GODNATT! <3

Asså VARFÖR måste mattearbetet sluta med GRÅT den här veckan?! Jag gjorde JÄTTELÄTTA tal idag som typ vem som helst klarar av, men jag fattar verkligen INGENTING! Pappa får hjälpa mig och han förklarar för snabbt så jag fattar ingenting och helt plötsligt så säger han: Det är svaret, skriv det nu! Och jag fattar ingenting, jag harinte förstått talet på något sätt förutom svaret, men inte hur man räknar ut det. Men jag förstod inte när läraren förklarade i skolan så ja får fråga hur man gör på matten imorrn.

Iaf. Ska gå och lägga mig nu. Har iaf gjort mycket läxor idag! Det är jag jättestolt över :) Men asså jag kan inte plugga ensam. Visst, jag får ju mycket mer gjort, men jag har insett en grej nu: jag mår jättedåligt när jag är ensam en eftermiddag. Som idag, känner mig myket tråkigare och allt känns mycket tråkigare. Klarar mig inte utan mina fina vänner! Älskar er, ni vet vilka ni är :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Målade naglarna förut btw. 

Puss och godnatt! ♥

           

            


Skulle ju visa min väska som jag har den här veckan! Den är köpt på Kreta, påsklovet 2009, kommer inte ihåg vad affären hette, men märke är Adidas i alla fall (fast det stod att det var en Roxy-väska när jag köpte den... skumt). Den är bra som  skolväska, eftersom det är en lång modell, vilket är bra till skolböckerna. Nackdelarna är att den inte har några fack alls... Det suger. Måste ha ett extra litet fodral med saker jag brukar ha i väskfack annars. Och det är väldigt svårt att stoppa ner en tröja elr nåt, eftersom den är så platt i modellen. Men jag älskar den ändå, tyker den är skitsnygg! Det står "Respect me", om man inte ser det.  
 
           

Mina naglar! Väldigt enkel färg, men fint ändå :) gud vad mina händer är torra, handcreme here i come...


Kommentarer
Postat av: Linda

Sv: Tack så mycket för din åsikt :) Det blev typ mörkblont med lite bruna slingor :)

2010-09-07 @ 23:39:56
URL: http://olindao.blogg.se/
Postat av: Emelie ♥

Fina naglar! :)

2010-09-07 @ 23:51:51
URL: http://emeliejarnberg.blogg.se/
Postat av: smyckestokig

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då )



http://smyckestokig.blogg.se/

2010-09-08 @ 00:03:58
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: Millah Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Hej =) Allt bra?

Är du tävlingsintresserad?



Jag har iaf igång massa tävlingar & det kommer in nya hela tin.



Var gärna med & tävla =)

--> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad så ber jag verkligen så hemskt mycket om ursäkt..



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

2010-09-08 @ 00:16:02
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0