! Det börjar med att hon irriterar mig och då slår jag till henne så att hon slutar. Vad groteskt det där lät, haha. Men ni vet, på skoj ;) Då gör hon tillbaka. Då gör JAG tillbaka, osv. Men ibland kan det gå lite vääääl långt. Som igår:



Ser ni mitt, typ, JACK! Har ett himla ärr eller vad det är i pannan! Anledning: Emma tryckte in sin tumnagel i min panna himla hårt. Inte fint, kommer säkert ha kvar det hela livet och kommer förmoderligen få sminka över det varje dag. Okej, lite att överdriva, men seriöst: Det gick lite för långt, hehe.. Asså jag är ju inte arg på henne, men ni kan ju förstå att det låter lite sjukt..

Ska iaf städa rummet nu och kanske ta en promenad efter det. Måste komma ut, har suttit inne sedan 12.. Behöver frisk luft!

Kommentarer
Postat av: lucke

Hejsan, vad händer? :)

2010-10-25 @ 13:24:40
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Linn

Kika in mina bloggtävlingar, http://linnlagerskog.blogg.se/category/tavlingar.html :)

2010-10-25 @ 15:44:11
URL: http://linnlagerskog.blogg.se/
Postat av: Clixo

den låten är jättebra!

du kanske vill vara med i en tävling/utlottning om en burberry-plånbok helt gratis? :) http://clixos.blogg.se/2010/october/tavling-burberry-planbok.html

2010-10-25 @ 16:37:52
URL: http://clixos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0