KINECT

Igår var det ju spel-kväll med familjen. Inte vilket spel som helst; KINECT. Berättade ju om det igår, vi köpte Sports och Adventures.

Och det var... så jäkla kul!! Shit, det var verkligen roligt! Till skillnad från Wii, där man har en kontroll i handen och gör saker med den, så har man ingen kontroll alls i Kinect. Man använder helt enkelt kroppen! Och så gör gubben samma sak som du! Påminner lite om Eye-Toy, men detta är roligare. Ibland kommer det också en kamera som fotar en när man håller på och dom kan man skratta gott åt efter ;)

Vi började med Adventures och det var nog roligast. T.ex. så var man i en liten båt och så skulle man gå åt sidan för att styra, hoppa för att samla pengar osv. En annan grej så var man i en liten vagn och så skulle man se upp för hinder. Gå åt sidan, ducka, hoppa osv. Det låter kanske inte så kul när jag berättar, men jag lovar att det var roligt.

Sports var också kul. Haha, det roligaste var nog boxning! Jag körde mot pappa och jag ägde sönder honom!! Man skulle bara motta slag hela tiden och skydda sig. Skulle ha filmat för det såg himla kul ut..
Men när vi körde friidrott och skulle hoppa längdhopp failade jag totalt. Du springer på stället tills du kommer fram och sedan hoppar du så högt du kan. Jag hoppade dock för tidigt och landade innan sanden, haha :P

Jag rekommenderar verkligen Kinect, för jag hade jättekul igår. Allra roligast är såklart om du tävlar mot en kompis. Det känns verkligen som att DU gör någonting, inte gubben. Adam och jag fick ett Wii förrförra vintern, men vi tog faktiskt inte emot det, vi spelade inte så mycket tv-spel då. Och jag är glad för att vi inte tog det, för nu har vi ju Kinect istället! 
Dessutom är Kinect bra, för du får röra på dig. Nästan som ett träningspass! Det finns ett speciellt spel för träning också.






De följande bilderna är från när vi körde boxning - in action!!



Haha!





Vampyr

Dags för: Beach-volleyboll!





"Yes, jag vann!"





Eh, va fan gör jag??



"Och jag vann - igen!"

Kommentarer
Postat av: Nathalié

Haha han är helknäpp!

Fan vad roligt!! Ska nog investera i ett sådant spel då om det är så roligt. Det bästa är väl att jag har lovat mig själv att börja träna men aldrig riktigt tagit tag i det... Haha då kan jag ju få träning när jag gör något jag tycker är kul :D

2010-11-14 @ 12:58:46
URL: http://oandn.blogg.se/
Postat av: thesswester - inte som alla andra

sv: ansiktsmask är liivet :D hihi

tack så mycket! :D gillar den också, dock har jag inte gjort den själv ;)

2010-11-14 @ 13:10:42
URL: http://thesswester.blogg.se/
Postat av: Julia

Hej!

Jätte fin blogg :) Kika gärna in på min ^^

2010-11-14 @ 14:36:04
URL: http://jjuliiah.blogg.se/
Postat av: josefine

fin blogg, gillar den :)

2010-11-14 @ 15:23:24
URL: http://osin.blogg.se/
Postat av: Julia

Sv;

Tack! :D

2010-11-14 @ 15:40:29
URL: http://jjuliiah.blogg.se/
Postat av: Bloggarmaja

härliga bilder :)

2010-11-14 @ 15:46:37
URL: http://bloggarmaja.webblogg.se/
Postat av: Anna

Besök gärna vår blogg fylld med presenttips :) Vi välkomnar alla tips och har just nu en tävling där du kan bli veckans tipsare genom att kommentera ett speciellt inlägg :)

2010-11-14 @ 17:20:37
URL: http://dagenspresent.blogg.se/
Postat av: ♥ L A I L A ♥

Så snygg du är=)

2010-11-14 @ 19:23:09
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0