TJEJJOUREN

Hello! Har ni haft en bra dag? Min har varit toppen, ovanligt härlig! Idag hade vi nämligen HALVDAG!! Wooohoooo! Började 8 och slutade halv 12, så himla skönt! Vi har halvdagar en gång i månaden, vet faktiskt inte varför, men alla älskar det såklart!

Men det var inte bara halvdagen som gjorde denna dag till en toppendag: vi missade handledningen på morgonen! Och en liten del av svenskan! Woohoo! Anledning: i vår klass har vi börjat med något som heter Tjejjouren. Varje måndagmorgon i 6 veckor framåt kommer det två supergulliga tjejer (eller ja, tjejer... dom är i kanske 25-årsåldern) som jobbar på tjejjouren. Det är en grupp som stöttar unga tjejer! I vanliga fall är det bara för 16-åringar och uppåt, men dessa tar även emot tjejer på 13, 14 och 15 år. Framförallt så är tjejjouren en sajt, där man chattar med någon av dom 36 anställda på tjejjouren om vilka frågor som helst; från sex och kärlek till hur man noppar ögonbrynen. Man kan även gå och träffa dom en gång i veckan.

Så imorse kom det alltså två tjejer till oss från Tjejjouren. Vi är en grupp med alla tjejer i vår klass. Idag pratade dom mest om vad tjejjouren är för något, men vi fick också göra övningar som heta stolen och sånt. Vi kommer bl.a. att prata om vänskap, sex och kärlek, press m.m. under dom kommande veckorna. 
Jag tyckte att det här var en väldigt bra grej (och inte bara för att vi missar handledningen och lite av svenskan)! Det var så himla skönt att för en gångs skull komma bort från alla vanliga lärare, tråkiga lektioner och faktiskt: killarna. Självklart har jag inget emot dom, men ibland är det skönt att bara ha en tjejstund. Och dom tjejerna från tjejjouren som kom till oss var så himla snälla! Dom var verkligen förstående, avbröt aldrig, lyssnade... perfekta! Både hade dessutom himla snygg klädstil! Även håret var himla snyggt, såg nytvättat ut. Snälla och uppskattade var dom av alla i alla fall och jag tror att alla tjejer i vår klass tyckte att det här var en bra grej!
Sedan har vi också bonusen med tjejjouren... vi får baka och ta med till varje gång! Dom tyckte det bara var bra om någon bakade en kaka och tog med, haha! Så det ägde :D







Sara gillar´t! :D

Kommentarer
Postat av: XOXO, LANAH

Härligt! :)

2010-10-11 @ 20:37:47
URL: http://lanahs.blogg.se/
Postat av: MalinKalin

Varför visar du aldrig ditt ansikte på bilderna du lägger upp?

2010-10-11 @ 21:41:25
URL: http://malinkalin.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hahah okeej då gör ja de ;D tackar!<3

2010-10-11 @ 22:26:37
URL: http://josseish.blogg.se/
Postat av: Oonx

Fin blogg ! =)

2010-10-12 @ 06:54:31
URL: http://bodloonx.blogg.se/
Postat av: Sofie

älskar din header bild, så somrig!

2010-10-12 @ 08:05:53
URL: http://sofiefi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0