VÄNNER & HALVDAG

Åh så skönt! Har duschat, tvättat håret med inpackning, smörjt in hela kroppen. Man behöver verkligen någon sorts avkoppling ibland (iaf jag), något som det här, ett mini-spa. Så underbart, bland dom härligaste känslorna enligt mig. Att inte tänka på något annat som skolan, något kompis-eller kärleksproblem osv.. bara koncentrera sig på sig själv och ingen annan.

Träningen gick bra! Haha, och när jag kom hem fortsatte jag på den nyttiga fronten: mamma frågade om jag ville ha fattig riddare. Jag ba: "öööh... VISST!!" typ, haha! Fick i mig 4 stycken faktiskt... Här är man nyttig! Pizza innan träningen och "pannkaksmackor" efteråt. Yummy!

Justja, jag har inte berättat om i måndags! Det var ju då vi hade halvdag (från 8.00 - 12.00) och då gick vi fem - jag, Hanna, Vendela, Hannah och Elsa - hem till Vendela! Det blev pannkakor till lunch - vad annars? - med myyycket smör och vaniljsocker. Det är Vendelas specialitét, hennes pannkakor blir alltid lika goda!
Så vi satte igång att steka pankisar för fullt medan vi lyssnade på skön musik från Spotify. Vi lyssnade igenom hela Katy Perrys nya album "Teenage dream". Min förtjänst, hihi. Tycker den är så himla bäst, så jag började med teenage dream och sedan spelades låt efter låt upp. Hur bra dag? Knappt någon skola, vänner, god mat, musik... 
Efter lunchen spelade vi kort. Länge, länge. En efter en var tvungen att gå hem, till slut var det bara jag och Elsa kvar hos V vd klockan 17 ungefär.
Riktigt grym dag i alla fall!
Kommentarer
Postat av: Laila

Haft en bra dag?=)

2010-10-14 @ 17:09:44
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: MOOOLLYS - en uppsalablogg

Hey! Hoppas du får en fortsatt bra torsdag! :)

2010-10-14 @ 17:15:03
URL: http://HTTP://MOOOLLYS.BLOGG.SE
Postat av: ida

Har frågestund på bloggen! Fråga massor! :)

2010-10-14 @ 17:26:47
URL: http://heyida.blogspot.com
Postat av: helena

följ gärna min blogg som nitton år och gravid! :)

2010-10-14 @ 17:42:59
URL: http://fortress.blogg.se/
Postat av: julia

snygg header

allt bra??

2010-10-14 @ 17:55:13
URL: http://toogoodforyoou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0