BOWLING + KVÄLLENS OUTFIT

Hej igen! Gud, det blev inte som planerat med inläggen idag.. Jag, mamma, Anna och hennes mamma hade bowlingtid klockan 4. Men det visste inte jag och innan vi åkte så frågade jag mamma NÄR vi skulle ÅKA. Men mamma trodde att jag menade när vi skulle VARA DÄR, så hon sa 4. Så jag trodde vi skulle åka 4. Så jag satt lugnt och bloggade 10 i fyra. Då kommer mamma och skriker: SARA, VAD HÅLLER DU PÅ MED?!! VI SKA JU ÅKA NU!!!!! Och jag var ju jätteförvånad, men lämnade datorn på och sprang ner till hallen. Hahaha. Missförstånd händer...

Vi hade iaf jättekul! Glömde tyvärr kameran, eftersom jag fick bråttom. Men jag var himla dålig idag! Brukar ändå vara ganska okej på bowling, men icke sa nicke.. Haha, det var lite kul. Vi gick fram för att säga våra namn till farbrorn i kassan och så. Då frågar jag: "Juste, hur blir det med galler?" Han och de andra i vårt sällskap bara skrattade. Han ba: "Jag tror ni kan klara er utan galler!" Och jag var typ: Men..men.. varför inte?? Haha.. Men jag skulle verkligen behövt galler idag! Tror jag klarade en gång att träffa någon käglorna båda gångerna. EN. Mammorna vann, men jag kräver revansch!

Snart kommer Annas familj på middag! Ska bli kul. Och såhär ser jag ut ikväll:Halsbandet är från Lindex och det är även klänningen......med supersnygga axlar!Kör på en enkel frisyr; en knut i nacken. Enkelt, men väldigt fint just nu, eftersom jag tvättade håret tidigare idag.
Ha en grym lördagkväll! ;D

Kommentarer
Postat av: Karin

Sv; Sant, jag vet, men liksom en sjuk jävel som står mitt ute i vägen och hoppar när en gubbe kommer gåendes? Eller när det kom en joggare och kollade snett på mig när jag stog och gjorde hårdrockstecken mot kameran? Fail :D

För att inte tala om miljoner bilar som åker förbi. Fattar inte hur det kan vara så jävla mycket folk där jämt när det är långt ut på landet bredvid en landsväg.Hoppas du får kul ikväll då :)

2010-10-30 @ 18:10:15
URL: http://mysterycity.blogg.se/
Postat av: Moa - Leos mamma

Vinnaren av dagens blogg är nu utsedd, kika in och se om det var du eller anmäl dig igen!Och missa inte tävlingarna i menyn! =)

2010-10-30 @ 21:42:22
URL: http://lillagroda.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej allt bra med dig ?(:

2010-10-30 @ 22:25:46
URL: http://enord.blogg.se/
Postat av: anna

fin blogg du har:)

2010-10-31 @ 08:01:36
URL: http://annaojendal.blogg.se/
Postat av: H a i d i s -

SVAR: haha :D tack!

2010-10-31 @ 13:13:37
URL: http://haidis.se
Postat av: S O F I A - F I I I A S S . B L O G G . S E !

Sv: När man har tryckt på kalendern kommer det ju upp en massor med datum. Tryck på det datumet du vill att det ska komma upp, sedan bestäm tiden. Sen så behöver du bara trycka på "Spara och publicera" knappen. :)

2010-10-31 @ 14:38:59
URL: http://fiiiass.blogg.se/
Postat av: S O F I A - F I I I A S S . B L O G G . S E !

Sv: Tack förresten! Din med! :)

2010-10-31 @ 14:40:06
URL: http://fiiiass.blogg.se/
Postat av: lucke

Hejsan, vad göres? :P

2010-10-31 @ 14:59:25
URL: http://modegrabben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0